Filtru apă potabilă - sistemele oferite de Wellnessist

Află lucrurile esențiale pe care trebuie să știi atunci când vrei să alegi un filtru de apă potabilă:

 • Ce tipuri de filtre de apă potabilă există și care sunt diferențele între ele
 • Cum să alegi un filtru de apă

Filtru apă potabilă - de ce să folosești unul

Filtrele de apă potabilă sunt o necesitate pentru ca apa pe care o bem, cu care gătim și facem băuturi să fie de cea mai înaltă puritate. De aceea, v-am pregătit oferta noastră unică de filtre de apă, produse fiabile și performante, pentru tratarea apei de acasă.


În apa de la robinet se pot găsi o gamă mare de substanțe chimice periculoase pentru sănătatea ta și a familiei tale: plumb, alte metale grele, clor, fluor, compuși organici volatili, substanțe farmaceutice, hormoni, etc. Toate acestea au efecte nocive cum sunt:

 • afectează dezvoltarea mentală și dezvoltarea sistemului nervos la copii; 
 • pot provoca insuficiența multiplă a organelor;
 • pot afecta funcțiile sistemului nervos și ale creierului, sistemul gastrointestinal, ficatul, rinichii și alte organe;
 •  pot provoca boli auto-imune sau cancer;
 • afectează funcția tiroidiană, sistemul endocrin, sistemul respirator;
 • pot afecta sistemul reproductiv, ficatul și rinichii, sistemul cardiovascular;

În oferta noastră din categoria “Filtru apă potabilă” veți găsi filtre clasice, simple, dar și sisteme inovatoare de filtrare, cu cartușe de purificare pe mai multe niveluri, inclusiv mineralizare și alcalinizare, la prețuri corecte.

Filtre de apă potabilă - oferta Wellnessist

Vedeți mai jos toate filtrele de apă din oferta Wellnessist, grupate pe categorii.

Filtre de apă cu ultrafiltrare
Ultrafiltrare și nanofiltrare


Recomandarea noastră: cea mai bună metodă de filtrare, care păstrează mineralele în apă. 

Purificatoare de apă cu osmoză inversă
Purificatoare de apă cu
osmoză inversă

Recomandate în special pentru apa de puț sau apă cu conținut mare de minerale.

Filtru de apa cu microfiltrare
Microfiltrare


Cea mai simplă metodă de filtrare pentru acasă, la cel mai accesibil preț. 

Filtre de apă cu alcalinizare
Filtre de apă cu alcalinizare

Filtrează apa și o alcalinizează.

Căni filtrante
Căni filtrante

Filtrează apa oriunde te-ai afla.

Filtre duș

Folosește apă curată pentru duș.

Welnessist vă oferă sisteme de filtrare a apei potabile de la unul din cei mai mari producători de sisteme din gama „Filtru apă potabilă“, Global Water (Polonia). Această firmă are o experiență de 19 ani în domeniul filtrării și tratării apei, în special pentru consumatorii casnici.


Am ales pentru dumneavoastră cele mai eficiente și convenabile sisteme de filtrare a apei numai după ce ne-am documentat temeinic. Suntem preocupați de calitatea apei pe care o consumăm atât individual cât și pentru clientii noștri de mulți ani; după ce am studiat serios domeniul mai mulți ani și am testat în plan personal efectele, în 2014 am început să oferim soluții de tratarea apei în România. Puteți vedea un rezumat independent al metodelor de filtrare a apei aici: https://en.wikipedia.org/wiki/Membrane


Tipurile de sisteme de filtrare pe care vi le oferim sunt descrise pe scurt în continuare.

Tipuri de filtre de apă potabilă - tabel comparativ

Înainte de a descrie fiecare tip de filtru de apă, mai jos vă oferim o comparație sintetică între diferitele tipuri de filtre.

