Te voi ajuta personal să ajungi în cea mai bună formă din viața ta.

Nu te chinui singur/ă. Obține rezultate de durată pe care nici nu ți le imaginai cu ajutorul programul de coaching de nutriție și fitness conceput de experții de la Precision Nutrition  și oferit de către Wellnessist.Programul de Coaching de nutriție și fitness ProCoach 
de la Precision Nutrition, oferit de către Wellnessist

Pentru a ajunge în cea mai bună formă, va trebui să fii consecvent/ă. Pentru a fi consecvent/ă, vei avea nevoie de ajutor.

Slăbește, crește-ți forța și nivelul de energie.

Spune-ne obiectivele tale. Te vom ajuta să le obții. În mai puțin de un an, vei fi într-o formă mai bună decât îți puteai închipui.

Te vom ajuta să rămâi responsabil/ă.

Îți vom oferi sprijin zilnic, îndrumare și responsabilizare, la fiecare pas, indiferent de ce îți oferă viața. Facem asta împreună.

O să facem din a trăi sănătos un obicei.

Majoritatea oamenilor care încearcă să fie în formă se supraîncarcă și renunță rapid. În schimb, noi te vom ajuta să îți menții atenția asupra practicilor mici care duc la rezultate mari.

Ocupat/ă? Lasă-ne pe noi să gândim lucrurile.

Ai suficiente lucruri la care să te gândești deja. Poți răsufla ușurat/ă. Lasă detaliile alimentației și exercițiilor în seama noastră.

O metodă care s-a dovedit că funcționează, de 100.000 de ori.

Folosim metoda de coaching pentru nutriție și fitness de la Precision Nutrition, dezvoltată de cercetătorii mondiali de top în domeniul nutriției și utilizată de sportivi de performanță  pentru a obține schimbări de durată. Mai multe despre dovezi, mai jos.

Antrenament personal la un preț accesibil.

Un antrenor personal de nutriție și fitness poate costa intre 500 - 2000 lei pe lună. Și, de multe ori, banii ăștia sunt doar pentru programul de antrenament! Noi îți oferim un program de coaching  de fitness și nutriție de top la o fracțiune din prețul unui antrenor personal. Și chiar funcționează. De ce? Pentru că suntem dedicați să te ajutăm să ajungi în forma în care îți dorești.


Știu ce trebuie să fac... dar mi-e greu să mă țin de treabă."

Atunci când viața devine haotică și responsabilitățile de acasă și de la muncă se adună, este mai ușor să îți lași sănătatea și rutina de fitness la urmă. Anii trec și nici nu ne dăm seama cât de mult s-a deteriorat sănătatea noastră.

Dar pentru mulți dintre noi, vine o vreme când realizăm că lucrurile trebuie să se schimbe. O vreme când preluarea controlului asupra corpului nostru devine o urgență.

Pentru unii, este un diagnostic înspăimântător. Pentru alții, este a vedea o persoană dragă cum se chinuie cu propriile probleme de sănătate. Iar pentru alții, este atunci când realizează în final că au petrecut ani de zile îngrijindu-i pe alții, timp în care s-au neglijat pe ei.

Atunci când vine vremea să schimbăm lucrurile și să începem un program nou pentru sănătate și fitness, poate fi dificil să știm ce să facem în continuare. E dificil și să îți păstrezi motivația - mai ales dacă încerci să faci totul de unul/una singur/ă.

Aici te putem ajuta noi.

Scopul nostru este să te ajutăm să obții cea mai bună formă a vieții tale și să rămâi așa. Începând chiar de acum.


Fă cunoștință cu Emil Moldovan, fondator Wellnessist și Coach de nutriție și fitness

Bună, sunt Emil, Coach de nutriție și fitness certificat Precision Nutrition Level 1 (PN L1).

Eu sunt antrenorul tău personal pe tot parcursul programului.


Cum să ajungi în cea mai bună formă a vieții tale - și să rămâi așa.

Coaching specializat pentru nutriție și responsabilitate personală de la Coach Emil Moldovan și Precision Nutrition


Transformă-ți corpul pentru totdeauna

Tu îmi spui ce vrei să faci. Eu te voi ajuta să obții ceea ce îți dorești. Mai întâi, voi afla totul despre stilul tău de viață, nevoile tale și obiectivele tale specifice. Apoi, de-a lungul programului, îți voi oferi tot ce îți trebuie pentru a arăta, a te simți și a performa mai bine decât credeai posibil.

