Bea o apă pură și vindecătoare, la tine acasă - de la ionizatorul de apă Alkaviva

Ești 70% apă. De apa pe care o bei depinde foarte mult cum te simți, cum arăți, și cât de rezistent ești la boli. O apă cu contaminanți în ea, te îmbolnăvește încet dar sigur. De ce să bei o apă impură când ai putea să bei o apă care să îți dea mai multă vigoare și să îți întărească sănătatea?


Apa pe care o bei te îmbolnăvește

Apa de la robinet conține contaminanți care se acumulează în corpul tău și îți macină sănătatea. Asta se întâmplă în toată lumea: în SUA, în Anglia, în România. Sunt numeroase articole pe tema asta pe care le poți găsi la o simplă căutare pe internet.

Tk imagini cu cateva headere de articole despre contaminanții din apa de la robinet

Nici apa îmbuteliată nu e mai bună. 25-30% din ea e apă de la robinet îmbuteliată. În plus, pet-urile conțin Bisfenol A, o substanță toxică care trece în apă, și pe care o bei fără să știi. 

Tk imagini cu cateva headere de articole despre contaminanții din apa la pet

Dacă vrei să îți menții sănătatea, trebuie să bei o apă bună. Trebuie să te asiguri măcar că apa e curată și nu are substanțe chimice nocive. Dar, cum ar fi să poți avea la tine acasă o apă la fel ca și cea din cele mai cunoscute izvoare vindecătoare din lume?

Nu toate apele sunt la fel

Peste tot în lume, apa izvorăște din pământ. Dar nu peste tot apa este la fel. În unele locuri de pe pământ sunt izvoare cu apă pe care oamenii o consideră vindecătoare. Câteva astfel de izvoare celebre sunt: Nadana din India, Tlacote din Mexic, Nordenau din Germania, Lourdes din Franța, Hita Tenryosui din Japonia.

Ce face aceste ape să fie diferite de altele? Oamenii de știință le-au studiat începând din secolul trecut și au ajuns la concluzia că aceste ape au câteva proprietăți unice: au o apă alcalină, antioxidantă (ionizată negativ), și conțin hidrogen molecular dizolvat. 

Următoarea întrebare pe care și-au pus-o oamenii a fost: ”Cum putem să obținem o apă care să întărească sănătatea, o apă la fel ca apele din izvoarele vindecătoare?”

Răspunsul sunt ionizatoarele de apă, aparate care produc apă alcalină, antioxidantă și îmbogățită cu hidrogen molecular.

Ionizatorul de apă, izvorul tău de apă pură și energizantă

Ionizatoarele de apă sunt aparate casnice moderne care transformă apa de la robinet în apă alcalină, antioxidantă, îmbogățită cu hidrogen.
Cum funcționează un ionizator de apă

Ionizatorul de apă ia apa de la robinet, o filtrează, și apoi îi modifică 3 parametri: pH-ul, potențialul antioxidant (ORP), și concentrația de Hidrogen molecular.

Filtrează apa

Mai întâi apa este trecută prin unul sau mai multe filtre care înlătură substanțele chimice toxice, bacteriile și ouăle de paraziti din apă.

Schimbă pH-ul apei și o face alcalină

Apoi apa este trecută printr-o cameră de electroliză, unde este împărțită în apă alcalină și apă acidă.

Face apa antioxidantă și o îmbogățește cu Hidrogen molecular

Tot prin procesul de electroliză, apa alcalină devine antioxidantă și se încarcă cu hidrogen molecular.


Ce beneficii iți aduce un ionizator de apă

Un ionizator de apă îți oferă o apă care în primul rând nu te va intoxica cu contaminanți periculoși pentru sănătatea ta. Dar asta poate face orice filtru de apă bun. 

Ionizatorul de apă îți oferă însă și un plus de sănătate, deoarece îți dă o apă alcalină, antioxidantă (ionizată negativ). Mai mult, apa este îmbogățită și cu Hidrogen molecular, care are efect terapeutic dovedit de peste 300 de studii medicale.  Iată beneficiile pe care ți le poate oferi consumul de apă alcalină ionizată bogată în Hidrogen molecular:

Nu te mai intoxici cu chimicale


Ionizatorul elimină contaminanții din apă, și îți oferă o apă curată.

Ai mai multă energie​​​​


Apa alcalină ionizată bogată în hidrogen este puternic antioxidantă și te ajută să ai mai multă energie, să îți menții sănătatea și silueta.