Sisteme cu ultrafiltrare

Filtrare sedimente grosiere

Filtrare Clor și compuși organici volatili

Filtrare la nivel molecular

Pastrează mineralele din apă

Preț

Sisteme cu osmoză inversă

Filtrare sedimente grosiere

Filtrare Clor și compuși organici volatili

Filtrare la nivel molecular

Pastrează mineralele din apă

Preț

Sisteme cu microfiltrare

Filtrare sedimente grosiere

Filtrare Clor și compuși organici volatili

Filtrare la nivel molecular

Pastrează mineralele din apă

Preț

Filtre de apă potabilă – sisteme cu microfiltrare

Acestea filtrează apa prin filtre cu porozităti cu mărimi între 5 microni și 0,1 microni, din polipropilenă, carbon sau materiale ceramice. Sistemele cu microfiltrare îndepărtează impurități mai grosiere cum ar fi nisip, rugină, nămol  sau contaminanții chimici care se dizolvă în apă, precum clor, pesticide, detergenți.

Filtru de apa cu microfiltrare
Filtru apă potabilă

Filtre de apă – sisteme cu ultrafiltrare

Ultrafiltrarea este o metodă de filtrare mai avansată decât microfiltrarea, filtrele noastre ajungând progresiv (în mai multe stadii de filtrare) până la pori de 0,01 microni. Sistemele cu ultrafiltrare sunt sisteme cu mai multe stadii de filtrare, începând cu procese de microfiltrare (mai grosiere) și terminând cu filtrul cel mai avansat din sistem, etajul de ultrafiltrare.


Rolul acestor sisteme este să înlăture atât depunerile și impuritățile dizolvate (ca în cazul microfiltrării), cât și agenții patogeni inclusiv bacteriile și virusurile din apa brută. Sistemele pe care le oferim produc apă de înaltă calitate la domiciliu, lipsită de majoritatea impurităților găsite în rețelele de alimentare cu apă și sursele de apă private, lăsând în ea compuși minerali suficient de mici pentru a ajunge de cealaltă parte a porilor membranei de ultrafiltrare.

Filtre de apă potabilă – sisteme cu nanofiltrare

Nanofiltrarea este cea mai recentă metodă de purificare a apei și este mai avansata decât ultrafiltrarea, porii din ultimul stadiu de filtrare ajungând la mărimi in jur de 0,001 microni. Membranele de filtrare avansată folosite de sistemele de ultrafiltrare, nanofiltrare sau osmoză inversă acoperă- fiecare din ele- un interval de marimi ale porilor, iar aceste intervale se suprapun partial, fiecare producător definind o membrană ca aparținand uneia sau alteia din aceste clase, in functie de toate proprietatile de filtrare in ansamblu, mărimea porilor fiind unul dintre criterii.


Metoda de purificare prin nanofiltrare este recomandată mai ales persoanelor care consideră osmoza inversă o metodă prea puternică, deoarece nanofiltrarea lasa sa treaca si mineralele o data cu apa filtrate, conferind un gust mai placut apei. Nanofiltrarea este recomandată deasemenea fiecărui utilizator de ionizator de apă, deoarece respinge cea mai mare parte a impurităților din apă și reduce duritatea apei, dar lasă multe minerale importante, ceea ce permite unui ionizator să funcționeze corect și să vă ofere apă alcalină.

Filtru apă cu nanofiltrare
Purificatoare de apă cu osmoză inversă

Purificatoare de apă cu osmoză inversă

Osmoza inversă (RO este prescurtarea de la ”reverse osmosis” din limba engleză) este cea mai avansată metodă de filtrare pentru apa potabilă și oferă apa de cea mai înaltă calitate. Stadiul cel mai avansat de filtrare al acestor sisteme ajunge până la filtre cu pori cu mărimi de până la 0,0001 microni. 


Această tehnologie inovatoare este utilizată pe scară largă și în industria apei îmbuteliate sau industria alimentară dar și in filtrarea apei pentru consum casnic. În gama largă de sisteme de osmoză inversă veți găsi atât filtre de bucătărie simple și ieftine, cât și soluții mai sofisticate.


Osmoza inversă este recomandată mai ales acelora care au o apă cu exces de minerale sau celor care au puț propriu și doresc o siguranță mare a apei atât microbiologic, cât și pentru a reduce excesul de minerale. Sistemele cu osmoză inversă pot fi completate opțional cu etape postfiltrare care pot conferi apei proprietăți suplimentare, sau anumite minerale benefice.Veți găsi în oferta noastră sisteme de filtrare cu opțiuni variate din care puteți alege în acest sens.