Strategii dovedite care să te ajute să obții (și să menții) corpul pe care ți-l dorești

Probabil că ai încercat mai multe diete și programe de exerciții în trecut. Și ai ajuns la concluzia că pur și simplu nu funcționează pe termen lung.

În loc de o abordare totul-sau-nimic, eu utilizez o abordare durabilă, gradată, bazată pe practică, pentru a construi obiceiuri sănătoase în viață, câte puțin în fiecare zi.

Rezultatul? Vei pierde kilogramele (și centimetrii) pe care nu le-ai putut pierde de ani de zile. Vei avea mai multă energie ca înainte. Vei dobândi mai multă forță fizică și mai multă încredere în propriul corp.


Te voi ajuta personal să fii responsabil/ă pentru succesul tău și consecvent/ă 

Sunt pasionat de tot ce înseamnă wellness și mi-am dedicat viața profesională pentru a ajuta oameni ca tine să devină mai în formă, mai puternici și mai sănătoși decât oricând.

Orice obstacole s-ar ivi, te voi ajuta să le depășești modificându-ți programul sau oferindu-ți noi soluții. Până la urmă, trebuie să știi că sunt aici să te sprijin, la fiecare pas, indiferent de ce îți oferă viața.


Iată câteva detalii interne despre cum funcționează programul de antrenament personal

Apasă butonul Subtitrări pentru a vedea subtitrarea  în limba română


Platformă online ușor de utilizat*

Vei începe prin a-mi spune totul despre tine, inclusiv obiectivele tale, provocările legate de sănătate și rutina zilnică. Apoi, îți voi personaliza întregul program și vom începe procesul de antrenament de 12 luni.

Obiceiuri alimentare simple și verificări zilnice

În fiecare zi, vei primi o lecție și un obicei nutrițional sau de stil de viață pe care să le practici. Poți fie să citești lecția zilnică, fie să o asculți în varianta audio. Vom practica un nou obicei nutrițional la fiecare două săptămâni, fiecare lecție fiind proiectată astfel încât să te ajute să obții rezultate.

Obiceiuri mici, dar puternice care să îți îmbunătățească viața

Pe lângă obiceiurile tale alimentare, vom lucra împreună pentru a crea și practica obiceiuri sănătoase în fiecare parte a vieții tale: de la somn și gestionarea stresului, la mișcare și conștiență (mindfulness). Aceste noi obiceiuri te vor ajuta să fii mai calm/ă, încrezător/oare și pregătit/ă pentru fiecare zi - indiferent de ce îți oferă viața.

Antrenament personal și evaluare detaliată a progresului

Voi lua frecvent legătura cu tine pentru a vedea ce faci și pentru a-ți răspunde la întrebări. De asemenea, îmi poți trimite un mesaj oricând ai nevoie. Programul monitorizează totul de la măsurătorile tale la obiceiurile de-a lungul anului, deci poți vedea exact ce progres ai făcut.

*Programul este livrat în limba engleză, dar poate fi ușor tradus în română folosind funcția de traducere din Google Chrome. Comunicarea cu coach-ul se face în limba română.


Ce fel de rezultate obțin oamenii?

Oamenii care au folosit acest sistem au fost capabili să obțină rezultate precum:


Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
previous arrow
next arrow
Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
Slide 8
previous arrow
next arrow

Este antrenamentul personal potrivit pentru tine?

Programul de coaching de nutriție si fitness ProCoach este pentru tine dacă:


Vrei să devii mai sănătos/oasă, mai în formă și mai puternic/ă - și să te menții așa pentru tot restul vieții

Acest program este pentru persoanele care vor să piardă din greutate și grăsimea corporală, să câștige putere fizică și încredere, să obțină în sfârșit rezultate și să coboare, pentru totdeauna, din caruselul dietelor. Nu îți voi da o dietă nebună sau vreun program de exerciții țicnit pe care să îl faci; în schimb, te voi ajuta să îți dezvolți obiceiuri care îți vor aduce rezultate ce țin pentru totdeauna.

