...

Începe aici

Emil Moldovan

De ce să te împrietenești cu Wellnessist

Scopul nostru e să te ajutăm să te bucuri de viață, iar un corp sănătos și plin de energie e cea mai bună bază de plecare. De ce credem că merită să îți menții corpul în cea mai bună stare am spus pe larg in Manifestul Wellnessist.

Wellnessist este pentru tine dacă:

  • Vrei să arăți și să te simți cu 10 ani mai tânăr decât cei de vârsta ta
  • Vrei să slăbești
  • Vrei să trăiești mult, și să fii în cea mai bună formă indiferent de vârstă

Cele de mai sus sunt posibile și le poți avea, iar noi suntem alături de tine și te susținem. Pentru ca tu să ai o sănătate perfectă, temele pe care le abordăm pe site sunt:

  • Hidratare
  • Alcalinizare
  • Detoxifiere
  • Slăbire
  • Nutriție
  • Antrenament
  • Tratamente naturiste

Ce îți oferim:

Vrem să îți oferim toate instrumentele de care ai nevoie pentru ca tu să îți menții corpul în stare perfectă, să arăți și să te simți așa cum îți dorești. Iată cum facem asta.

Îți arătăm viziunea de ansamblu

În primul rând, te vom ajuta să înțelegi lucrurile esențiale: cum funcționează corpul tău, și cum trebuie să îl îngrijești. Nu ai nevoie să citești toate cărțile pe care le-am studiat noi deja. Vei afla lucrurile esențiale pe care trebuie să le faci pentru a te menține în cea mai bună formă sau pentru a-ți aduce din nou corpul în cea mai bună stare.

Îți spunem nu doar ce să faci, ci și de ce să faci ceva anume. Ești mult mai motivat să pui în practică ceva atunci când știi ce beneficii îți va aduce, și ce se întâmplă dacă nu faci ce ți-ai propus.

Îți oferim ”piesele” de care ai nevoie ca să construiești un corp în care să te simți excelent 

Poți să te gândești la corpul tău de vis, sau la starea de sănătate pe care ți-o dorești, ca la un puzzle sau ca la un cufăr cu comori ascuns pe o insulă. Sfaturile practice și programele pe care le vei primi sunt ca și piesele din puzzle, sau ca și indiciile care te ajută să descoperi comoara. Piesele de puzzle poți să le pui în orice ordine vrei, dacă le pui la locul lor vei obține imaginea completă.

Nu trebuie să faci toate programele odată, și nici să le faci neapărat într-o ordine strictă. Trebuie doar să iei câte unul odată, să îl pui în practică, și apoi să treci la următorul. Poți începe cu oricare dintre ele. ​​​​​​​

Programe pas cu pas

Atunci când te-ai decis cu ce vrei să începi, sau cu ce vrei să continui drumul tău, de exemplu un program de detoxifiere sau un program de slăbire, vei găsi la noi mai multe variante de programe, clar explicate. Trebuie doar să alegi unul și să urmezi recomandările.

Studii de caz

Ai nevoie de motivație, sau vrei să știi ce rezultate au avut alții înainte să faci tu? Vei găsi studii de caz și testimoniale ale altor oameni care au făcut un program sau au testat un produs deja.

Produsele de care ai nevoie

Pe lângă informații, găsești la noi și produse care te pot ajuta să obții maximum de rezultate: ionizatoare de apă, generatoare de hidrogen, suplimente alimentare, superalimente, produse pentru tratamente naturiste.

Provocări prietenești

E mai ușor să faci ceva împreună cu un prieten. Noi facem periodic cure de detoxifiere, testăm diete, produse naturale, metode de antrenament. Dacă vrei să lucrăm împreună, înscrie-te la newsletterul nostru și de fiecare dată când începem un asemenea program te vom anunța ca să îl faci odată cu noi. 

Cum să folosești acest site

În pagina de Home găsești linkuri către cele mai utile dintre articolele noastre

În secțiunea de Blog poți citi cele mai noi articole, inclusiv studiile de caz pe care le facem periodic.

Dacă Facebook e preferatul tău, atunci pe pagina de Facebook Wellnessist vei putea să urmărești cu ușurință toate noutățile de pe site-ul nostru.

Ne plac prietenii apropiați, și îi ținem aproape. Dacă vrei să fii unul dintre ei, înscrie-te la newsletterul Wellnessist. Te vom anunța de fiecare dată când publicăm articole noi, îți vom trimite informații exclusive doar pentru abonați, și vei fi primul care va afla când avem promoții.

Iată câteva dintre articolele cele mai bune cu care poți să începi, în funcție de ce îți dorești acum.

Vrei să arăți și să te simți cu 10 ani mai tânăr decât cei de vârsta ta

Apa – ingredientul vital pentru forma maximă

Bea apă alcalină

Detoxifierea organismului sau cum să îți menții corpul în cea mai bună formă

Vrei să slăbești

Slăbire sănătoasă

Detoxifierea ficatului, primul pas pentru slăbire sănătoasă

Programul de detoxifiere a ficatului de 14 zile

Cum să bei apă ca să slăbești mai ușor

Ce să faci când poftele te împiedică să slăbești

Emil Moldovan
Emil este fondatorul și unul dintre Managing Partner-ii Wellnessist Group. Este Nutrition Coach certificat Precision Nutrition Level 1 și pasionat de wellness. Dezvoltarea personală, antreprenoriatul, marketingul online și drumețiile în natură cu prietenii sunt pasiunile sale.

Alătură-te miilor de abonați

Rămâneți la curent cu tot ce trebuie să știți
Subscription Form