Afișez toate cele 3 rezultate
Bucurați-vă de următoarele beneficii ale filtrului pentru duș: Filtrează clorul și metalele grele Păr mai moale, mai mătăsos și mai puțin uscat Mai puțină mâncărime și mătreață Ochi mai puțini iritați Piele mai subțire și mai tânără. Săpunuri și șampoane cu mai multă spumă Protejează vopseaua de păr Medii de filtrare: KDF: elimină […]
Para de dus impreuna cu cartusul filtrant formeaza produsul “AQUA MIX ION SPA ” Para de dus si cartusul filtrant sunt vizibile alaturate in una din imaginile atasate. Para de dus are 8 tipuri de jet de apa reglabile din inelul cromat. Pentru o filtrare mai indelungata acest filtru se poate folosi impreuna cu Filtrul […]
Filtrele de apă sunt o necesitate pentru ca apa pe care o bem, cu care gătim și facem băuturi să fie de cea mai înaltă puritate. De aceea, v-am pregătit oferta noastră unică de filtre de apă, produse fiabile și performante, pentru tratarea apei de acasă.
În apa de la robinet se pot găsi o gamă mare de substanțe chimice periculoase pentru sănătatea ta și a familiei tale: plumb, alte metale grele, clor, fluor, compuși organici volatili, substanțe farmaceutice, hormoni, etc. Toate acestea au efecte nocive cum sunt:
În oferta noastră din categoria “Filtru apă” veți găsi filtre de apă clasice, simple, dar și sisteme inovatoare de filtrare, cu cartușe de purificare pe mai multe niveluri, inclusiv mineralizare și alcalinizare, la prețuri corecte.
Welnessist vă oferă sisteme de filtrare a apei potabile de producători de prestigiu de sisteme din gama filtru apă, FitAqua, Osmofilter, Global Water, Alkaviva. Aceste companii au experiență de zeci de ani în domeniul filtrării și tratării apei, atât pentru consumatorii casnici, cât și pentru consumatorii industriali.
Am ales pentru dumneavoastră cele mai eficiente și convenabile sisteme de filtrare a apei numai după ce ne-am documentat temeinic. Suntem preocupați de calitatea apei pe care o consumăm atât individual cât și pentru clientii noștri de mulți ani; după ce am studiat serios domeniul mai mulți ani și am testat în plan personal efectele, în 2014 am început să oferim soluții de tratarea apei în România.
Există mai multe moduri de a filtra apa, fiecare cu caracteristicile și avantajele sale. Tipurile de sisteme de filtrare pe care vi le oferim sunt descrise pe scurt în continuare.
Acestea filtrează apa prin filtre cu porozităti cu mărimi între 5 microni și 0,1 microni, din polipropilenă, carbon sau materiale ceramice. Sistemele cu microfiltrare îndepărtează impurități mai grosiere cum ar fi nisip, rugină, nămol sau contaminanții chimici care se dizolvă în apă, precum clor, pesticide, detergenți.
Ultrafiltrarea este o metodă de filtrare mai avansată decât microfiltrarea, filtrele noastre ajungând progresiv (în mai multe stadii de filtrare) până la pori de 0,01 microni. Sistemele cu ultrafiltrare sunt sisteme cu mai multe stadii de filtrare, începând cu procese de microfiltrare (mai grosiere) și terminând cu filtrul cel mai avansat din sistem, etajul de ultrafiltrare.
Rolul acestor sisteme este să înlăture atât depunerile și impuritățile dizolvate (ca în cazul microfiltrării), cât și agenții patogeni inclusiv bacteriile și virusurile din apa brută. Sistemele pe care le oferim produc apă de înaltă calitate la domiciliu, lipsită de majoritatea impurităților găsite în rețelele de alimentare cu apă și sursele de apă private, lăsând în ea compuși minerali suficient de mici pentru a ajunge de cealaltă parte a porilor membranei de ultrafiltrare.
