...

Modalități de plată

Plata ramburs la ridicarea coletului

Plata ramburs se face in lei, integral, la livrare produselor către firma de curierat.

Detalii despre livrare puteți găsi aici.

Plata online cu card bancar prin EuPlatesc, Stripe sau Mobilpay (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard).

Dacă ai ales metoda de plată ” Online prin card bancar “ este necesar sa completezi un formular cu informațiile despre cardul tău în pagina securizata a procesatorului de plăți. 

Pentru finalizarea corecta a tranzacției, trebuie sa furnizezi codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fața cardului, fără spații), data de expirare și ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnătura dumneavoastră (în funcție de card, pot lipsi). 

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca și cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

“3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legată de cardul tău nu este transferata sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinuluisau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa si MasterCard. 

Important de știut! – Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Plata cu ordin de plată

Dacă dorești să plătești cu ordin de plată, îți vom trimite o factură proformă prin email în format electronic. Primirea facturii proforma îți confirmă faptul că toate produsele din comanda ta sunt pe stoc și pot fi livrate.  Produsele se livrează (ridică) după ce s-a efectuat transferul, în contul din factura proformă.

* Livrarea produselor se va face numai după intrarea banilor in contul nostru. Confirmarea plății poate dura intre 24 si 48 de ore. Pentru o procesare mai rapidă a comenzii, te rugăm să ne trimiti prin email la contact@wellnessist.ro confirmarea plății.