Ionizator de apa Alkaviva

Bea o apă pură și vindecătoare, la tine acasă!


Ești 70% apă. De apa pe care o bei depinde foarte mult cum te simți, cum arăți, și cât de rezistent ești la boli. O apă cu contaminanți în ea, te îmbolnăvește încet dar sigur. De ce să bei o apă impură când ai putea să bei o apă care să îți dea mai multă vigoare și să îți întărească sănătatea?

Ionizator de apa electric

Apa pe care o bei te îmbolnăvește

Apa de la robinet conține contaminanți care se acumulează în corpul tău și îți macină sănătatea. Asta se întâmplă în toată lumea: în SUA, în Anglia, în România. Sunt numeroase articole pe tema asta pe care le poți găsi la o simplă căutare pe internet.

Compania de apa Thames nu reusește să respecte standardele de calitate pentru apa de la robinet - The Independent

"Clorul din apa crește defectele congenitale" - The Telegraph

"Scurgere chimică din West Virginia duce la interzicerea apei de la robinet pentru 300.000 de persoane" - TheTelegraph

"Studiu confirmă: Amibă care mânâncă creierul a omorât un copil" - Newsweek

Nici apa îmbuteliată nu e mai bună. 25-30% din ea e apă de la robinet îmbuteliată. În plus, pet-urile conțin Bisfenol A (BPA), o substanță toxică care trece în apă, și pe care o bei fără să știi. 

Dacă vrei să îți menții sănătatea, trebuie să bei o apă bună. Trebuie să te asiguri măcar că apa e curată și nu are substanțe chimice nocive. Dar, cum ar fi să poți avea la tine acasă o apă la fel ca și cea din cele mai cunoscute izvoare vindecătoare din lume?

Nu toate apele sunt la fel

Peste tot în lume, apa izvorăște din pământ. Dar nu peste tot apa este la fel. În unele locuri de pe pământ sunt izvoare cu apă pe care oamenii o consideră vindecătoare. Câteva astfel de izvoare celebre sunt: Nadana din India, Tlacote din Mexic, Nordenau din Germania, Lourdes din Franța, Hita Tenryosui din Japonia.

Ce face aceste ape să fie diferite de altele? Oamenii de știință le-au studiat începând din secolul trecut și au ajuns la concluzia că aceste ape au câteva proprietăți unice: au o apă alcalină, antioxidantă (ionizată negativ), și conțin hidrogen molecular dizolvat

Următoarea întrebare pe care și-au pus-o oamenii a fost: ”Cum putem să obținem o apă care să întărească sănătatea, o apă la fel ca apele din izvoarele vindecătoare?”

Răspunsul sunt ionizatoarele de apă, aparate care produc apă alcalină, antioxidantă și îmbogățită cu hidrogen molecular.

Ionizator de apa 

Izvor de apă pură și energizantă la tine acasa

Un ionizator de apă este un aparat casnic modern care transformă apa de la robinet în apă alcalină, antioxidantă, îmbogățită cu hidrogen.
Cum funcționează un ionizator de apă

Cum funcționează un ionizator de apa?

Ionizatorul ia apa de la robinet, o filtrează, și apoi îi modifică 3 parametri: pH-ul, potențialul antioxidant (ORP), și concentrația de Hidrogen molecular.

Filtreaza apa

Filtrează apa

Mai întâi apa este trecută prin unul sau mai multe filtre care înlătură substanțele chimice toxice, bacteriile și ouăle de paraziti din apă.

Schimbă pH-ul apei și o face alcalină

Schimbă pH-ul apei și o face alcalină

Apoi apa este trecută printr-o cameră de electroliză, unde este împărțită în apă alcalină și apă acidă.

Face apa antioxidantă și o îmbogățește cu Hidrogen molecular

Face apa antioxidantă și o îmbogățește cu Hidrogen molecular

Tot prin procesul de electroliză, apa alcalină devine antioxidantă și se încarcă cu hidrogen molecular.


Ce beneficii îți aduce un ionizator de apă

Un ionizator de apă îți oferă o apă care în primul rând nu te va intoxica cu contaminanți periculoși pentru sănătatea ta. Dar asta poate face orice filtru de apă bun. 


Ionizatorul de apă îți oferă însă și un plus de sănătate, deoarece îți dă o apă alcalină, antioxidantă (ionizată negativ). Mai mult, apa este îmbogățită și cu Hidrogen molecular, care are efect terapeutic dovedit de peste 300 de studii medicale.  


