...

Plată cu carduri de rate fără dobândă

Pentru ca ţie să îţi fie mai uşor să cumperi cel mai bun ionizator de apă pentru tine şi familia ta, îţi oferim posibilitatea să plăteşti folosind carduri cu rate.

Dacă ai ales metoda de plată ” Online prin card bancar “ este necesar să completezi un formular cu informațiile despre cardul tău în pagina securizată a procesatorului de plăți.

Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca și cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

“3-D Secure” asigură în primul rând ca nici o informație legată de cardul tău nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Important de știut! – Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Online în rate egale fără dobândă prin card de cumpărături.

După ce vei introduce numărul de card în pagina procesatorului de plăți, sistemul va detecta automat dacă este un card eligibil pentru plata în rate, la una din băncile agreate de către magazin și va afișa o listă de unde poți alege numărul de rate dorit.

Prin card de credit emis de Banca Transilvania  (Programul Star BT)

Acum e mai ușor să-ți cumperi tot ce îți dorești cu cardul STAR de la Banca Transilvania.

Ți-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poți să plătești în 9 RATE fără dobândă.

Sunt incluse în programul STAR Card  cardurile de cumpărături:  STAR Forte,  STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium

Dacă nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplică aici și plățile online devin mai simple ca oricând:

  • Rate fără dobândă  
  • Perioada de grație de până la 56 de zile
  • Comision zero la toate cumpărăturile   
  • Plăți sigure pe internet

Intră pe www.starbt.ro și află toate avantajele programului STAR.
0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice rețea națională, fixă sau mobilă

*8028  Apelabil din orice rețea națională, fixă și mobilă 
0264.594.337  Apelabil din orice retea, inclusiv international

Prin card de credit emis de BCR:

E ușor să faci cumpărături când ai CARDUL BUN DE PLATĂ de la BCR! Ai RATE fără dobândă și reduceri la comercianții parteneri!

Plătește prin cardul tău de credit BCR pe website wellnessist.ro și beneficiezi de oferta standard de 12 rate fără dobândă!

Cine poate plăti în rate? Sunt înscriși automat şi gratuit toţi clienții care dețin unul dintre cardurile de credit BCR înrolate în Program și care, la momentul efectuării tranzacției la comercianții parteneri ai BCR, solicită facilitatea „Rate fără dobândă”. Cardurile de credit BCR înrolate în Programul de Rate cu 0% dobândă sunt:

  • BUN DE PLATĂ Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless)
  • BUN DE PLATĂ Gold MasterCard sau Visa
  • MasterCard GOLD EUR
  • EPB Platinum sau World Signia MasterCard

Pentru a plăti online cu cardul, în procesul de comandă selectați opțiunea de plată “Online prin card bancar”, introduceți datele cardului dvs BCR și numărul de rate dorit. Plățile online sunt procesate direct de către BCR prin intermediul platformei EuPlatesc. Sistemul de plată este securizat la cele mai înalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Vrei și tu cardul BUN DE PLATĂ de la BCR? 

Aplică acum pe www.bcr.ro sau

Trimite SMS la 1780, tarif normal, cu textul “Card” şi vei fi contactat de către un operator bancar sau

Apelează gratuit, non-stop, din orice reţea naţională InfoBCR la numărul 0800.801.BCR (0800.801.227)

Spor la cumpărături!

Prin card de credit emis de BRD Finance

   Uită de timpul petrecut în trafic și de aglomerația din magazine ! Prin cardurile BRD Finance planurile prind viața direct din  confortul casei tale, cu doar un click:

  1. alegi produsele dorite
  2. alegi opțiunea de plată  potrivită  nevoilor tale și plătești rapid și în deplină siguranță : 

a) plata cu perioadă de grație de până la 47 de zile :  0% dobândă pe parcursul perioadei de grație,  0% comision pentru tranzacția efectuată.

b) plata în rate cu 0% dobândă, alegând  durată  de rambursare potrivită bugetului tău și beneficiind de 0% comision pentru tranzacția efectuată.

Consultă detalii complete despre cardurile BRD Finance participante și  opțiunile de plată, precum și  exemple reprezentative de rambursare, pe www.brdfinance.ro.

Prin card de credit emis de Alpha Bank

“Opțiunea de plată în rate cu 0% dobândă prin cardul tău  de cumpărături de la Alpha Bank (VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD,  MASTERCARD CREDIT)

Noul serviciu oferit de Alpha Bank permite deținătorilor de carduri de cumpărături în lei emise de bancă să beneficieze de o soluție de plată în rate flexibile pentru bunurile/serviciile achiziționate cu cardurile de cumpărături de la comercianții afiliați acestui serviciu.

Confort – pentru opțiunea de plată în rate nu este nevoie să aplici, să programezi în avans sau să faci rost de documente suplimentare. Trebuie doar să soliciți plata bunurilor cu cardul tău de cumpărături de la Alpha Bank în numărul de rate dorit și permis de comercianții parteneri.


Convenabil – bunuri achiziționate prin opțiunea de plata în rate cu cardul fără dobândă. Pentru bunurile astfel achiziționate, pentru a beneficia de 0% dobândă, trebuie să plătești lunar rata aferentă, egală cu costul bunurilor împărțit la numărul de luni ales pentru plată. Dacă sunt efectuate și alte tipuri de tranzacții, este necesară plata în întregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobândă 0%.

Flexibilitate – poți folosi plata în rate ori de cate ori dorești în limita liniei de credit aferenta cardului tău. Pe măsură ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tău de card.

Libertate – ești liber să folosești plata în rate în orice magazin partener; ai libertatea să alegi numărul de rate care ți se potrivește cel mai bine din maximul permis; Extrasul de cont de card emis lunar îți va arăta de fiecare dată ce rată trebuie să plătești pentru luna curentă și suma ratelor viitoare rămase de plătit, iar prin serviciul de debitare directă poți alege ca suma totală datorată sau suma minimă de plată, să fie rambursată automat din contul tău curent deschis la bancă, în aceeași valută cu cea a cardului.”