Te-ai săturat de programele de tip „rezolvare rapidă” și ești dispus/ă să dedici 12 luni pentru a reveni în formă într-un mod care să dureze

Dacă ai încercat ceva înainte și ai „eșuat” - sau pur și simplu nu poți să te ții de treabă - află că nu ești singur/ă. Și nu este vina ta. Până la urmă, auto-antrenamentul și programele alimentare eșuează 98% din timp. Să nu mai vorbim de faptul că, după mulți ani în industria de fitness, am văzut zeci de noi diete și exerciții la modă venind și trecând. De aceea, nu mă iau niciodată după modă. În schimb, te voi învăța acțiuni zilnice care pot fi efectuate, care sunt proiectate pentru a se potrivi în cadrul unui stil de viață ocupat. În final, te voi ajuta să faci fitness-ul și nutriția părți din viața ta, fără să te copleșească însă.

Îți dorești un expert care să te ajute să păstrezi direcția și care să te mențină consecvent/ă de-a lungul programului

Orice merită făcut nu poate fi făcut de unul singur. De aceea, eu lucrez îndeaproape cu clienții mei pentru a-i ajuta să mănânce bine și să se antreneze, indiferent de toată nebunia din viețile lor. Ești ocupat/ă și ai suficiente pe cap; lasă-mă pe mine să am grijă de detaliile de alimentație și fitness, ca tu să nu fii nevoit/ă să o faci.


Următoarea serie de coaching începe luni, 8 martie 2021.


E momentul să ajungi la forma ta maximă și să te menții așa, pentru tot restul vieții tale. E momentul să iei controlul asupra sănătății și formei tale fizice și să obții transformarea pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna. 

Nu va exista niciodată un moment mai potrivit decât acesta. Totdeauna vor mai fi lucruri de făcut sau motive care te vor împiedica să ai grijă de tine. Înscrie-te acum oricum. Îți vei mulțumi mai târziu.

03
Zile
19
Ore
29
Minute
20
Secunde


Prețul

Angajarea unui antrenor personal de nutriție și fitness poate costa intre 500 - 2000 lei pe lună. Și, de multe ori, banii ăștia sunt doar pentru programul de antrenament! Noi îți oferim coaching de nutriție + programe de antrenament de la doar 360 lei pe lună. 

Acest preț include:

  • Antrenament personal pentru alimentație, antrenament și stil de viață cu mine, timp de un an întreg.
  • Totul oferit pe o platformă premium, ușor de utilizat pe care o poți lua cu tine peste tot*.

*Programul este livrat în limba engleză, dar poate fi ușor tradus în română folosind funcția de traducere din Google Chrome. Comunicarea cu coach-ul se face în limba română.

1 an de Coaching de nutriție + Antrenamente

Plata lunară:


420 LEI

/lună


  • 12 plăți lunare de 420 lei
Plata anuală:


360 LEI

/lună


  • 1 plată de 4320 lei
  • Economisești 720 lei

Vrei să ajungi în cea mai bună formă a vieții tale?

Lasă-mă să te ajut.

Pierde în greutate, crește-ți forța și obține sprijinul de care ai nevoie.

Poate că a trecut ceva timp de când ai fost în formă sau te-ai simțit plin/ă de energie de-a lungul zilei sau suficient de capabil/ă și încrezător/oare pentru a face ceea ce îți dorești.

Dacă ești gata să ai corpul pe care ți-l dorești și să preiei controlul asupra sănătății tale și exercițiilor pe care le faci, odată pentru totdeauna, sunt aici să te ajut. Ai încercat să faci lucrurile de unul/una singură. Acum încearcă să faci lucrurile împreună cu cineva care are un angajament pentru succesul tau, la fel de serios ca al tău.

Mi-am dedicat viața profesională pentru a ajuta alte persoane să își transforme corpurile prin alimentație și fitness. Și echipa de la Precision Nutrition a făcut același lucru.

Aceasta este șansa ta de a lucra împreună cu cea mai bună echipă de antrenament din industrie - de a arăta, a te simți și performa mai bine decât ți-ai închipuit vreodată.

Sper să am șansa să te ajut să îți transformi corpul și viața pentru totdeauna.

Dar, următorul pas depinde de tine.

- Coach Emil Moldovan

Ai nevoie de mai multe informații ca să îți dai seama daca programul este potrivit pentru tine? Sună-mă și îți voi oferi toate detaliile de care ai nevoie pentru a lua cea mai bună decizie pentru tine.

Sau lasă-mi numărul tău de telefon, emailul și orice întrebări ai și te voi contacta în cel mai scurt timp

1 an de Coaching de nutriție + Antrenamente

Plata lunară:


420 LEI

/lună


  • 12 plăți lunare de 420 lei
Plata anuală:


360 LEI

/lună


  • 1 plată de 4320 lei
  • Economisești 720 lei