Iată beneficiile pe care ți le poate oferi consumul de apă alcalină ionizată bogată în Hidrogen molecular:

Nu te mai intoxici cu chimicale


Ionizatorul elimină contaminanții din apă, și îți oferă o apă curată.

Ai mai multă energie


Apa alcalină ionizată bogată în hidrogen este puternic antioxidantă și te ajută să ai mai multă energie, să îți menții sănătatea și silueta.

Arăți mai bine


Apa acidă te ajută să îți păstrezi pielea, părul și unghiile sănătoase, tonice și strălucitoare.

Slăbești mai ușor


Una dintre cauzele îngrășării este acumulare de deșeuri acide în corp. Apa alcalină neutralizează și elimină aceste deșeuri din corp. 

Ai o imunitate mai puternică


Apa alcalină ionizată ajută corpul să funcționeze optim și să fie mai rezistent la îmbolnăviri.

Îți păstrezi tinerețea mai mult


Eliminarea deșeurior acide din corp și neutralizarea radicalilor liberi de către apa alcalină ionizată duc la încetinirea procesului de îmbătrânire a corpului tău. 

Nu mai poluezi planeta cu PET-uri


Chiar în acest moment, țara și planeta noastră se sufocă din ce în ce mai mult sub deșeurile de plastic. Poți să o ajuți nemaifolosind apă la pet-uri.

Economisești bani


Ai apă mai bună și mai ieftină decât apa îmbuteliată. 

Economisești timp și energie


Nu mai trebuie să cari bidoane de apă în fiecare zi. Nu rămâi fără apă de băut la 10 seara.

Problemele mele de sănătate au dispărut

Datorită unor probleme digestive persistente, am căutat o soluție cât mai naturală care să aibă efecte de lungă durată. Și așa am aflat de apă ionizată (alcalină) numită de japonezi "Kangen". După studierea unei vaste documentații pro și contra, am decis să achiziționez acest aparat. Îl folosesc de 4 ani și în acest timp problemele mele de sănătate au dispărut. S-au convins și toți membrii familiei mele că este o soluție foarte bună pentru menținerea unei bune stări de sănătate și au început să o folosească toți copiii și chiar nepoții mai mari.

Ioan , Sibiu

Nu mai fac crize de gută și mi-a scăzut colesterolul

Pe lângă starea generală îmbunătățită , faptul că nu mai fac crize de gută este extraordinar. De asemeni, mănînc orice , dar fără excese. Am observat și o îmbunătățire a nivelului colesterolului în sânge. Acestea sunt efectele vizibile, palpabile, dar sigur mai sunt și altele care mă fac să mă simt bine. Păcat că există puțină popularizare pe această temă.

Dan , Constanta

Am scăpat de amputarea unui picior

Aveam deja un picior amputat datorită arteritei obliterante. Când eram pe punctul să îmi fie amputat și al doilea picior, un bun prieten mi-a recomandat să beau apă alcalină pentru că e posibil să nu mai trebuiască să mi se taie piciorul. Am băut apă alcalină câteva luni de zile și după 3 analize medicale diferite am avut bucuria să aflu că piciorul meu nu mai trebuie amputat. Puteți găsi toată povestea mea în acest articol.

Alexandru Bîzdîc , Constanta

M-am vindecat de gastrită

Folosesc ionizatorul de apă de peste 6 ani, m-am vindecat de gastrită, iar bunica de ulcer la stomac...pot rezolva aciditatea excesivă a stomacului fără medicamente, și am scăpat de a cumpăra și căra de la supermarket apa plată.
Sunt foarte mulțumit de aparat și recomand călduros pentru îmbunătățirea stării de sănătate și pentru creșterea calității vieții.

Ștefan , București

Sunt foarte mulțumit de investiția făcută

Am cumpărat un astfel de ionizator acum 4 ani și sunt foarte mulțumit de investiția făcută. La început nu reușeam să-mi astâmpăr setea. Cred că în prima săptămână consumam circa 4l de apă pe zi, dovadă că organismul meu cerea cu insistență această apă.
Ulterior, în timp am pierdut și câteva kilograme, eu fiind o persoană supraponderală, lucru benefic, pe care l-am pus pe seama acestei ape ionizate.

