...
Cană filtrantă Brita Marella 2,4 L

125,00 lei

Credit module tbi bank 3.3.9

41.25 Lei x 4 rate

Cană filtrantă Brita Marella 2,4 L

  • Elimină clorul din apă
  • Elimină parțial metalele grele
  • Reduce depunerile de calcar

125,00 lei

Credit module tbi bank 3.3.9

41.25 Lei x 4 rate

SKU: CF-BR100289 Categorii: , ,

Descriere

Cana pentru filtrarea apei, marca Brita, compusă din:
– carafa din material plastic transparent, capacitate totală 2,4 l, capacitate apă filtrată 1,4 l;
– pâlnie specială pentru filtru, din material plastic;
– cartuș filtrant, tip MAXTRA cu care se pot filtra aproximativ 150 l apă;
– capac din material plastic, cu indicator pentru schimbarea cartușului.

Datorită dimensiunii și a formei compacte, cănile sunt perfecte pentru depozitarea pe raftul frigiderului, iar grație designului elegant vor arăta impecabil odată așezate pe mese.
Cartușul filtrant BRITA Maxtra, având o tehnologie unică de filtrare (ce conține un amestec testat de rășină schimbătoare de ioni și cărbune activ), reduce depunerile de calcar și alte substanțe, cum ar fi clorul, care afectează gustul și mirosul apei de la robinetul dumneavoastră, reduce metalele grele (cupru, plumb) precum și majoritatea pesticidelor. Sunt reduse și impuritățile organice. Rezultatul este o apă curată, limpede, cu un gust deosebit. Băuturile calde, reci și mâncărurile vor avea un gust mult mai bun. De acum poți bea apa de la robinet, fără probleme și fără să mai cari bidoane.

Carafa și pâlnia pot fi spălate în mașina de spălat vase. Capacul se va curăța manual.

Pentru un consum de 2 l de apă pe zi, de persoană, recomandăm unei familii de 2 persoane să schimbe cartușul o dată pe lună, iar unei familii de 4 persoane recomandăm schimbarea o dată la 2 săptămâni.

Indicatorul de schimbare a cartușului

Cana filtrantă Marella este prevăzută cu un sistem de avertizare pentru schimbarea cartușului tip Memo, poziționat pe capac. Ușor de observat și de setat, acesta este un indicator AUTOMAT.
Cum funcționează? Acesta monitorizează procesul de filtrare a apei și afișează durata de funcționare rămasă a cartușului MAXTRA+. După introducerea cartușului MAXTRA+, țineți apăsat butonul START timp de câteva secunde, până când cele 4 bare vor fi afișate pe ecran și se vor aprinde alternativ de două ori. Fiecare bară reprezintă câte o săptămână din cele patru în care se poate utiliza cartușul MAXTRA+ cu maximă performanță. Pe parcursul utilizării cartușului filtrant MAXTRA+ cu fiecare săptămână, va dispărea de pe afișaj câte o bară, indicând astfel durata de viață rămasă.

Înlocuirea cartușului filtrant MAXTRA+
Pentru un consum de 2 l de apă pe zi de persoană și pentru obținerea unor rezultate optime de fiecare dată, recomandăm înlocuirea cartușului MAXTRA+  la fiecare 4 săptămâni sau la 150 l de apă filtrată. După expirarea termenului recomandat, detașați capacul cănii filtrante, scoateți pâlnia cu grijă, apoi, cuprinzând de o parte și de alta cartușul, trageți-l în sus.
Noua formă ergonomică a cartușelor MAXTRA+ permite înlăturarea și înlocuirea lor cu ușurință.