Nanofiltrarea este cea mai recentă metodă de purificare a apei și este mai avansata decât ultrafiltrarea, porii din ultimul stadiu de filtrare ajungând la mărimi in jur de 0,001 microni. Membranele de filtrare avansată folosite de sistemele de ultrafiltrare, nanofiltrare sau osmoză inversă acoperă – fiecare din ele – un interval de marimi ale porilor, iar aceste intervale se suprapun partial, fiecare producător definind o membrană ca aparținand uneia sau alteia din aceste clase, in functie de toate proprietatile de filtrare in ansamblu, mărimea porilor fiind unul dintre criterii.
Metoda de purificare prin nanofiltrare este recomandată mai ales persoanelor care consideră osmoza inversă o metodă prea puternică, deoarece nanofiltrarea lasa sa treaca si mineralele o data cu apa filtrate, conferind un gust mai placut apei. Nanofiltrarea este recomandată deasemenea fiecărui utilizator de ionizator de apă, deoarece respinge cea mai mare parte a impurităților din apă și reduce duritatea apei, dar lasă multe minerale importante, ceea ce permite unui ionizator să funcționeze corect și să vă ofere apă alcalină.
Osmoza inversă (RO este prescurtarea de la ”reverse osmosis” din limba engleză) este cea mai avansată metodă de filtrare pentru apa potabilă și oferă apa de cea mai înaltă calitate. Stadiul cel mai avansat de filtrare al acestor sisteme ajunge până la filtre cu pori cu mărimi de până la 0,0001 microni.
Această tehnologie inovatoare este utilizată pe scară largă și în industria apei îmbuteliate sau industria alimentară dar și in filtrarea apei pentru consum casnic. În gama largă de sisteme de osmoză inversă veți găsi atât filtre de bucătărie simple și ieftine, cât și soluții mai sofisticate.
Osmoza inversă este recomandată mai ales acelora care au o apă cu exces de minerale sau celor care au puț propriu și doresc o siguranță mare a apei atât microbiologic, cât și pentru a reduce excesul de minerale. Sistemele cu osmoză inversă pot fi completate opțional cu etape postfiltrare care pot conferi apei proprietăți suplimentare, sau anumite minerale benefice.Veți găsi în oferta noastră sisteme de filtrare cu opțiuni variate din care puteți alege în acest sens.
Sistemele cu osmoză inversă se împart în 2 mari clase:
recomandate celor de la etajele superioare și altor categorii care au o presiune slabă a apei, deoarece membranele cu osmoză funcționează optim între anumite valori ale presiunii apei. Rolul pompei este de a asigura această presiune în cazul când furnizorul de apă menajeră oferă o presiune scăzută sau variabilă.
sunt recomandate la etajele inferioare, care au o presiune a apei suficientă la rețea sau celor care au puț și hidrofor propriu ce asigura presiunea necesară membranei.
Pe lângă filtrarea apei, aceste filtre produc o apă alcalină, antioxidantă, cu proprietăți benefice pentru menținerea sănătății și recuperarea din diverse îmbolnăviri.
Filtrele de apă cu alcalinizare modifică anumiți parametri ai apei cum sunt:
Apa rezultată are calități asemănătoare apelor terapeutice de la izvoarele din stațiunile balneoclimaterice. Un filtru de apă cu alcalinizare iți aduce apa terapeutică la tine acasă.
Cănile filtrante sunt cele mai simple filtre de apă. Filtrarea pe care o oferă o cană filtrantă este decentă, eliminând din apă clorul și o bună parte din metalele grele și alți contaminanți.
Cana filtrantă este o metodă comodă și ecologică pentru a vă menține hidratat în permanență fără a fi necesar să cărați constant sticle clasice de apă îmbuteliată. Spre deosebire de sticlele de plastic ce nu sunt deloc prietenoase cu mediul înconjurător, fiind greu degradabile, cănile filtrante se utilizează pe termen lung, fiind necesară doar simpla reînlocuire a cartușelor filtrante.
Cu ajutorul lor, vă puteți bucura de gustul autentic al apei care, odată filtrată, va fi mult mai limpede, iar impuritățile vor fi reduse.
Pe lângă apa pe care o bem, absorbim apă în corpul nostru și prin piele, atunci când facem duș sau baie de exemplu.