Arăți mai bine


Apa acidă te ajută să îți păstrezi pielea, părul și unghiile sănătoase, tonice și strălucitoare.

Slăbești mai ușor​​​​


Una dintre cauzele îngrășării este acumulare de deșeuri acide în corp. Apa alcalină neutralizează și elimină aceste deșeuri din corp. 

Ai o imunitate mai puternică


Apa alcalină ionizată ajută corpul să funcționeze optim și să fie mai rezistent la îmbolnăviri.

Îți păstrezi tinerețea mai mult


Eliminarea deșeurior acide din corp și neutralizarea radicalilor liberi de către apa alcalină ionizată duc la încetinirea procesului de îmbătrânire a corpului tău. 

Nu mai poluezi planeta cu PET-uri​


Chiar în acest moment, țara și planeta noastră se sufocă din ce în ce mai mult sub deșeurile de plastic. Poți să o ajuți nemaifolosind apă la pet-uri.

Economisești bani


Ai apă mai bună și mai ieftină decât apa îmbuteliată. 

Economisești timp și energie


Nu mai trebuie să cari bidoane de apă în fiecare zi. Nu rămâi fără apă de băut la 10 seara

Cum e să ai un ionizator de apă

De patru ani de când folosesc ionizatorul, am constatat o îmbunătățire a stării de sănătate, nu a mai fost nevoie să iau medicamente (analgezice) , iar parametrii hemoleucogramei sunt normali. Un prieten s-a vindecat de adenom de prostată după 5 luni de cură cu apă ionizată.


Dumitru

București

Alege cel mai bun ionizator de apă pentru tine

Nu toate mașinile sunt la fel, și nu toate computerele sunt la fel. Tot așa, nu toate ionizatoarele de apă sunt la fel. Dacă vrei să ai apă alcalină de cea mai bună calitate, pentru cât mai mult timp, trebuie să alegi un ionizator performant. Wellnessist îți oferă ionizatoarele de apă de la Alkaviva, unul dintre liderii mondiali în domeniu.  

Ai cea mai curată apă

Majoritatea filtrelor din ionizatoare conțin aproape numai carbon activ ieftin, care nu îndepărtează contaminanții cei mai periculoși din apă.

Spre deosebire de acestea, filtrele UltraWater din ionizatoarele Alkaviva elimină din apă 99,9% din contaminanți, fapt dovedit de teste făcute în laboratoare independente. 

 • check
  Tehnologia UltraWater de filtrare patentată de către Alkaviva
 • check
  Elimină din apă peste 170 de contaminanți: clor, fluor, nitrați, nitriți, medicamente, metale grele, hormoni, conservanți, pesticide, substanțe provenite din apele reziduale, substanțe organice volatile.

Ai o apă cu calități benefice, pentru mulți ani, datorită performanțelor de pH, ORP și Hidrogen excelente

Ionizatoarele Alkaviva încorporează cele mai noi tehnologii. De aceea sunt capabile să îți ofere o apă cu un ORP și o concentrație de Hidrogen ideale.

Ionizatoarele Alkaviva au un consum redus ce curent, ceea ce face ca electrozii lor să dureze mai mult în timp decât electrozii din ionizatoarele care folosesc mai multă putere pe electrozi.

AlkaViva a fost prima companie care a introdus tehnologia MESH la electrozi. Acum, noua tehnologie patentată de ionizare SmartDesign din ionizatoarele AlkaViva stabilește un nou standard în industrie.

 • check
  Electrozi SmartDesign, din Titan acoperit cu Platină, care oferă un ORP negativ foarte bun la un pH al apei sub 10
 • check
  Sistem de autocurățare avansat DARC, care curăță electrozii în timpul funcționării  
 • check
  Sistem de control al intensității curentului AutoAdjust 
 • check
  Poți regla ionizatorul ca să scoată cei mai buni parametrii pe apa ta, datorită sistemului de reglare a tensiunii pe electrozi.

Eleganță și ușurință în utilizare

Datorită designului elegant, ionizatoarele Alkaviva se încadrează perfect în orice bucătărie modernă. În plus, sunt foarte ușor de folosit.

