...
Purificator de aer LightAir IonFlow Signature

1.999,00 lei

Credit module tbi bank 3.3.9

510.81 Lei x 4 rate

32% reducere

Purificator de aer LightAir IonFlow Signature

1.999,00 lei

Credit module tbi bank 3.3.9

510.81 Lei x 4 rate

GTIN: 7350037071515 SKU: PA-LAIFS Categorie:

Descriere

Despre IonFlow Signature

 

Cel mai puternic purificator de aer al nostru. Model sofisticat cu un finisaj clasic care imită textura lemnului și o bază acrilică realizată manual. Acoperă suprafețe de până la 60 m2 (650 ft2).


Testele independente asupra tehnologiei noastre brevetate IonFlow arată că purificatoarele noastre fără filtru, fără ozon și silențioase neutralizează 97% din virusuri și îndepărtează 99,94% din mucegaiul și alergenii din aer, precum și particulele ultra-fine de până la 0,007 microni – cele mai periculoase particule dintre toate, mult prea mici pentru ca purificatoarele de aer HEPA obișnuite să le elimine eficient.

 

 

 

 

Dacă vă doriți aer mai curat, de ce să vă opriți la 10%?

 

LightAir îndepărtează particule pe care purificatoarele de aer HEPA obișnuite nu le pot îndepărta

Purificatoarele de aer HEPA obișnuite pot îndepărta particule cu dimensiuni scăzute de 0,3 microni, dar 90% din particulele din aer, inclusiv cele dăunătoare, sunt mai mici de atât. Majoritatea purificatoarelor de aer HEPA elimină doar o fracțiune din aceste particule dăunătoare. Purificatoarele noastre de aer LightAir IonFlow utilizează ioni negativi, nu filtre, pentru a îndepărta particule de dimensiuni scăzute, de până la 0,007 microni. 


 

 

 

LightAir neutralizează 97% din virusuri.

Purificatoarele de aer LightAir IonFlow oferă o protecție neîntrecută împotriva virusurilor pe care filtrele de aer HEPA nu le combat. Purificatoarele IonFlow atașează ioni negative de virusuri, făcându-le inofensive (non-contagioase) când sunt deja în aer.

Un studiu de 7 ani cu un buget de 1,2 milioane de Euro  făcut de către oamenii de știință de la Karolinska Institute  a concluzionat că tehnologia LightAir IonFlow  neutralizează 97% dintre virușii cu transmitere aeriană,  încă de când aceștia se află în aer.


Descoperirile lor au fost făcute publice comunității  științifice în revista Nature Scientific Reports unde  numele brandului LightAir IonFlow este menționat în mod  specific.

Sursa: https://www.nature.com/articles/srep11431

 

Nu ne deranjează comparațiile.

 

Vedeți cum ne-am ridicat așteptărilor.

Purificatoarele noastre de aer IonFlow nu doar curăță mai bine aerul și oferă o mai bună protecție împotriva virusurilor comparativ cu filtrele HEPA obișnuite. Ele sunt și silențioase, utilizează mai puțină energie electrică și au costuri operaționale anuale aproape de zero, comparativ cu mai bine de 500 de dolari pe an pentru sistemele de filtrare HEPA mai puțin eficiente.
 

Nivelul de zgomot

Silențioase, purificatoarele de aer IonFlow nu vă vor tulbura somnul sau concentrarea. Operând la 21 de decibeli (comparativ cu 35-80 de decibeli în cazul sistemelor de filtrare HEPA), acestea nu pot fi auzite deasupra zgomotului de fundal normal.

 

 

Consum energetic per oră

La putere maximă, purificatoarele de aer IonFlow utilizează doar 5 Watt comparativ cu 60-175 Watt în cazul purificatoarelor de aer obișnuite pe bază de filtru. De vreme ce aerul se menține curat atâta timp cât faceți ceva în sensul acesta, purificatoarele de aer trebuie să funcționeze 24/7.

 

 

Costuri operaționale anuale

Nu există nimic care să necesite înlocuire și nu este nevoie să mai cumpărați vreun filtru scump vreodată. Doar clătiți cu apă colectorul de particule reutilizabil al LightAir. Acesta vă ajută să economisiți între 50-400 de dolari pe an comparativ cu purificatoarele de aer pe bază de filtru și este excelent pentru mediul înconjurător. Combinate cu acele costuri energetice mici, economiile pot ajunge la sute de dolari pe an – suficient pentru a plăti un al doilea purificator IonFlow.

 

 

Mai puțini alergeni cu fiecare respirație

LightAir aduce îmbunătățiri semnificative pentru persoanele care suferă de astm, alergii și BPCO, precum și pentru copii, bătrâni și bolnavi, care sunt cei mai expuși la infecții, particule fine și particule ultra-fine.

 

 

Dumneavoastră sau cei din jurul dumneavoastră suferiți/suferă de probleme respiratorii?

Purificatoarele de aer LightAir IonFlow elimină eficient:
 

 

 

Purificatoarele de aer LightAir IonFlow pot face o diferență considerabilă pentru cei care suferă de:

 
Garanție: 2 ani.


Informații suplimentare

Vezi mai mult
Certificări

EMC (Calitate Electromagnetică) CE, ETL (US), GS, S, BSMI, CQC

Consumul de energie

5W

Culoare

Alb, Gold, Negru

Dimensiunea camerei

60 m2

Dimensiuni

19×66 cm

Efectul ionilor negativi

19.000.000 de ioni negativi/cm3 pe o distanță de 1 cm, 250.000 de ioni negativi/cm3 pe o distanță de 1 m.

Greutate

2.7 Kg (fără adaptor)

Nivelul de ozon

0 ppm, nici măcar nu este măsurabil (cea mai mică măsurătoare care poate fi afișată de instrument este de 0,002 ppm)

Nivelul de zgomot

21 dB, inclusiv zgomotul de fundal

Testimoniale

Credit module tbi bank 3.3.9

510.81 Lei x 4 rate

Livrare rapidă

Comandă acum și vei primi produsul(e):

  • în 1-2 zile dacă te afli în România
  • în 3-5 zile dacă te afli în Ungaria, Bulgaria sau Grecia
  • în 3-7 zile dacă te afli în alte țări din Uniunea Europeana
Află detalii

Livrare gratuită

Comandă acest produs și ți-l vom livra gratuit!

Află detalii

Plata în rate

Poți cumpăra acest produs în rate.

Află detalii

Garanție

Ai 5 ani garanție pentru ionizatoarele de apă electrice.

Află detalii