...

Politica de retur

Aveţi dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile calendaristice. Dreptul de renunţare la cumpărare nu se aplică în cazul persoanelor juridice.

Perioada de retragere expiră după 14 zile începând:

  • de la ziua la care intraţi dv. sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor (în cazul unui contract de vânzare)

sau

  • de la ziua la care intraţi dv. sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dv., în posesia fizică a ultimului produs (în cazul unui contract privind bunuri multiple comandate de consumator printr-o singură comandă şi livrate separat)

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declaraţie neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poştă sau un mesaj trimis prin e-mail.

În acest scop, puteţi descărca și folosi modelul de formular de retragere; folosirea lui nu este însă obligatorie. După ce vă exprimați opţiunea de a vă retrage din contract, vă vom transmite fără întârziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dv., inclusiv costurile livrării, cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul că aţi ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

  • Produsele pot fi returnate numai dacă sunt în stare perfectă. Stare perfectă înseamnă că produsul nu este lovit, zgâriat, defect şi este returnat în stare de funcţionare în ambalajul original (sau un ambalaj echivalent) împreună cu toate accesoriile aferente, manualele de utilizare şi certificatul de garanţie (exact ca în momentul recepţionării). Nu vom returna contravaloarea produselor care sunt deteriorate din cauza ambalajelor insuficiente. Vă rugăm sa folosiţi o cutie de protecţie pentru a preveni deteriorarea în timpul tranzitului.
  • Produsul va fi returnat împreună cu o copie de pe factura de achiziţie si certificatul de garanţie în original.
  • Produsul se va returna prin prezentare personală la sediul Wellnessist SRL sau se va trimite prin curier.
  • Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-aţi furnizat dovada că aţi trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Pentru orice detalii sau neclarităţi privind returnarea produselor vă rugăm să ne contactaţi pe email – contact@wellnessist.ro – sau la unul din numerele de telefon afişate pe wellnessist.ro