Sistemele cu osmoză inversă se împart în 2 mari clase:

Filtre de apă cu osmoză inversă – sisteme cu pompă

 • recomandate celor de la etajele superioare și altor categorii care au o presiune slabă a apei, deoarece membranele cu osmoză funcționează optim între anumite valori ale presiunii apei. Rolul pompei este de a asigura această presiune în cazul când furnizorul de apă menajeră oferă o presiune scăzută sau variabilă.

Filtre de apă cu osmoză inversă – sisteme fără pompă

 • sunt recomandate la etajele inferioare, care au o presiune a apei suficientă la rețea sau celor care au puț și  hidrofor propriu ce asigura presiunea necesară membranei.
Filtre de apă cu alcalinizare

Filtre de apă potabilă cu alcalinizare

Pe lângă filtrarea apei, aceste filtre produc o apă alcalină, antioxidantă, cu proprietăți benefice pentru menținerea sănătății și recuperarea din diverse îmbolnăviri. 


Filtrele de apă cu alcalinizare modifică anumiți parametri ai apei cum sunt:

 • pH-ul (gradul de alcalinitate)
 • ORP-ul (potențialul antioxidant)
 • H2 (concentrația de hidrogen molecular din apă)

Apa rezultată are calități asemănătoare apelor terapeutice de la izvoarele din stațiunile balneoclimaterice. Un filtru de apă cu alcalinizare iți aduce apa terapeutică la tine acasă.

Căni filtrante

Cănile filtrante sunt cele mai simple filtre de apă. Filtrarea pe care o oferă o cană filtrantă este decentă, eliminând din apă clorul și o bună parte din metalele grele și alți contaminanți. 


Cana filtrantă este o metodă comodă și ecologică pentru a vă menține hidratat în permanență fără a fi necesar să cărați constant sticle clasice de apă îmbuteliată. Spre deosebire de sticlele de plastic ce nu sunt deloc prietenoase cu mediul înconjurător, fiind greu degradabile, cănile filtrante se utilizează pe termen lung, fiind necesară doar simpla reînlocuire a cartușelor filtrante.


Cu ajutorul lor, vă puteți bucura de gustul autentic al apei care, odată filtrată, va fi mult mai limpede, iar impuritățile vor fi reduse.

Căni filtrante

Filtre pentru duș

Pe lângă apa pe care o bem, absorbim apă în corpul nostru și prin piele, atunci când facem duș sau baie de exemplu. 


Chiar dacă nu ar exista niciun contaminant în apă, întotdeauna în apa de la robinet există clor, introdus pentru a neutraliza bacteriile. O parte din acest clor se absoarbe prin piele atunci când facem duș și are efecte nocive pentru sănătatea noastră. Clorul este un agent oxidant puternic și este considerat a fi agent cancerigen.


Filtrele de duș opresc clorul și metalele grele din apă și te ajută să te poți bucura de o baie bună fără să îți pui în pericol sănătatea.


Filtrele de duș sunt accesibile ca preț și se montează foarte ușor, deci nu ai niciun motiv să nu te bucuri și tu de unul.

Video - cum te protejează filtrele de apă de îmbolnăviri

Vezi mai jos ce contaminanți există în apa de la robinet și care este eficiența filtrelor de apă UltraWater de la Wellnessist.

Întrebări frecvente despre filtrele de apă

Ce tip de filtru de apă să aleg?

Cât ține un filtru de apă?

Cum mă afectează contaminanții din apă

Filtru de apă sau purificator de apă cu osmoză inversă?

Ce contaminanți sunt în apă?

Ai întrebări despre filtrele de apă? Contactează-ne

Știm că nu e întotdeauna ușor să alegi cel mai bun filtru de apă pentru tine. Trebuie să ții cont de performanțe, fiabilitate, garanție, și să te încadrezi în buget. De aceea la noi pe site găsești toate informațiile de care ai nevoie ca să poți face cea mai bună alegere. Dacă ai orice întrebare la care nu ai găsit încă răspunsul, lasă-ne numărul tău de telefon, emailul și întrebarea ta și un consultant Wellnessist te va contacta în cel mai scurt timp.