Chiar dacă nu ar exista niciun contaminant în apă, întotdeauna în apa de la robinet există clor, introdus pentru a neutraliza bacteriile. O parte din acest clor se absoarbe prin piele atunci când facem duș și are efecte nocive pentru sănătatea noastră. Clorul este un agent oxidant puternic și este considerat a fi agent cancerigen.
Filtrele de duș opresc clorul și metalele grele din apă și te ajută să te poți bucura de o baie bună fără să îți pui în pericol sănătatea.
Filtrele de duș sunt accesibile ca preț și se montează foarte ușor, deci nu ai niciun motiv să nu te bucuri și tu de unul.
Vezi mai jos ce contaminanți există în apa de la robinet și de ce e important pentru tine să folosești un filtru de apă.
Ideal e să alegi un filtru de apă care elimină cât mai mulți contaminanți din apă. Minimum, ar trebui să te asiguri că ai un filtru de sedimente și un filtru de carbon. Ideal ar fi să alegi un sistem cu filtru UltraWater sau un filtru de apă cu nanofiltrare sau ultrafiltrare.
Fiecare filtru de apă are un număr maxim de litri de apă pe care îi poate filtra, și o durată maximă de folosire. De exemplu, un filtru de apă UlltraWater poate filtra maxim 3700 litri de apă și poate fi folosit maximum un an. Asta înseamnă că trebuie schimbat atunci când a filtrat 3700 de litri (dacă asta se întâmplă înainte de 1 an), sau la 1 an (chiar dacă încă nu a filtrat 3700 de litri).
Ține cont că dacă apa ta este foarte încărcată cu impurități mecanice (mâl, nisip, rugină), durata de viață eficientă a filtrului pentru eliminarea contaminanților chimici poate fi mai scurtă decât cea recomandată de producător. De aceea recomandăm folosirea unui filtru de sedimente înainte de orice alt tip de filtru de apă.
Iată doar câteva exemple:
Dacă ai apă de la rețeaua publică de apă, iți recomandăm un filtru de apă, ideal cu ultrafiltrare sau nanofiltrare. Dacă folosești apă de puț, îți recomandăm un sistem de prefiltrare a apei, plus un purificator de apă cu osmoză inversă.
În SUA sunt folosite 60000 de substanțe chimice. Dintre acestea, 2100 de substanțe chimice au fost descoperite în apă. Printre acestea se numără clor, fluor, metale grele, compuși organici volatili, substanțe farmaceutice, hormoni. Tehnologia de filtrare a apei fiind similară în România cu cea din SUA, aceleași tipuri de substanțe chimice care se găsesc în apa potabilă din SUA se găsesc și în apa dela robinet din România.
Știm că nu e întotdeauna ușor să alegi cel mai bun filtru de apă pentru tine. Trebuie să ții cont de performanțe, fiabilitate, garanție, și să te încadrezi în buget. De aceea la noi pe site găsești toate informațiile de care ai nevoie ca să poți face cea mai bună alegere. Dacă ai orice întrebare la care nu ai găsit încă răspunsul, lasă-ne numărul tău de telefon, emailul și întrebarea ta și un consultant Wellnessist te va contacta în cel mai scurt timp.
Acestea filtrează apa prin filtre cu porozităti cu mărimi între 5 microni și 0,1 microni, din polipropilenă, carbon sau materiale ceramice. Sistemele cu microfiltrare îndepărtează impurități mai grosiere cum ar fi nisip, rugină, nămol sau contaminanții chimici care se dizolvă în apă, precum clor, pesticide, detergenți.
Cănile filtrante Brita sunt unele dintre cele mai cunoscute din lume. Marca Brita provine din Germania oferă căni filtrante de calitate.
Cănile filtrante Brita sunt căni filtrante clasice, cu filtru de carbon. Elimină din apă clorul și o parte din substanțele toxice cum sunt metalele grele.
O cană filtrantă este un tip de aparat de uz casnic care filtrează apa de la robinet pentru a elimina contaminanți și impuritățile, cum ar fi clorul, sedimentele și mineralele.
Cana filtrantă are un filtru încorporat care este conceput pentru a elimina contaminanții din apă. Astfel se obține o apă curată, cu gust proaspăt, fără substanțe chimice și particule nedorite.