 • check
  Alegi ușor orice nivel de apă alcalină sau acidă dorești folosind panoul de comandă tactil
 • check
  Ionizatorul tău își amintește ultimul nivel de apă pe care l-ai folosit, ca să nu trebuiască să îl introduci din nou. 
 • check
  Vezi în orice moment cât s-au consumat filtrele de apă 
 • check
  Poți regla debitul optim al apei prin ionizator

Performanță care durează și costuri mici de întreținere

Ionizatoarele Alkaviva au cel mai performant sistem de autocurățare - DARC. Acesta curăță electrozii aparatului chiar în timpul funcționării asigurând cele mai bune performanțe de ORP și hidrogen în timp, cu efort minim din partea ta.

Deoarece au un sistem de autocurățare atât de performant, ionizatoarele Alkaviva au nevoie de foarte puține operațiuni de întreținere din partea ta. Un ionizator Alkaviva își păstrează performanțele optime chiar și cu o singură curățare pe an. A, și poți să faci chiar tu curățarea, la tine acasă, ca să economisești bani. Îți oferim toate instrucțiunile de care ai nevoie.

 • check
  Garanție de 5 ani: poți fii sigur că ionizatoarele Alkaviva sunt fiabile și durabile 
 • check
  Operațiuni de întreținere minime. Datorită sistemului de autocurățare performant, tu trebuie să cureți ionizatorul în medie o dată pe an, iar noi te învățăm cum să faci asta ușor la tine acasă. Asta înseamnă costuri și efort mai mic pentru tine. Alte ionizatoare au nevoie de curățare la 1-2 luni, iar la 1 an trebuie să trimiți ionizatorul în service. 


Ești liniștit atunci când ai un partener de încredere

Nu este ceva neobișnuit ca unele companii noi pe piață să nu reziste mai mulți de câțiva ani. Nu îți dorești să rămâi fără consumabile sau service după ce ai făcut o investiție atât de importantă.


Alkaviva este unul dintre liderii mondiali pe piața ionizatoarelor de apă. Alkaviva vinde ionizatoare in SUA și în alte peste 30 de țări. Este în această afacere din 2003 și are un calificativ A+ din partea Business Bureau. 

 • check
  Alkaviva este cel mai vechi importator de ionizatoare in SUA. A participat la lansarea tuturor tipurilor de produse din domeniu, de la tehnologii ultramoderne de ionizare până la aplicații comerciale.
 • check
  În România, oferim 5 ani garanție la orice ionizator electric pentru că avem încredere în fiabilitatea acestora. Astfel, tu poți să fii liniștit că, orice s-ar întâmpla, ești acoperit.
 • check
  Avem clienți în Romania care au aparate încă din 2007, și ale căror ionizatoare funcționează și acum. Rata de reparație a ionizatoarelor AlkaViva este foarte mică, iar costurile de reparație post-garanție sunt foarte accesibile. 

Fă cunoștință cu ionizatoarele
de apă AlkaViva


Vesta H2

Vârful de gamă al Alkaviva, Vesta H2 oferă parametri de ORP și H2 excelente. 

 • check
  9 Electrozi SmartDesign din Titan acoperit cu Platină
 • check
  Filtrare UltraWater care elimină 99,9% din contaminanți
 • check
  5 nivele de apă alcalină
 • check
  2 nivele de apă acidă
 • check
  Montare pe blat
 • check
  ORP maxim*:
 • check
  pH maxim: 11,5
 • check
  H2 maxim*:
 • check
  Debit apă alcalină:
 • check
  5 ani garanție

*Parametrii de ORP și H2 depind de sursa de apă și pot varia în timp chiar și pe aceeași sursă de apă. Parametrii de mai sus au fost măsurați pe o sursă de apă din

Delphi H2

Nu ai loc pe blatul din bucătărie, sau îți place spațiul liber? Delphi H2 are cele mai bune performanțe de ionizare, și un robinet de comandă elegant, cu touch screen, care va impresiona în bucătăria ta.

 • check
  9 Electrozi SmartDesign din Titan acoperit cu Platină
 • check
  Filtrare UltraWater care elimină 99,9% din contaminanți
 • check
  5 nivele de apă alcalină
 • check
  2 nivele de apă acidă
 • check
  Montare sub blat. Comandat printr-un robinet elegant cu touch screen.
 • check
  ORP maxim*:
 • check
  pH maxim: 11,5
 • check
  H2 maxim*:
 • check
  Debit apă alcalină:
 • check
  5 ani garanție

*Parametrii de ORP și H2 depind de sursa de apă și pot varia în timp chiar și pe aceeași sursă de apă. Parametrii de mai sus au fost măsurați pe o sursă de apă din

Athena H2

Ionizatorul Vârful de gamă al Alkaviva, Vesta H2 oferă parametri de ORP și H2 excelente. 