© 2020 Wellnessist. All rights reserved

","allow_video_src":"","post_request_data":[],"ip":"207.46.13.160","current_user":[],"post_id":"5093","post_title":"Purificator aer","post_type":"page","post_url":"https:\/\/wellnessist.ro\/purificator-aer-lightair\/","is_lp":""}; /* ]]> */

Purificator aer LightAir

Aer curat la tine acasă și la birou

Chiar dacă nu îi vezi, în aerul pe care îl respiri sunt poluanți care te îmbolnăvesc. Nu-i lăsa să îți scurteze viața. Alege un purificator de aer și protejează-te pe tine și familia ta.

Purificatoarele de aer LightAir - aer curat la tine acasă și la birou

Chiar dacă sunt invizibili, aerul pe care îl respiri e plin de poluanți care te îmbolnăvesc. Nu-i lăsa să îți scurteze viața. Alege un purificator de aer și protejează-te pe tine și familia ta.

Aerul poluat te omoară lent

Cât de curat e aerul pe care îl respiri?

Ai nevoie de aer ca să trăiești. Fără oxigenul din aer nu poți supraviețui mai mult de câteva minute. Dar nu ai nevoie de orice fel de aer. Ai nevoie de aer curat, care te umple de energie.

Este oare aerul pe care îl respirăm noi azi un aer curat, benefic pentru noi?

Înainte să înțelegi cum este aerul pe care îl respiri și cum te afectează asta, să vedem ce este aerul curat.

Aerul poluat te omoară lent

Cât de curat e aerul pe care îl respiri?

Ai nevoie de aer ca să trăiești. Fără oxigenul din aer nu poți supraviețui mai mult de câteva minute. Dar nu ai nevoie de orice fel de aer. Ai nevoie de aer curat, care te umple de energie.

Este oare aerul pe care îl respirăm noi azi un aer curat, benefic pentru noi?

Înainte să înțelegi cum este aerul pe care îl respiri și cum te afectează asta, să vedem ce este aerul curat.

Ce este aerul curat

Aerul curat este aerul care nu are nivele nocive de poluanți (praf, murdărie, microbi, chimicale) în el. Cu cât mai puțini poluanți sunt în aer, cu atât aerul este mai curat. 

Aerul curat este esențial pentru o sănătate bună și este o nevoie umană de bază.

În fiecare zi un adult respiră în medie aproximativ 20.000 de litri de aer. Deși pe majoritatea nu le vezi, în aer plutesc particule în suspensie pe care le inhalezi la fiecare respirație. Atunci când respiri, inhalezi aerul împreună cu toate particulele care se află în el.

Pe lângă oxigenul esențial pentru tine, o grămadă de poluanți periculoși ajung în plămânii tăi. Iar majoritatea sunt invizibili. Aerul, împreună cu particulele, ajunge în sistemul tău respirator și pe traseu particulele se pot lipi de pereții căilor respiratorii sau pot pătrunde adânc în plămâni și pot intra în sânge, ajungând apoi în tot corpul și otrăvindu-l cu substanțe nocive.

Ce nu știi despre aerul pe care îl respiri

Iată doar o parte din ce conține aerul pe care îl respiri în fiecare zi, fie că ești afară, în casă sau în birou.

În casă:

Praf


Alergeni de la animalele de companie


Mucegai


Compuși organici

volatili


Fum de la gătit, fumat, lumânări


În afara casei:

Gaze de eșapament


Bacterii


Polen


Viruși


Poluare industrială


Fiecare dintre poluanții de mai sus are o anumită dimensiune a particulei. Particulele în suspensie pot avea dimensiuni de la 0,001 microni până la peste 100 de microni. Particulele mai mari de 10 microni sunt de obicei oprite în nas sau gât de către cili sau mucus, dar particulele mai mici de 10 microni pot pătrunde până în bronhii și plămâni. De aceea, particulele mai mici de 10 microni sunt considerate cele mai periculoase pentru sănătate.

