...

Focusați pe curățarea aerului industrial

LightAir este pregătit să facă față, indiferent de provocările legate de calitatea aerului dvs. Cu cât provocarea și nevoia sunt mai mari, cu atât avantajele ofertei noastre sunt mai mari.

Ușor de comparat - și mai ușor de ales

Portofoliul nostru de soluții industriale este într-o ligă aparte. Suntem mândri că suntem fără rivali în domenii precum eficiența purificării, consumul de energie și auto-curățare.

Oferim aer curat industriilor esențiale și depozitelor

Partenerul dvs. B2B pentru îmbunătățirea calității aerului în interior

De la atelierele locale de tâmplărie la industriile grele, prin depozitele automatizate până la cele mai profunde puțuri de mină. Curățătoarele noastre industriale de dimensiuni mari sunt, de asemenea, folosite în spații mari, cum ar fi biserici medievale și centre de conferințe.

Seria Industrială LightAir - CellFlowDEP

CellFlow DEP - Tehnologie patentată dezvoltată în Suedia pentru medii aspre

LightAir are o gamă largă de purificatoare de aer pentru medii industriale, unde aerul poate avea o încărcătură mare de particule fine, praf de construcție, fibre sau fum de sudură.

Purificarea aerului contribuie întotdeauna la un mediu de lucru mai sănătos, în timp ce nevoile sunt adesea la fel de mult despre reducerea prafului și riscul de defecțiuni. Puteți alege dacă purificarea trebuie montată în tavan, mobilă sau pe un podea sau masă.

Oferta noastră industrială se bazează pe tehnologia noastră patentată CellFlow, cu o capacitate de 300 - 8500 m3/h. Soluțiile combat particulele până la PM 0.05.

Pentru modelele noastre mai mari, auto-curățarea este standard, făcându-le practic fără întreținere.

CellFlow PRO

Long-lasting filterSizes 5000/8500m3Self-cleaning
Vezi Produsul

CellFlow 900 SSC

Long-lasting filterSizes 400/600/900m3Semi self-cleaning
Vezi Produsul

CellFlow 2500

Long-lasting filterSizes 2500/5000m3
Vezi Produsul

CellFlow 5000M

Long-lasting filterSizes 2500/5000m3Movable
Vezi Produsul

CellFlow 8500 SC

Long-lasting filterSizes 5000/8500m3Self-cleaning
Vezi Produsul

Aspecte legate de sănătate

O bună calitate a aerului în interior conduce la o productivitate mai mare, mai puține zile de boală și o reducere a fluctuației personalului. Un mediu curat și fără praf facilitează, de asemenea, respectarea reglementărilor de mediu și sănătate.

Eficiență din punct de vedere al costurilor

Aerul curat reduce costurile de curățenie și întreținere, care pot fi semnificative. În același timp, purificatoarele noastre de aer necesită mai puțină întreținere și vă puteți concentra în totalitate pe afacerea dvs. principală, în loc să gestionați și să operați mașini suplimentare.

Mai curat și fără întreruperi

Praful din liniile de producție și mașini poate necesita o întreținere mai frecventă și poate cauza perturbări. Cu aer mai curat în spații, oprirea lucrărilor poate fi redusă, economisind timp și bani. Mulți văd, de asemenea, avantajele unor livrări mult mai curate clienților din facilitățile lor de producție și depozite.

Contactați-ne

Aveți o întrebare sau doriți să discutați despre un proiect? Nu ezitați să ne contactați în orice moment!
Formular Leads B2B