Gigi , Sibiu

Mă bucur că am cumpărat acest aparat

Această apă ionizată este foarte bună pentru sănătatea organismului. Mă bucur foarte mult că am avut posibilitatea să cumpăr acest aparat care este nelipsit din viața mea și a familiei.

Maria , Alba

Mi-a redat vitalitatea

Folosind apa ionizată alcalină și purificată cu aparatul JP 107 Venus, pot afirma după 6 ani că mi-a îmbunătățit viața, mi-a ameliorat bolile digestive, mi-a redat vitalitatea, astfel că nu pot concepe să trăiesc fără să consum această apă zilnic.

Nelly , Galați

Nu mai sunt nevoit să iau analgezice

De patru ani de când folosesc ionizatorul, am constatat o îmbunătățire a stării de sănătate, nu a mai fost nevoie să iau medicamente (analgezice) , iar parametrii hemoleucogramei sunt normali. Un prieten s-a vindecat de adenom de prostată după 5 luni de cură cu apă ionizată.

Dumitru , Bucuresti

Nu mă mai dor încheieturile, mijlocul, și rinichii

În primul rând simt o stare de bine după aproape cinci ani de când folosesc această apă, stare de bine care s-a instalat destul de repede după ce am început să beau apă alcalină. Nu m-au mai durut încheieturile și mijlocul, iar disconfortul durerilor de rinichi a dispărut complet (în fiecare dimineață beau pe stomacul gol 1/2l de apă alcalină). De asemenea, mama mea, care nu putea să bea apă aproape de loc, îmi spune că pe aceasta o poate bea și nu-i mai cade ca un bolovan în stomac (are 88 ani și bea și ea tot de cinci ani). Într-un cuvânt două, sunt mulțumit.

Theodor , Bucuresti

Este un aparat util, care ar trebui să fie în fiecare casă

Este un aparat util și care ar trebui să fie în fiecare casă, pentru un regim de viață mai protector…. Apa alcalină este plăcută, gustoasă și sănătoasă.

Sorin , Bucuresti

Am scăpat de o constipație care mă chinuia de 25 de ani

Deși părea destul de scump, la îndemnul unei persoane în care aveam încredere am cumpărat un filtru ionizator. Surpriza pe care am avut-o la scurt timp după ce am început să folosim acest produs a depășit orice așteptări. Am descoperit, pur și simplu, realitatea sintagmei "apă vie-apă moartă" din poveștile copilăriei.

La scurt timp după ce am început să bem apă alcalina am constatat că problema de sănătate care mă chinuia de peste 25 de ani (o constipație căpătată în anii de studenție, din cauza condițiilor din cămin) s-a rezolvat fără să mă fi gândit că așa ceva ar mai fi fost posibil, având în vedere curele făcute la Olănești, fără niciun rezultat. Fac referire la acest aspect ca fiind cel mai rapid și obiectiv efect constatat.
Pe de altă parte am avut ocazia să constat utilitatea apei acide în cazul tăieturilor care, accidental, mai apar când nu ești atent în bucătărie. A fost suficient să țin zona afectată sub firul de apă acidă timp de câteva minute și rana s-a închis, fără să mai am nevoie de pansament. Este, de asemenea, extraordinară pentru udarea plantelor.

În ceea ce privește apa purificată, după ce am folosit-o un timp, am constat că orice apă plată din comerț miroase.

Într-adevăr, aceste filtre nu sunt ieftine, dar nu știu să fi cheltuit bani pentru sănătate mai eficient și pe un termen atât de lung decât am făcut-o când am achziționat acest produs.

Doina , Brăila

Ajută la ameliorarea diabetului

Pot consuma cei doi litri de apă zilnic, iar în privința diabetului mă descurc cu această apă, suplimente naturale, alimentație adecvată, fără a mai fi necesar să iau medicamente de sinteză.

Alexandru , București

Acum apa e așa cum ar trebui să fie

De când am ionizatorul beau mult mai multă apă deoarece acum apa e așa cum ar trebui să fie: fără gust, fără miros. Efectele creșterii consumului de apă sunt multe și toate sunt favorabile.

Ioana , Cluj

Cum să alegi cel mai bun ionizator de apă

Nu toate mașinile sunt la fel, și nu toate computerele sunt la fel. Tot așa, nu toate ionizatoarele de apă sunt la fel. Dacă vrei să ai apă alcalină de cea mai bună calitate, pentru cât mai mult timp, trebuie să alegi un ionizator de apa performant. Wellnessist îți oferă ionizatoarele de apă de la Alkaviva, unul dintre liderii mondiali în domeniu.  