Particulele sub 10 microni sunt împărțite în mai multe categorii:

 • PM10 sau particule mari - particule între 2,5 microni și 10 microni
 • PM2.5 sau particule fine - particule între 0,1 microni și 2,5 microni
 • PM0.1 sau particule ultrafine - particule mai mici de 0,1 microni

Pentru a măsura calitatea aerului, se măsoară cantitatea de particule în suspensie din aer. Cu cât sunt mai puține particule în suspensie, cu atât aerul este mai curat. Diferite țări sau organisme internaționale au fiecare standardul propriu de măsurare a calității aerului.

Aerul poluat chiar poate

să te omoare

Problema este că aerul pe care îl respirăm conține cantități din ce în ce mai mari de particule în suspensie, ceea ce îl transformă treptat într-o otravă lentă pentru tine. Nu exagerez deloc, aerul care te ține în viață devine din ce în ce mai toxic. Pare greu de crezut? Iată niște cifre:

Asociația Internațională de Cercetare a cancerului (IARC) și Organizația Mondială a Sănătății consideră particulele în suspensie din aer ca un cancerigen de gradul 1

Particulele în suspensie sunt cea mai dăunătoare formă de poluare a aerului datorită capacității lor de a penetra până în plămâni și fluxul sanguin fără a putea fi oprite, cauzând mutații permanente ale ADN-ului, infarcturi, boli respiratorii, și moartea prematură.

În 2013, un studiu care a implicat 312.944 de oameni din 9 țări europene a arătat că nu există de fapt un nivel sigur de particule în suspensie și că pentru fiecare creștere a PM10 cu 10 μg/m3, rata cancerului la plămâni a crescut cu 22%. Particulele mai mici PM2.5 sunt chiar mai periculoase, producând o creștere de 36% a ratei cancerului pulmonar la o creștere a cantității de PM2.5 cu 10 μg/m3, deoarece acestea pot pătrunde mai profund în plămâni.

La nivel mondial, în 2016, expunerea la aer poluat cu particule în suspensie PM2.5 a contribuit la 4,1 milioane de morți datorate infarcturilor și bolilor de inimă, cancerului pulmonar, bolilor pulmonare cronice și înfecțiilor respiratorii. 

Particulele în suspensie sunt pe locul 6 pe plan mondial în topul factorilor de risc care cauzează moartea prematură. 

După cum vezi, calitatea proastă a aerului este o problemă în toată lumea. Aerul poluat cauzează o mare varietate de probleme de sănătate, de la iritații pe termen scurt până la boli grave sau chiar moarte.

Care e soluția?

Ne închidem în casă?

Nu, pentru că deja noi petrecem 70-90% din timpul nostru în casă sau în spații închise. Și poate nu o să-ți vină să crezi, dar aerul din spațiile închise e mult mai poluat decât cel de afaară, chiar și în oraș. Atunci când închizi ușa în fața lumii exterioare, nu închizi ușa și poluanților.

Studii făcute de către Agenția de Protecție a Mediului din SUA (EPA) arată că aerul pe care îl respirăm în case sau alte spații închise poate fi de 2-5 (și uneori chiar de 100) de ori mai poluat decât aerul din afară. Mai ales iarna, când ușile și ferestrele sunt închise pentru a conserva energia, poluanții se pot acumula se pot acumula până la nivele care cauzează probleme de sănătate.

Dacă aerul din intrerior e chiar mai poluat decât cel de afară, ce rămâne de făcut?
E simplu. Nu poți curăța tot aerul de afară. Dar dacă te gândești că îți petreci aproape 90% din timp în casă sau alte spații închise, cea mai bună soluție pentru a respira aer curat este să cureți aerul din casa sau biroul tău. Și asta deja este în puterea ta. Poți să folosești un purificator de aer.

Ce este un purificator de aer?

Un purificator de aer este un aparat care elimină din aer poluanții sau o parte din ei. Cu cât un purificator de aer este mai performant, cu atât elimină mai mulți din contaminanții din aer.