Cănile filtrante sunt cele mai simple filtre de apă. Filtrarea pe care o oferă o cană filtrantă este decentă, eliminând din apă clorul și o bună parte din metalele grele și alți contaminanți.
Cana filtrantă este o metodă comodă și ecologică pentru a vă menține hidratat în permanență fără a fi necesar să cărați constant sticle clasice de apă îmbuteliată. Spre deosebire de sticlele de plastic ce nu sunt deloc prietenoase cu mediul înconjurător, fiind greu degradabile, cănile filtrante se utilizează pe termen lung, fiind necesară doar simpla reînlocuire a cartușelor filtrante.
Cu ajutorul lor, vă puteți bucura de gustul autentic al apei care, odată filtrată, va fi mult mai limpede, iar impuritățile vor fi reduse.
Există mai multe tipuri de căni cu filtru pentru apă disponibile pe piață.
Acesta este cel mai răspândit tip de cană filtrantă, și utilizează filtre cu carbon activ pentru a elimina impuritățile din apă. Aceste filtre funcționează prin atragerea și prinderea contaminanților pe suprafața carbonului, care îi elimină din apă.
Cănile filtrante clasice elimină din apă clorul și o parte dintre metalele grele din apă.
Acestea au același nivel de filtrare ca și cănile filtrante clasice, dar în plus alcalinizează apa și o fac antioxidantă.
Cănile filtrante cu alcalinizare modifică pH-ul și potențialul antioxidant al apei cu ajutorul mineralelor de magneziu și/sau al rășinilor schimbătoare de ioni introduse în cartușul filtrant.
Acest tip de cană filtrantă pentru apă folosește o tehnologie cu efecte asemănătoare celei de osmoză inversă pentru a filtra impuritățile. Aceasta presupune îndepărtarea din apă a mineralelor și obținerea unei ape cu TDS zero.
Cănile filtrante ZeroWater oferă o apă cu TDS zero, la fel ca un purificator de apă cu osmoză inversă, dar au avantajul că sunt portabile și le poți lua cu tine oriunde mergi.
Există multe beneficii ale utilizării unei căni filtrante pentru apă.
În primul rând, acesta oferă apă potabilă mai curată curată și mai sigură decât apa de la robinet. Prin eliminarea impurităților și a substanțelor chimice, o cană filtrantă poate ajuta la prevenirea problemelor de sănătate care pot fi cauzate de consumul de apă contaminată.
În plus, utilizarea unei căni filtrante poate ajuta la economisirea banilor și la reducerea risipei prin eliminarea necesității de a cumpăra apă îmbuteliată. Este, de asemenea, o alegere ecologică, deoarece reduce deșeurile de plastic și consumul de energie asociate cu transportul și producerea apei îmbuteliate.
Utilizarea unei căni filtrante este o modalitate simplă și convenabilă de a vă asigura că dumneavoastră și familia dumneavoastră consumați apă curată și sănătoasă.
Ultrafiltrarea este o metodă de filtrare mai avansată decât microfiltrarea, filtrele noastre ajungând progresiv (în mai multe stadii de filtrare) până la pori de 0,01 microni. Sistemele cu ultrafiltrare sunt sisteme cu mai multe stadii de filtrare, începând cu procese de microfiltrare (mai grosiere) și terminând cu filtrul cel mai avansat din sistem, etajul de ultrafiltrare.
Rolul acestor sisteme este să înlăture atât depunerile și impuritățile dizolvate (ca în cazul microfiltrării), cât și agenții patogeni inclusiv bacteriile și virusurile din apa brută. Sistemele pe care le oferim produc apă de înaltă calitate la domiciliu, lipsită de majoritatea impurităților găsite în rețelele de alimentare cu apă și sursele de apă private, lăsând în ea compuși minerali suficient de mici pentru a ajunge de cealaltă parte a porilor membranei de ultrafiltrare.