De ce un ionizator de apa AlkaViva?

Ai cea mai curată apă

Majoritatea filtrelor din ionizatoare conțin aproape numai carbon activ ieftin, care nu îndepărtează contaminanții cei mai periculoși din apă.

Spre deosebire de acestea, filtrele UltraWater din ionizatoarele Alkaviva elimină din apă 99,9% din contaminanți, fapt dovedit de teste făcute în laboratoare independente.

 • Tehnologia UltraWater de filtrare patentată de către Alkaviva
 • Elimină din apă peste 170 de contaminanți: clor, fluor, nitrați, nitriți, medicamente, metale grele, hormoni, conservanți, pesticide, substanțe provenite din apele reziduale, substanțe organice volatile.
De ce un ionizator de apă AlkaViva?
Sistem complet automat de autocurățare DARC Cleaning System

Sistem complet automat de autocurățare DARC Cleaning System

Sistem Auto Adjust

Sistem Auto Adjust

Electrozi avansați SmartDesign

Electrozi avansați SmartDesign

Real-time Flow Control System

Real-time Flow Control System

Ai o apă cu calități benefice, pentru mulți ani, datorită performanțelor de pH, ORP și Hidrogen excelente 

Ionizatoarele Alkaviva încorporează cele mai noi tehnologii. De aceea sunt capabile să îți ofere o apă cu un ORP și o concentrație de Hidrogen ideale.

Un Ionizator Apa Alkaviva are un consum redus de curent, ceea ce face ca electrozii lui să dureze mai mult în timp decât electrozii din ionizatoarele care folosesc mai multă putere pe electrozi.

AlkaViva a fost prima companie care a introdus tehnologia MESH la electrozi. Acum, noua tehnologie patentată de ionizare SmartDesign din ionizatoarele AlkaViva stabilește un nou standard în industrie.

 • Electrozi SmartDesign, din Titan acoperit cu Platină, care oferă un ORP negativ foarte bun la un pH al apei sub 10
 • Sistem de autocurățare avansat DARC, care curăță electrozii în timpul funcționării  
 • Sistem de control al intensității curentului AutoAdjust 
 • Poți regla ionizatorul ca să scoată cei mai buni parametrii pe apa ta, datorită sistemului de reglare a tensiunii pe electrozi.

Eleganță și ușurință în utilizare

Datorită designului elegant, ionizatoarele Alkaviva se încadrează perfect în orice bucătărie modernă. În plus, sunt foarte ușor de folosit.

 • Alegi ușor orice nivel de apă alcalină sau acidă dorești folosind panoul de comandă tactil
 • Ionizatorul tău își amintește ultimul nivel de apă pe care l-ai folosit, ca să nu trebuiască să îl introduci din nou. 
 • Vezi în orice moment cât s-au consumat filtrele de apă 
 • Poți regla debitul optim al apei prin ionizator
Ionizator de apa electric Vesta H2
Ionizatoarele Alkaviva au cel mai performant sistem de autocurățare - DARC 2

Performanță care durează și costuri mici de întreținere

Ionizatoarele Alkaviva au cel mai performant sistem de autocurățare - DARC 2. Acesta curăță electrozii aparatului chiar în timpul funcționării asigurând cele mai bune performanțe de ORP și hidrogen în timp, cu efort minim din partea ta.

Deoarece au un sistem de autocurățare atât de performant, ionizatoarele Alkaviva au nevoie de foarte puține operațiuni de întreținere din partea ta. Un ionizator Alkaviva își păstrează performanțele optime chiar și cu o singură curățare pe an. A, și poți să faci chiar tu curățarea, la tine acasă, ca să economisești bani. Îți oferim toate instrucțiunile de care ai nevoie.

 • Garanție de 5 ani: poți fii sigur că ionizatoarele Alkaviva sunt fiabile și durabile 
 • Operațiuni de întreținere minime. Datorită sistemului de autocurățare performant, tu trebuie să cureți ionizatorul în medie o dată pe an, iar noi te învățăm cum să faci asta ușor la tine acasă. Asta înseamnă costuri și efort mai mic pentru tine. Alte ionizatoare au nevoie de curățare la 1-2 luni, iar la 1 an trebuie să trimiți ionizatorul în service. 