Tipuri de purificatoare de aer

Purificatoare de aer cu ventilator și filtre

 • Acestea au un ventilator si un set de filtre
 • Aerul din cameră este absorbit in purificator, iar filtrele opresc particulele în suspensie
 • Aerul curat se întoarce în cameră

Tipuri de purificatoare de aer

Ionizatoare de aer

 • Ionizatoarele de aer emit în aer ioni negativi
 • Ionii negativi se atașează particulelor din aer și le neutralizează
 • Particulele neutralizate sunt fie atrase de colectorul aparatului, fie cad pe sol și nu mai sunt inhalate 

Pasul 1

Pasul 2

Pasul 3

Sunt multe modele de purificatoare de aer și îți poate lua mult timp și energie ca să îl alegi pe cel mai bun pentru tine. Noi am căutat o gamă de purificatoare de aer cât mai performante și, după o selecție atentă, ne-am oprit la LightAir.

De ce LightAir?

Curăță și particulele cele mai mici din aer, până la PM0.007 (0,007 microni)

Mai mult de 90% din particulele în suspensie din aer sunt mai mici decât PM0.1 (0,1 microni), și aceste particule sunt cele mai periculoase pentru sănătatea noastră.

Aceasta înseamnă că purificatoarele de aer cu filtre HEPA, care în cel mai bun caz filtrează particule mai mari de PM0.1, abia elimină 10% din toate particulele din aer, și nici măcar nu le elimină pe cele mai periculoase. 

Purificatoarele de aer LightAir elimină particulele de până la PM0.007, adică îți mențin aerul cu adevărat curat, ferindu-te de particulele nocive din el.

Neutralizează mai mult de 97% din virușii din aer.

Un purificator de aer LightAir este cea mai bună protecție a ta împotriva virușilor. Este dovedit științific că ionizatoarele de aer IonFlow neutralizează peste 97% din virușii din aer!

Virușii sunt făcuți inofensivi încă din aer deoarece ionii negativi li se atașează și îi dezactivează așa că nu au cum să te mai deranjeze. Aceasta este cea mai pună protecție a ta împotriva gripei și a altor infecții cauzate de către virușii din aer, bacterii și alți microbi.

CellFlow

Purificator aer cu ventilator și filtre EcoPrecision

Tehnologia patentată CellFlow îți curăță aerul rapid și meticulos. Combinația inovativă dintre o cameră de ionizare și filtru colector spiral îi permite să elimine din aer particulele fine și ultrafine mai mici de 0,1 microni, ceea ce un filtru HEPA nu poate.

Mai bun decât HEPA.
La fel ca un purificator aer cu filtru HEPA, tehnologia CellFlow absoarbe aerul cu ajutorul unui ventilator, cu câteva diferențe cruciale:

 • Elimină particulele mai mici de 0,1 microni, ceea ce filtrele HEPA nu pot
 • Este mai silențios decât un purificator aer cu filtru HEPA datorită filtrului colector special
 • Consumă mai puțin curent decât un purificator aer cu filtru HEPA datorită rezistenței mai mici a filtrului EcoPrecision
 • Costul de operare este mult mai mic față de un purificator de aer cu filtru HEPA datorită colectorului care poate fi curățat periodic

IonFlow - ionizator de aer

Tehnologia patentată IonFlow curăță aerul de cele mai periculoase particule: particulele fine, ultra-fine și nano particule, până la 0,007 microni. Aceasta nu este purificarea tradițională a aerului, acesta este viitorul purificării aerului de care poți beneficia acum.

Top 5 beneficii ale tehnologiei IonFlow:

 • Elimină cele mai mici și cele mai periculoase particule, până la 0,007 microni
 • Singura tehnologie de purificare a aerului care este dovedită științific că elimină peste 97% din virușii din aer
 • Complet silențioasă pentru un somn sau muncă neperturbate
 • Nu are filtre, consumă foarte puțină energie
 • Nu generează ozon, poți să stai liniștit în camera în care funcționează

CellFlow + IonFlow

Soluția completă de purificare a aerului

Purificatoarele de aer cu ventilator elimină din aer particulele mai mari de 0,3 microni, dar lasă în aer particulele ultrafine care sunt de asemenea foarte periculoase pentru sănătate, putând ajunge chiar în sânge. Soluția LightAir (CellFlow + IonFlow) este o soluție completă care purifică aerul de toate particulele nocive (chiar până la 0,007 microni). 