Nanofiltrarea este cea mai recentă metodă de purificare a apei și este mai avansata decât ultrafiltrarea, porii din ultimul stadiu de filtrare ajungând la mărimi in jur de 0,001 microni. Membranele de filtrare avansată folosite de sistemele de ultrafiltrare, nanofiltrare sau osmoză inversă acoperă – fiecare din ele – un interval de marimi ale porilor, iar aceste intervale se suprapun partial, fiecare producător definind o membrană ca aparținand uneia sau alteia din aceste clase, in functie de toate proprietatile de filtrare in ansamblu, mărimea porilor fiind unul dintre criterii.
Metoda de purificare prin nanofiltrare este recomandată mai ales persoanelor care consideră osmoza inversă o metodă prea puternică, deoarece nanofiltrarea lasă să treaca și mineralele o data cu apa filtrate, conferind un gust mai placut apei. Nanofiltrarea este recomandată de asemenea fiecărui utilizator de ionizator de apă, deoarece respinge cea mai mare parte a impurităților din apă și reduce duritatea apei, dar lasă multe minerale importante, ceea ce permite unui ionizator să funcționeze corect și să vă ofere apă alcalină.
Cănile filtrante ZeroWater, cu sistemul lor premium de filtrare a apei în 5 trepte, sunt soluția pentru a obține cea mai pură apă cu cel mai bun gust acasă sau la birou. Filtrele de apă premium ZeroWater elimină practic toate solidele dizolvate din apă (cunoscute sub acronimul de TDS) – lăsând în urmă doar apă cu gust pur la fiecare înghițitură.
Filtrul cu schimb de ioni în 5 etape este certificat NSF pentru a reduce PFOA/PFOS, plumbul și cromul. Bei apă liniștit știind că ai mai puțini contaminanți în apa potabilă din casa ta.
Cănile filtrante și sitemele de filtrare ZeroWater sunt superioare altor sisteme de filtrare de pe piață, fapt dovedit punând știința în mâinile clienților noștri. Atunci când testerul TDS inclus arată triplu zero, poți fi siguri că filtrul de apă ZeroWater în 5 etape și-a făcut treaba, și că practic toate solidele dizolvate, sau TDS, au fost eliminate.
La ZeroWater, credem că toată lumea merită cea mai pură apă cu cel mai bun gust!
Filtrele ZeroWater în 5 trepte sunt singurele filtre gravitaționale certificate NSF pentru reducerea plumbului, cromului și PFOA/PFOS.
Fiecare cană filtrantă ZeroWater sau sistem de filtrare ZeroWater în 5 etape este prevăzut cu un tester TDS. Astfel, poți verifica nivelul de solide dizolvate înainte și după filtrarea apei potabile.
Cu peste 8.500 de recenzii de 5 stele, filtrul în 5 trepte continuă să eclipseze concurența.
Prin filtrarea tuturor substanțelor dizolvate din apă, îți rămâne doar apă pură. Acest lucru este posibil doar cu filtrul special în 5 etape al ZeroWater și nu cu alte sisteme. Filtrul nostru este format din:
Filtrează particulele fine și sedimentele.
Distribuie apa uniform pe filtru pentru o utilizare mai eficientă și o performanță optimă a filtrului.
Filtrează diverși contaminanți, în special substanțele organice. De asemenea, reduce clorul și alte metale grele și previne apariția mucegaiului.
Schimbătorul de ioni negativi și pozitivi îndepărtează ionii străini din apă iar ceea ce rămâne este apă în stare pură, fără minerale.
Îndepărtează particulele ultrafine.
Vedeți mai jos toate purificatoarele de apă cu osmoză inversă din oferta Wellnessist, grupate pe categorii.
Un purificator de apă cu osmoză inversă (RO este prescurtarea de la ”reverse osmosis” din limba engleză) este cea mai avansată metodă de filtrare pentru apa potabilă și oferă apa de cea mai înaltă calitate. Stadiul cel mai avansat de filtrare al acestor sisteme ajunge până la filtre cu pori cu mărimi de până la 0,0001 microni.
Această tehnologie inovatoare este utilizată pe scară largă și în industria apei îmbuteliate sau industria alimentară dar și in filtrarea apei pentru consum casnic. În gama largă de sisteme de osmoză inversă veți găsi atât filtre de bucătărie simple și ieftine, cât și soluții mai sofisticate.