 • check
  7 Electrozi SmartDesign din Titan acoperit cu Platină
 • check
  Filtrare UltraWater care elimină 99,9% din contaminanți
 • check
  5 nivele de apă alcalină
 • check
  2 nivele de apă acidă
 • check
  Montare pe blat
 • check
  ORP maxim*:
 • check
  pH maxim: 11,5
 • check
  H2 maxim*:
 • check
  Debit apă alcalină:
 • check
  5 ani garanție

*Parametrii de ORP și H2 depind de sursa de apă și pot varia în timp chiar și pe aceeași sursă de apă. Parametrii de mai sus au fost măsurați pe o sursă de apă din

Insert Image

Melody 2

Nu ai loc pe blatul din bucătărie, sau îți place spațiul liber? Delphi H2 are cele mai bune performanțe de ionizare, și un robinet de comandă elegant, cu touch screen, care va impresiona în bucătăria ta.

 • check
  5 Electrozi SmartDesign din Titan acoperit cu Platină
 • check
  Filtrare UltraWater care elimină 99,9% din contaminanți
 • check
  5 nivele de apă alcalină
 • check
  2 nivele de apă acidă
 • check
  Montare pe blat.
 • check
  ORP maxim*:
 • check
  pH maxim: 11,5
 • check
  H2 maxim*:
 • check
  Debit apă alcalină:
 • check
  5 ani garanție

*Parametrii de ORP și H2 depind de sursa de apă și pot varia în timp chiar și pe aceeași sursă de apă. Parametrii de mai sus au fost măsurați pe o sursă de apă din

Alege acum ionizatorul tău de apă de la Alkaviva

Știi acum care sunt toate beneficiile pe care ți le poate oferi apa alcalină. Dacă vrei și tu să îți păstrezi sănătatea și starea de bine cât mai mult timp, te invităm în magazinul Wellnessist ca să alegi ionizatorul de apă care ți se potrivește.

Nu știi încă pe care să îl alegi? Dă-ne un telefon sau scrie-ne un email și îți oferim consultanță gratuită. 

Știm că nu e întotdeauna ușor să alegi cel mai bun ionizator pentru tine. Trebuie să ții cont de performanțe, fiabilitate, garanție, și să te încadrezi în buget. De aceea la noi pe site găsești toate informațiile de care ai nevoie ca să poți face cea mai bună alegere. Dacă ai orice întrebare la care nu ai găsit încă răspunsul, nu mai aștepta, contactează-ne:

[email protected]

0724 333 909

0757 662 693


Am creat Wellnessist pentru că sunt convins că oamenii merită să fie sănătoși, să arate bine și să se bucure de viață, până la o vârstă înaintată. Dacă și tu îți dorești asta, ionizatoarele de apă Alkaviva sunt unul dintre instrumentele care te pot ajuta mult. 


Emil Moldovan

Fondator Wellnessist

100%


30 DE ZILE BANII ÎNAPOI
GARNATAT

Ești protejat 100% de Garanția noastră de retur de 30 de zile și ai 5 ani de garanție pentru ionizatorul tău Alkaviva. 


Dacă ai orice fel de problemă, contactează-ne și vom fi foarte bucuroși să te ajutăm să obții ceea ce îți dorești. Dacă totuși nu ești mulțumit de ionizatorul tău Alkaviva, ai 30 de zile în care îți returnăm toți banii. 


Cele mai frecvente întrebări

Iată cele mai frecvente intrebări despre ionizatoarele de apă Alkaviva.

Ionizatorul de apă are consumabile?

Cât costă filtrele pentru ionizator ?

Ce performanțe au ionizatoarele de apă Alkaviva în raport cu alte mărci de ionizatoare?

Cum se conectează ionzatorul de apă la rețea? 

Pot cumpăra un ionizator de apă Alkaviva în rate? 

În ce limbă este manualul de utilizare? 

Ce operațiuni de întreținere trebuie să îi fac ionizatorului

Pot să îmi montez singur ionizatorul de apă?

Cât costă întreținerea ionizatorului?

Cine asigură service-ul?

Ce include pachetul ionizatorului?

La cât timp trebuie schimbate filtrele la ionizatorul de apă ?

>