Tehnologia MAXTRA +
Cana este prevăzută cu cartuș filtrant BRITA MAXTRA +, o versiune îmbunătățită a variantei originale MAXTRA.
Tehnologia inovatoare de filtrare “MicroFlow” a cartușelor MAXTRA+ cu care sunt prevăzute cănile filtrante BRITA asigură de fiecare dată rezultate optime, performanța lor fiind rezultatul a 5 ani de cercetare în laboratoarele BRITA din Germania. Gustul ceaiului și al cafelei, fie ele calde sau reci, va fi vizibil îmbunătățit odată ce apa folosită pentru acestea a fost filtrată cu MAXTRA+. Folosind apa filtrată calcarul nu se va mai depune pe aparate și viața acestora va fi astfel prelungită.
MAXTRA+ oferă o alternativă economică și deloc dăunătoare mediulului înconjurător pentru consumul de apă potabilă, cartușele fiind 100% reciclabile.
Comparativ cu versiunile anterioare ale cartușelor BRITA, MAXTRA+ dispune de o sită de filtrare cu 25% mai fină și mai eficientă și de o suprafață totală de filtrare cu 30% mai mare; apa de la robinet va fi trecută în prima fază printr-o sită mai mare pentru o primă purificare, reținând mai întâi particulele grosiere, iar la final va fi filtrată din nou, trecând printr-o sită mult mai fină.
Noua formulă a particulelor de cărbune activ “Micro Carbon”, mai mici și mai rotunde decât cele folosite anterior, înlătură mai eficient și mai rapid impuritățile organice care afectează gustul și mirosul. În același timp, rășina de schimbare de ioni reduce nivelul de calcar și metale precum cuprul și plumbul. Rezultatele performante ale cănilor BRITA și gustul impecabil al apei filtrate se datorează, în principal, acestor particule.
Cărbunele activ, obținut din coaja de nucă de cocos, acum prezent sub o formă și mai compactă decât în versiunile anterioare ale cartușelor de filtrare, poate filtra mai eficient o cantitate mai mare de apă. Micro-porii particulelor de cărbune captează substanțele nedorite, făcând față chiar și în lupta contra pesticidelor.

Dovada eficienței cartușelor MAXTRA+?
Întreg procesul de filtrare, cât și calitatea produselor BRITA sunt testate atât în laboratoarele proprii, cât și de organizații precum faimoasa TÜV SÜD, care a atestat faptul că produsele BRITA corespund normelor europene din industria alimentară.
Utilizarea cartușelor MAXTRA+ este recomandată chiar și de Academia Britanica de Ceai, fiind dovedit faptul că aroma ceaiului și a cafelei preparate cu apa filtrată cu MAXTRA+ este intensificată.

Cum se desfășoară, efectiv, procesul de purificare a apei?
Simplu! Printr-un proces relativ rapid (în aprox. 1 minut), dar deloc superficial, care pare floare la ureche datorită celor 4 componente de bază ale cartușului MAXTRA+.
1. Cea dintâi sită oprește pătrunderea impurităților;
2. Particulele “Micro Carbon” rezultate din nucă de cocos elimină clorul și alte substanțe organice care pot afecta gustul și mirosul băuturii;
3. Rășina de schimbare de ioni reține metalele și reduce depunerile de calcar.
4. Apa este trecută, pentru o ultimă filtrare, printr-o sită mai fină ce reține chiar și cele mai fine particule nedorite.
5. Apa este gata să fie consumată!

Garanție: 1 an.

Informații suplimentare

Vezi mai mult
Capacitate totală

2,4 L

Compartiment apă filtrată

1,4 L

Culoare

Alb, Albastru, Argintiu

Filtre

Durată de viață: 150 L

Testimoniale

Credit module tbi bank 3.3.9

41.25 Lei x 4 rate

Livrare rapidă

Comandă acum și vei primi produsul(e):

  • în 1-2 zile dacă te afli în România
  • în 3-5 zile dacă te afli în Ungaria, Bulgaria sau Grecia
  • în 3-7 zile dacă te afli în alte țări din Uniunea Europeana
Află detalii

Livrare gratuită

Comandă acest produs și ți-l vom livra gratuit!

Află detalii

Plata în rate

Poți cumpăra acest produs în rate.

Află detalii

Garanție

Ai 5 ani garanție pentru ionizatoarele de apă electrice.

Află detalii