Purificatorul de apă cu osmoza inversă este recomandată mai ales acelora care au o apă cu exces de minerale sau celor care au puț propriu și doresc o siguranță mare a apei atât microbiologic, cât și pentru a reduce excesul de minerale. Sistemele cu osmoză inversă pot fi completate opțional cu etape postfiltrare care pot conferi apei proprietăți suplimentare, sau anumite minerale benefice.Veți găsi în oferta noastră sisteme de filtrare cu opțiuni variate din care puteți alege în acest sens.
Recomandate celor de la etajele superioare și altor categorii care au o presiune slabă a apei, deoarece membranele cu osmoză funcționează optim între anumite valori ale presiunii apei.
Rolul pompei este de a asigura această presiune în cazul când furnizorul de apă menajeră oferă o presiune scăzută sau variabilă.
Sunt recomandate la etajele inferioare, care au o presiune a apei suficientă la rețea sau celor care au puț și hidrofor propriu ce asigura presiunea necesară membranei.
Nu sunt recomandate dacă locuiți la bloc, la etaje unde presiunea apei este scăzută. Înainte de a comanda un asemenea sistem, cereți sfatul unui consultant.
Sunt ultima generație de sisteme cu osmoză inversă. Ocupă spațiu mic și sunt elegante, deoarece nu au rezervor. Un asemenea sistem poate fi instalat inclusiv sub mobila de la bucătărie, economisind astfel spațiul de sub blat.
Aceste modele au dimensiuni mici dar performanțe foarte bune și stabile datorită membranelor de foarte bună calitate și pompei booster.
Sisistemele cu osmoză inversă mini sunt o noutate pe piața românească. Avantajul acestora este dimensiunea mică și prețul foarte avantajos.
Există sisteme mini cu montare sub blat, dar și sisteme mini cu montare pe blat, lângă chiuvetă. Cele din urmă au avantajul că sunt foarte ușor de demontat și montat, ceea ce le face ideale pentru a fi luate în vacanță sau mutate de la o reședință la alta.
Un purificator de apă cu osmoză inversă nu este greu de montat. Vezi mai jos un video de 2 minute care îți arată pas cu pas cum îți poți monta singur purificatorul cu osmoză inversă la tine acasă:
Ideal e să alegi un purificator care să aibă pompă, dacă locuiești la bloc sau ai o presiune scăzută a apei. De asemenea, ideal este ca purificatorul să aibă treaptă de remineralizare a apei.
Dacă nu ai spațiu suficient sub chiuvetă sau vrei un sistem ale cărui filtre se schimbă mai ușor, îți recomandăm un purificator de apă cu osmoză inversă compact.
La un purificator de apă cu osmoză inversă clasic:
La un purificator cu osmoză cu cartușe 3 în 1 sau 5 în 1:
Iată doar câteva exemple:
Dacă ai apă de la rețeaua publică de apă, iți recomandăm un filtru de apă, ideal cu ultrafiltrare sau nanofiltrare. Dacă folosești apă de puț, îți recomandăm un sistem de prefiltrare a apei, plus un purificator de apă cu osmoză inversă.
În SUA sunt folosite 60000 de substanțe chimice. Dintre acestea, 2100 de substanțe chimice au fost descoperite în apă. Printre acestea se numără clor, fluor, metale grele, compuși organici volatili, substanțe farmaceutice, hormoni. Tehnologia de filtrare a apei fiind similară în România cu cea din SUA, aceleași tipuri de substanțe chimice care se găsesc în apa potabilă din SUA se găsesc și în apa dela robinet din România.
Știm că nu e întotdeauna ușor să alegi cel mai bun filtru de apă pentru tine. Trebuie să ții cont de performanțe, fiabilitate, garanție, și să te încadrezi în buget. De aceea la noi pe site găsești toate informațiile de care ai nevoie ca să poți face cea mai bună alegere. Dacă ai orice întrebare la care nu ai găsit încă răspunsul, lasă-ne numărul tău de telefon, emailul și întrebarea ta și un consultant Wellnessist te va contacta în cel mai scurt timp.