De ce să alegi un ionizator de apă Jupiter

15 motive să alegi un ionizator de apă Jupiter

 1. Emco Tech este cel mai mare producător de ionizatoare din lume. Cu o producţie de zeci de mii de ionizatoare pe lună vândute pe plan mondial, depăşeşte de departe orice companie concurentă.  Având zeci diplome guvernamentale, premii, peste 30 de patente, diferite modele de ionizatoare şi tehnologii noi, este uşor de înţeles de ce Emco Tech este lider mondial în domeniu.
 2. Emco Tech are trei centre de Cercetare-Dezvoltare în trei ţări, care lucrează continuu pentru a dezvolta noi tehnologii, produse şi pentru a îmbunătăţi continuu designul şi eficienţa ionizatoarelor. Investiţia Emco Tech în oameni de ştiinţă şi ingineri de nivel înalt este motivul pentru care este în frunte în proiecte inovative patentate. 
 3. Emco Tech produce ionizatoare de apă pentru companii mari ca Toyo, Hyundai, LG şi Samsung încă din anii ’80. Multe companii concurente sunt doar asamblatori de ionizatoare, care cumpără camerele de ionizare din din China, Taiwan sau alte surse.
 4. Toate camerele de ionizare sunt produse în cadrului Departamentului de Cercetare Dezvoltare al Emco Tech din Japonia. În acest departament lucrează 20 de doctori în ştiinţă (PhD).
 5. Emco Tech produce ionizatoare de apă de cea mai înaltă calitate din 1982. Ultimele modele lansate conţin 3 patente noi de invenţie. De exemplu, Melody a fost primul ionizator din lume care îşi curăţă electrozii chiar în timp de produce apă alcalină – deci nu trebuie să aştepţi niciodată. Alte ionizatoare trebuie să se oprească în timp ce îşi fac procesul de autocurăţare. Numai ultimele modele Jupiter îşi fac autocurăţarea în timpul funcţionării astfel că nu trebuie să aştepţi niciodată iar depunerile de calciu pe electrozi sunt aproape zero.
 6. Emco Tech ar putea să producă cu uşurinţă ionizatoare de apă cu electrozi mai mari care au nevoie de o tensiune mai mare dar ei ştiu din cercetările proprii că atunci când creşti tensiunea către 200 W sau mai mult, durata de viaţă a electrozilor se reduce dramatic. Aceasta este adevărat indiferent cât de bine sunt construiţi electrozii. De aceea Emco Tech se concentrează pe creşterea eficienţei în loc de a folosi pur şi simplu mai mulţi electrozi şi o tensiune mai mare. Acesta este şi motivul pentru care ionizatoarele Emco Tech cu doar 5 electrozi au performanţe mai bune decât ionizatoare care folosesc 11 electrozi şi o tensiune de până la 600 W.
 7. Ionizatoarele Jupiter depăşesc constant  în performanţe ionizatoarele concurente, fapt dovedit în măsurători făcute în laboratoare independente.
 8. Numai ionizatoarele Jupiter au filtrele BioStone şi UltraWater – care sunt certificate că elimină 99.9% din contaminanţii din apă. De ce să cumperi un ionizator care nu filtrează apa la cele mai înalte standarde?
 9. Ionizatoarele Jupiter au cea mai mică rată de returnare din industrie.
 10. Ionizatoarele Jupiter au cele mai multe certificări de calitate şi au fost primele ionizatoare certificate pentru standardele de securitate UL şi CSA, dar şi ISO, CE, RoHS, Korean FDA.
 11. Ionizatoarele Jupiter sunt recomandate de către Dr. Robert O. Young, autorul best-sellerului „The pH Miracle” (Miracolul pH) şi Dr. Ben Johnson, autorul cărţii „The Healing Codes”. Ionizatoarele Jupiter sunt de asemenea preferate de către Dr. Ted Baroody, autorul cărţii „Alkalize or Die” şi Sang Whang, om de ştiinţă şi autor al cărţii „Reverse Aging”.
 12. Îţi oferim 6 modele de ionizatoare de cea mai bună calitate din care să alegi. Oferim şi asistenţă în alegerea celui mai potrivit ionizator în funcţie de nevoile, preferinţele şi bugetul tău. Poţi alege modele cu un filtru sau două filtre, cu montare deasupra blatului sau sub blat.
 13. Îţi protejăm investiţia. Te învăţăm cum să îţi întreţii ionizatorul ca să te poţi bucura de el mulţi ani. Dacă eşti prea ocupat, îţi oferim şi servicii de întreţinere periodică a ionizatorului tău.
 14. Îţi oferim o garanţie de 2 ani pentru ionizatorul tău Jupiter, şi opţiuni de garanţie extinsă.
 15. Suntem atât de siguri că vei fi mulţumit de calitatea, fiabilitatea, durabilitatea şi valoarea ionizatoarelor Jupiter încât îţi oferim posibilitatea să ne returnezi ionizatorul în 30 de zile. Îţi dăm toţi banii înapoi dacă nu eşti complet satisfăcut.

 

Emil
 

Sunt fondatorul Wellnessist și de ani buni studiez și experimentez pe mine diverse metode de nutriție, antrenament, eliminare a stresului și echilibrare mentală și emoțională, terapii alternative. Mă bucur să împărtășesc aici ceea ce știu din experiență că funcționează. Despre cealaltă pasiune a mea, căutarea interioară și evoluția conștientă a omului, scriu pe Soul Guide și Ho’oponopono Romania.

>