Despre mine

Cine sunt eu?

Numele meu este Emil Moldovan, şi una dintre pasiunile şi preocupările mele este aceea de a fi sănătos, a avea o stare de bine fizică permanentă şi a mă feri de problemele de sănătate. Am fost şi sunt un tip curios şi de aceea îmi place să studiez cât mai mult în domeniile de care sunt pasionat şi apoi să experimentez pe mine diferite stiluri de viaţă, programe, produse, practici, etc.

Am experimentat diferite stiluri de alimentaţie (omnivoră, lacto-vegetariană, disociată, dieta Hay, introducerea de suplimenţi şi superalimente în alimentaţie), diferite metode de detoxifiere a organismului, diferite forme de antrenament fizic (arte marţiale, bodybuilding, sărituri la trambulina elastică, exerciţii de forţă folosind doar greutatea proprie), diferite metode de purificare a minţii sau a structurii emergetice (meditaţie, Ho’oponopono, Qigong, Taijiquan, Yoga, etc.).

Fac toate acestea pentru că am descoperit în timp că poţi fi din ce în ce mai fericit şi mai sănătos pe măsură ce înaintezi în vârstă, dacă eşti dispus să te educi, să cauţi informaţii şi bineînţeles să aplici ceea ce înveţi. Sunt în mod cert acum mult mai fericit decât acum 20 de an, am un corp sănătos şi (la asta nu mă aşteptam nici eu) mai puternic.

Ce nu sunt eu?

Nu sunt medic sau nutriţionist. Experienţa mea în domeniul detoxifierii şi sănătăţii provine din studiul personal şi experimente concrete pe care eu sau apropiaţi de-ai mei le-am făcut. Informaţiile pe care le găsiţi pe acest site m-au ajutat pe mine şi pe multe alte persoane să ne rezolvăm diferite probleme de sănătate şi / sau să rămânem sănătoşi şi plini de energie. Aceste informaţii provin fie din diferite sisteme de medicină tradiţională – românească, chineză, indiană, fie din cercetări contemporane în domeniul medicinei, nutriţiei, detoxifierii şi sănătăţii în general.

În acelaşi timp, informaţiile de pe acest site nu îşi propun să înlocuiască sfaturile medicului tău sau al altor specialişti. Nu ofer diagnostice sau tratamente, acest lucru nu este domeniul meu de activitate. De asemenea, nici un program sau produs prezentate în acest site nu sunt panacee universale, pentru că aşa ceva nu există. Aplicarea informaţiilor din site va aduce rezultate diferite de la persoană la persoană, pentru că nu suntem 100% identici. Atunci când aplici orice informaţie in acest site o faci pe propria răspundere, la fel cum am făcut-o şi eu şi multe alte persoane. Primul pas important este să îţi asumi răspunderea pentru viaţa şi pentru sănătatea ta.

Informaţiile pe care le ofer au scopul de a preveni apariţia bolilor printr-un stil de viaţă echilibrat şi prin aplicarea unor paşi simpli prin care poţi rămâne sănătos până la o vârstă înaintată. Consider că medicina viitorului va fi bazată pe prevenirea bolilor, ceea ce acum nu este cazul în sistemul medical.

Este alegerea ta. Ce preferi? Să aştepţi până te îmbolnăveşti după care să începi să devii client al sistemului medical şi să iei pastile toată viaţa (din ce în ce mai multe) sau să îţi asumi de pe acum responsabilitatea de a te informa şi a-ţi îngriji corpul pentru a te bucura de viaţă pană la o vârstă înaintată?

Ce găseşti pe acest site?

Acest site este un spaţiu unde împărtăşesc cu tine tot ceea ce am învăţat şi învăţ eu în continuare despre metodele prin care poţi împiedica apariţia bolilor în viaţa ta şi te poţi bucura de un corp care funcţionează „ca uns” pentru mulţi, mulţi ani. Aici vei găsi cele mai valoroase informaţii pe care eu le-am adunat de-a lungul timpului, şi de asemenea diverse soluţii – produse, aparate, cursuri – deja testate de mine şi pe care le poţi folosi şi tu.

De ce am creat acest site?

Îmi face plăcere să împărtăşesc altora lucrurile care mă pasionează şi astfel să îmi fac noi prieteni cu preocupari comune, şi de asemenea să aflu cum funcţioneaza şi pentru alte persoane soluţiile pe care eu le-am testat pe mine.

Cum te poţi implica?

Te rog să îmi spui părerea ta la finalul articolelor de pe site, să îmi laşi comentarii sau întrebări şi să interacţionezi cu alţi oameni interesaţi de detoxifiere şi sănătate ca şi tine.

>