Pentru a face cea mai bună alegere pentru tine, găsești mai jos o scurtă comparație între purificatoarele de aer CellFlow si ionizatoarele de aer IonFlow. La sfârșitul acesteia ai și recomandarea noastră de tip de aparat, în funcție de nevoile tale.

Concluzie

Dacă îți dorești o variantă de protecție completă împotriva substanțelor nocive din aer, ia în considerare să investești într-un pachet format dintr-un produs CellFlow și unul IonFlow.

Dacă principala ta problemă sunt alergiile (fie că sunt la polen, ambrozie, animale de companie), alege un produs din gama CellFlow. Vei beneficia în plus și de protecție împotriva virușilor, bacteriilor și mucegaiurilor.

Dacă vrei cea mai rapidă protecție împotriva virușilor și bacteriilor și protecție împotriva particulelor ultra-fine și nano-particulelor, care pot ajunge chiar până în sânge după ce trec prin plămâni, alege un produs din gama IonFlow.


CellFlow

IonFlow

Cel mai eficient pentru

(Aria principală de eficiență) 

Particule mari, fine și ultrafine, până la sub 0,1 microni, vezi exemple mai jos

Polen, alergeni de la animale de companie, bacterii, mucegaiuri, clustere de viruși, fum de la gătit

Omoară virușii și bacteriile la trecerea lor prin filtru

Particule fine, ultrafine și nanoparticule până la 0,007 microni, vezi exemple mai jos

Viruși, bacterii, negru de fum, praf atmosferic, smog, fum de țigară

Omoară virușii instantaneu, în aer

Alte particule pe care aparatul le elimină

Viruși, bacterii. Îi elimină foarte eficient, dar nu la fel de rapid ca IonFlow 

Polen, alergeni de la animale de companie, mucegaiuri

Nu știi încă pe care să îl alegi? Lasă-ne numărul tău de telefon sau emailul și îți oferim consultanță gratuită. 

Știm că nu e întotdeauna ușor să alegi cel mai bun purificator de aer pentru tine. Trebuie să ții cont de performanțe, fiabilitate, garanție, și să te încadrezi în buget. De aceea la noi pe site găsești toate informațiile de care ai nevoie ca să poți face cea mai bună alegere. Dacă ai orice întrebare la care nu ai găsit încă răspunsul, lasă-ne numărul tău de telefon, emailul și întrebarea ta și un consultant Wellnessist te va contacta în cel mai scurt timp.

Am creat Wellnessist pentru că sunt convins că oamenii merită să fie sănătoși, să arate bine și să se bucure de viață, până la o vârstă înaintată. Dacă și tu îți dorești asta, un  purificator de aer LightAir este unul dintre instrumentele care te pot ajuta mult.


Emil Moldovan

Fondator Wellnessist

contact@wellnessist.ro

0724 333 909

0757 661 693

100%

30 DE ZILE BANII ÎNAPOI
GARNATAT

Ești protejat 100% de Garanția noastră de retur de 30 de zile și ai 2 ani de garanție pentru purificatorul tău de aer LightAir de la Wellnessist. 


Dacă ai orice fel de problemă, contactează-ne și vom fi foarte bucuroși să te ajutăm să obții ceea ce îți dorești. Dacă totuși nu ești mulțumit de purificatorul de aer LightAir, ai 30 de zile în care îți returnăm toți banii.


Cele mai frecvente întrebări

Iată cele mai frecvente intrebări despre purificatoarele de aer LightAir.

Purificatorul de aer are consumabile?

Cât costă filtrele pentru un purificator de aer LightAir?

Pot cumpăra un purificator de aer LightAir în rate? 

În ce limbă este manualul de utilizare?

La cât timp trebuie schimbate filtrele la un purificator de aer LightAir ?

Ce operațiuni de întreținere trebuie să îi fac purificatorului de aer?

Ce performanțe au purificatoarele de aer în raport cu alte mărci?

Cine asigură service-ul?