Ești liniștit atunci când ai un partener de încredere

Nu este ceva neobișnuit ca unele companii noi pe piață să nu reziste mai mulți de câțiva ani. Nu îți dorești să rămâi fără consumabile sau service după ce ai făcut o investiție atât de importantă.


Alkaviva este unul dintre liderii mondiali pe piața ionizatoarelor de apă. Alkaviva vinde ionizatoare in SUA și în alte peste 30 de țări. Este în această afacere din 2003 și are un calificativ A+ din partea Business Bureau. 

 • Alkaviva este cel mai vechi importator de ionizatoare in SUA. A participat la lansarea tuturor tipurilor de produse din domeniu, de la tehnologii ultramoderne de ionizare până la aplicații comerciale.
 • În România, oferim 5 ani garanție la orice ionizator electric pentru că avem încredere în fiabilitatea acestora. Astfel, tu poți să fii liniștit că, orice s-ar întâmpla, ești acoperit.
 • Avem clienți în Romania care au aparate încă din 2007, și ale căror ionizatoare funcționează și acum. Rata de reparație a ionizatoarelor AlkaViva este foarte mică, iar costurile de reparație post-garanție sunt foarte accesibile. 

Alkaviva

BBB - Accredited Business
ISO 9001 + ISO 14001

Wellnessist

Magazin de incredere
Safe Shop

Fă cunoștință cu ionizatoarele 
de apă AlkaViva


Ionizator de apa Vesta H2

Vârful de gamă al seriei H2 de la Alkaviva, Vesta H2 îți oferă parametri de ORP și H2 excelente. 

Vesta H2 îți oferă un cel mai bun sistem de filtrare pe care îl poți găsi într-un ionizator de apă și cele mai noi și mai performante caracteristici de generare a Hidrogenului pe care le poți cumpăra.

 • 9 Electrozi SmartDesign din Titan acoperit cu Platină
 • Filtrare UltraWater care elimină 99,9% din contaminanți
 • 5 nivele de apă alcalină
 • 2 nivele de apă acidă
 • Montare pe blat
 • ORP maxim*: -880 mV
 • pH maxim: 11
 • H2 maxim*: 1,5 ppm
 • Debit apă alcalină: 1,5 l/min - 3,5 l/min
 • 5 ani garanție
Ionizator de apa Vesta H2

Ionizator de apa Vesta H2

Ionizator de apa Vesta H2

*Parametrii de ORP și H2 depind de sursa de apă și pot varia în timp chiar și pe aceeași sursă de apă.

Ionizator de apa Delphi H2

Ionizator de apa Delphi H2

Ionizator de apa Delphi H2 - Top

Ionizator de apa Delphi H2

Nu ai loc pe blatul din bucătărie, sau îți place spațiul liber? Delphi H2 are aceleași performanțe de ionizare ca Vesta H2, și un robinet de comandă elegant, cu touch screen, care va impresiona în bucătăria ta.

 • 9 Electrozi SmartDesign din Titan acoperit cu Platină
 • Filtrare UltraWater care elimină 99,9% din contaminanți
 • 5 nivele de apă alcalină
 • 2 nivele de apă acidă
 • Montare sub blat. Comandat printr-un robinet elegant cu touch screen.
 • ORP maxim*: -880 mV
 • pH maxim: 11
 • H2 maxim*: 1,5 ppm
 • Debit apă alcalină: 1,5 l/min - 3,5 l/min
 • 5 ani garanție

*Parametrii de ORP și H2 depind de sursa de apă și pot varia în timp chiar și pe aceeași sursă de apă.

Ionizator de apa Athena H2

Lansat în 2007, modelul Athena este o legendă în industria ionizatoarelor de apă. Acest model a fost cel care a creat categoria de ionizatoare cu preț mediu, din motive ușor de înțeles. Cu performanțe de top și fiabilitate extremă, Athena a depașit cu ușurință ionizatoare cu preț dublu față de al său.

Athena H2 este noua versiune a modelului Athena, o legendă în industria ionizatoarelor de apă. Acum îmbunătățit, cu 7 electrozi și Hydrogen Infusion Technology.

