...
Health Pack – Pachet complet pentru filtrare si ionizare a apei

1.999,00 lei

Credit module tbi bank 3.3.9

509.76 Lei x 4 rate

30% reducere

Health Pack – Pachet complet pentru filtrare si ionizare a apei

1.999,00 lei

Credit module tbi bank 3.3.9

509.76 Lei x 4 rate

SKU: HealthPack Categorii: ,

Descriere

Acest dispozitiv compact conceput pentru tratarea apei potabile poate produce apă cu pH între pH 2,4 – 11,0 în câteva minute. Ionizatorul AQUATOR VIVO Silver nu trebuie sa fie conectat la alimentarea cu apa si poate fi utilizat imediat dupa achizitie, fara a fi nevoie de instalare.

Cu functia sa unica de apa cu ioni de argint, VIVO Silver are cateva caracteristici practice care il fac usor de utilizat chiar si pentru persoanele in varsta. Recipientul interior este echipat cu un mâner și, de asemenea, înlocuirea membranei este rapidă și convenabilă. Capacul atașat la corpul aparatului se deschide pur și simplu prin înclinarea acestuia în lateral, iar datorită electrozilor mai mari, ionizarea este mai eficientă și mai rapidă. Pe lângă AQUATOR VIVO, vei primi și accesorii speciale pentru o curățare mai convenabilă.

Caracteristici cheie ale ionizatorului AQUATOR VIVO Silver

 • Echipament compact pentru modificarea pH-ului apei potabile
 • În câteva minute veți obține apă cu alcalinitatea sau aciditatea dorită în intervalul de 2,4 – 11,0 pH
 • VIVO Silver nu trebuie sa fie conectat la reteaua de apa si poate fi utilizat imediat dupa achizitie, fara a fi nevoie de instalare
 • Recipientul interior, în care se colectează apă acidă, este îndepărtat fără a vă uda mâinile și este echipat cu un mâner
 • AQUATOR VIVO permite inlocuirea rapida si usoara a membranei
 • Butoanele de pe panoul de control sunt sensibile. Este nevoie doar de o apăsare ușoară, astfel încât VIVO este ușor de operat chiar și pentru persoanele în vârstă
 • Ionizatorul de apa are un capac atasat la corpul aparatului, care se deschide inclinandu-l in lateral
 • Materialul este rezistent la zgârieturi
 • Ionizatorul de apa AQUATOR VIVO are electrozi mari, deci ionizarea este mai eficienta si mai rapida, iar valorile pH-ului si ORP-ului necesare se realizeaza cu o acuratete mai mare
 • Carafa pentru apă este neagră și se potrivește în bucătăriile moderne
 • AQUATOR VIVO Silver vă anunță la sfârșitul procesului cu un semnal sonor
 • Ionizarea durează doar aproximativ 4 – 7 minute
 • Pe lângă AQUATOR VIVO, veți primi accesorii speciale pentru o curățare mai convenabilă
 • Modelul Silver include, de asemenea, un electrod de argint
 • Apa cu ioni de argint are efecte bactericide, antivirale, antifungice și antimicrobiene, prin urmare are un efect puternic împotriva inflamațiilor de tot felul

VIVO Silver este unic prin functia sa de preparare a apei cu ioni de argint

Ionizatorul AQUATOR VIVO Silver conține un electrod de argint în pachet, astfel încât poate produce și apă cu ioni de argint. O astfel de apă este excelentă pentru tratarea suplimentară a diferitelor probleme interne și externe datorită efectelor sale bactericide, antivirale, antifungice și antiinflamatorii. Apa cu ioni de argint neutralizează mai mult de 650 de specii de microorganisme.

Argintarea în AQUATOR poate atinge o concentrație de 0,01 – 11 mg/l. Argintul din electrod se disipă în apă în timpul electrolizei, deci electrodul se micșorează treptat. Atunci când acesta se consumă, puteți cumpăra un alt electrod de argint.

De ce este bine să ionizați apa

Apa alcalină are un gust similar cu apa de izvor și, deoarece este lipsită de clor, fosfor și sulf, este excelentă pentru a face ceai sau cafea. În apa alcalină, dimpotrivă, rămân magneziul, calciul, potasiul și sodiul. Apa alcalină acționează ca un antioxidant, poate preveni diverse boli și îmbătrânire prematură, întărește imunitatea și accelerează vindecarea.

Apa alcalină din ionizatorul AQUATOR VIVO hidratează cu până la 6× mai mult decât apa potabilă standard, deoarece organismul o poate absorbi și folosi mai bine și, de asemenea, aduce mai mult oxigen în celule.

De asemenea, este excelentă pentru spălarea fructelor și legumelor, deoarece are capacitatea de a elimina cantități mari de pesticide.

Apa acidă din modelul VIVO cu efecte de curățare și dezinfectare poate fi folosită perfect în casă, deoarece ucide o cantitate mare de mucegai și bacterii, inclusiv Escherichia Coli, curăță perfect tigăile și vasele înfundate, sticla și oglinzile și dezinfectează bureții. Se poate folosi, de asemenea, pentru a îmbunătăți starea pielii afectate de pete sau acnee, împotriva micozelor sau pentru clătirea părului înainte și după utilizarea șamponului, deoarece vindecă scalpul, tratează mătreața și reduce căderea părului. Ameliorează excelent mâncărimea după mușcăturile de insecte.

Apa acida de la IONIZATORUL AQUATOR VIVO poate fi folosita și pentru dureri in gat, raceli, laringite si alte inflamatii. Clatirea gurii va ameliora respiratia neplacuta si va sustine tratamentul gingivitei sau inflamatiei dintilor. Pe plan intern, este recomandată pentru dizenterie, salmoneloză sau tratamente unice împotriva umflăturilor, acneei, venelor varicoase și altele asemenea.

Apa acidă promovează creșterea plantelor și prelungește durata de viață a florilor tăiate.

Filtru de bucătărie Pure Aqua

Filtru modern de bucătărie cu membrană ultra-filtrantă – apă extrem de curată și bună la gust!

Salvează spațiu – totul într-o singură carcasă!

Înlocuirea cartușului este incredibil de ușoară!

Tehnologie patentată, cu patru etape de filtrare riguroasă a apei:

1. Filtru de cărbune pe bază de cocos (tratat cu acid): Mult mai eficient decât filtrele de cărbune obișnuite. Oprește dezvoltarea bacteriilor, elimină în mod eficient mirosurile, culoarea și clorul și absoarbe substanțele organice prezente în apă. 
2. Sulfit de calciu sub formă de granule: efect antibacterian – extrem de eficient, sigur și rezistent la temperaturi extreme. Granulația poate îmbunătăți pH-ul apei, transformând-o în apă alcalină.
3. KDF: aliaj de zinc și cupru de puritate ridicată, perfect pentru eliminarea metalelor grele și a radicalilor acizi din apă. În plus, KDF elimină clorul, fierul, sulfatul de hidrogen, plumbul, mercurul, carbonatul de calciu, magneziul, cromul, bacteriile, algele și fungii.
4. Membrană ultra-filtrantă (UF): Captează cu succes substanțele dăunătoare, cum ar fi bacteriile (de exemplu, e. coli) și suspensiile coloidale prezente în apă. Porii membranei de ultra-filtrare păstrează o dimensiune a particulelor de 0.001 până la 0.1 microni.

Membrana ultra-filtrantă la microscop:

În concluzie: filtrarea în mai multe etape cu ajutorul unui singur filtru este o noutate pe piață. Eficiență ridicată, necesitatea unui spațiu foarte mic pentru a monta dispozitivul și înlocuirea foarte simplă a filtrului – aceste caracteristici fac acest produs foarte atractiv. Această metoda de filtrare – deși extrem de riguroasă – nu elimină elementele minerale benefice din apă.
Împreună cu setul complet, veți primi și o baterie cromată pentru filtru, cu un design plăcut, care urmează să fie instalată în zona chiuvetei.

Setul include și toate piesele de instalare: conectorul de apă de 1/2” (1,27 cm) cu o supapă de alimentare cu apă și un furtun flexibil, diametrul de 1/4” (0.63 cm). Această soluție practică face ca acest dispozitiv să fie foarte ușor de instalat și de utilizat. Filtrul poate fi amplasat în orice loc din dulapul de sub chiuveta din bucătărie.

Specificații tehnice:

Înălțime: 40 cm
Diametru: ~12 cm
Max. debit apă: 4 l/m
Presiunea apei de alimentare: 1.0 – 4.0 bari
Temperatura apei de alimentare: 5°C – 45°C
Durata de viață a cartușului: 3000 litri sau 12 luni

Garanție: 2 ani.

Testimoniale

Credit module tbi bank 3.3.9

509.76 Lei x 4 rate

Livrare rapidă

Comandă acum și vei primi produsul(e):

 • în 1-2 zile dacă te afli în România
 • în 3-5 zile dacă te afli în Ungaria, Bulgaria sau Grecia
 • în 3-7 zile dacă te afli în alte țări din Uniunea Europeana
Află detalii

Livrare gratuită

Comandă acest produs și ți-l vom livra gratuit!

Află detalii

Plata în rate

Poți cumpăra acest produs în rate.

Află detalii

Garanție

Ai 5 ani garanție pentru ionizatoarele de apă electrice.

Află detalii