 • 7 Electrozi SmartDesign din Titan acoperit cu Platină
 • Filtrare UltraWater care elimină 99,9% din contaminanți
 • 5 nivele de apă alcalină
 • 2 nivele de apă acidă
 • Montare pe blat
 • ORP maxim*: - 750 mV
 • pH maxim: 11
 • H2 maxim*: 1 ppm
 • Debit apă alcalină: 1,5 l/min - 3,5 l/min
 • 5 ani garanție
Ionizator de apa Athena H2

Ionizator de apa Athena H2

Ionizator de apa Athena H2

*Parametrii de ORP și H2 depind de sursa de apă și pot varia în timp chiar și pe aceeași sursă de apă. 

Ionizator de apa Melody 2

Ionizator de apa Melody 2

Ionizator de apă Melody 2

Ionizator de apa Melody 2

AlkaViva Melody a fost liderul și cel mai vândut ionizator în categoria de buget mic a ionizatoarelor de calitate în ultimii zece ani. Această variantă îmbunătățită este o versiune cu 5 electrozi a noului ionizator Athena H2 și oferă beneficiile filtrării duble, apă acidă mai puternică (cu pH mai mic) și sistem de autocurățare DARC.

 • 5 Electrozi SmartDesign din Titan acoperit cu Platină
 • Filtrare UltraWater care elimină 99,9% din contaminanți
 • 5 nivele de apă alcalină
 • 2 nivele de apă acidă
 • Montare pe blat.
 • ORP maxim*: -650 mV
 • pH maxim: 11
 • H2 maxim*: 0,7 ppm
 • Debit apă alcalină: 1,5 l/min - 3.5 l/min
 • 5 ani garanție

*Parametrii de ORP și H2 depind de sursa de apă și pot varia în timp chiar și pe aceeași sursă de apă. Parametrii de mai sus au fost măsurați pe o sursă de apă din

Alege acum un ionizator de apă Alkaviva!

Știi acum care sunt toate beneficiile pe care ți le poate oferi apa alcalină. Dacă vrei și tu să îți păstrezi sănătatea și starea de bine cât mai mult timp, te invităm în magazinul Wellnessist ca să alegi un ionizator de apă care ți se potrivește.

Nu știi încă pe care să îl alegi? Lasă-ne numărul tău de telefon sau emailul și îți oferim consultanță gratuită. 

Știm că nu e întotdeauna ușor să alegi cel mai bun ionizator pentru tine. Trebuie să ții cont de performanțe, fiabilitate, garanție, și să te încadrezi în buget. De aceea la noi pe site găsești toate informațiile de care ai nevoie ca să poți face cea mai bună alegere. Dacă ai orice întrebare la care nu ai găsit încă răspunsul, lasă-ne numărul tău de telefon, emailul și întrebarea ta și un consultant Wellnessist te va contacta în cel mai scurt timp.

Am creat Wellnessist pentru că sunt convins că oamenii merită să fie sănătoși, să arate bine și să se bucure de viață, până la o vârstă înaintată. Dacă și tu îți dorești asta, ionizatoarele de apă Alkaviva sunt unul dintre instrumentele care te pot ajuta mult.


Emil Moldovan

Fondator Wellnessist

contact@wellnessist.ro

0757 661 693

100%


30 DE ZILE BANII ÎNAPOI
GARNATAT

Ești protejat 100% de Garanția noastră de retur de 30 de zile și ai 5 ani de garanție pentru ionizatorul tău Alkaviva.


Dacă ai orice fel de problemă, contactează-ne și vom fi foarte bucuroși să te ajutăm să obții ceea ce îți dorești. Dacă totuși nu ești mulțumit de ionizatorul tău Alkaviva, ai 30 de zile în care îți returnăm toți banii. 


Cele mai frecvente întrebări

Iată cele mai frecvente intrebări despre ionizatoarele de apă Alkaviva.

Ionizatorul de apă are consumabile?

Cât costă filtrele pentru un ionizator de apa?

Cum se conectează ionizatorul de apă la rețea? 

Pot cumpăra un ionizator de apă Alkaviva în rate?

În ce limbă este manualul de utilizare?

La cât timp trebuie schimbate filtrele la un ionizator de apa Alkaviva ?

Pot să montez singur un ionizator de apă?

Ce operațiuni de întreținere trebuie să îi fac ionizatorului

Ce performanțe au ionizatoarele de apă Alkaviva în raport cu alte mărci de ionizatoare?

Cât costă întreținerea ionizatorului?

Cine asigură service-ul?

Ce include pachetul ionizatorului?