Politica de confidențialitate

Wellnessist SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic (wellnessist. ro). Informatiile colectate prin intermediul formularelor, chestionarelor, email-urilor vor putea fi utilizate de Wellnessist SRL pentru a elabora estimari, analize sau programe de marketing in vederea imbunatatirii serviciilor si produselor oferite.

Informatiile personale puse la dispozitia site-ului wellnessist.ro pentru a putea primi sau utiliza unele servicii, bunuri sau produse, sunt protejate in conditiile Legii 677/2001.

Scopul politicii de confidentialitate consta in informarea tuturor utilizatorilor site-ului cu privire la tipurile de date cu caracter personal care li se pot solicita in cazul vizualizarii sau achizitionarii de produse de pe site. Informatia va fi utilizata de catre Wellnessist SRL doar pentru asigurarea conditiilor optime in timpul utilizarii acestui site, pentru informarea prin e-mail, telefon si/sau sms a utilizatorilor despre noile produse si servicii.

Informatiile furnizate vor fi pastrate confidential si vor fi folosite doar in relatia dintre dumneavoastra si wellnessist.ro; informatiile nu vor fi vandute nici unei alte organizatii. Datele dumneavoastra personale nu vor fi divulgate altor persoane sau companii fara acordul dumneavoastra, insa ele vor putea fi transmise autoritatilor de drept pentru verificarea tranzactiilor comerciale sau altor autoritati care in baza legii au dreptul sa acceseze aceste date.

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: bancile implicate in platile online, organismele internationale de carduri si furnizori de servicii/produse, respectiv conform legii, catre institutiile abilitate.

Culegerea de informatii

la inregistrarea pe acest site si in timpul comandarii produselor de pe site exista posibilitatea de a va solicita informatii si/sau date cu caracter personal (de ex. Nume/prenume, adresa postala, orasul, tara, codul postal, numarul de telefon, e-mail, etc. ). In cazul refuzului dumneavoastra de a ne oferi informatii si/sau date detaliate, nu va vom putea oferi anumite servicii solicitate, de exemplu efectuarea comenzilor pentru produsele de pe site.

Culegem si informatii si/sau date suplimentare pentru identificarea tuturor utilizatorilor site-ului nostru (adresa ip, tipul browser-ului web, denumirea sistemului de operare si versiunea sistemului de operare etc. ). Culegerea acestui tip de informatii si/sau date se efectueaza cu scopul imbunatatirii functionalitatii si prezentarii site-ului.

Utilizarea informatiilor si a datelor

informatiile si/sau datele culese sunt necesare pentru confirmarea si efectuarea comenzilor, pentru controlul livrarii comenzilor si al platilor; pentru adaugarea utilizatorilor in baza de date pentru transmiterea de e-mailurii; pentru analiza statisticii de vizitare a site-ului, pentru deservirea clientilor la cele mai inalte standarde de calitate; pentru solutionarea eventualelor litigii.

Transmiterea informatiilor si a datelor

in activitatea noastra utilizam si serviciile altor companii si este necesar sa le transmitem o parte din informatiile si/sau datele oferite de dumneavoastra doar pentru asigurarea in conditii optime a livrarii produselor comandate de catre dumneavoastra sau a realizarii in siguranta a platilor online. Aceste companii sunt companiile de curierat rapid, procesatorii de plati online cu care lucram, furnizorii de servicii de email marketing. Prin lansarea unei comenzi pe site-ul www. Wellnessist. Ro va exprimati acordul in legatura cu aceasta. In cazul in care nu sunteti de acord, nu putem sa va furnizam respectivele servicii si va rugam sa nu utilizati respectivele optiuni ale site-ului wellnessist. Ro.

Anumite informatii ce pot fi date cu caracter personal (prenume, adresa de email, judet) sunt transmise pe o durata limitata de timp catre serviciul partener opinii de incredere by trusted. Ro, in scopul trimiterii unui mesaj in numele magazinului pentru a gestiona in mod independent opinia clientilor cu privire la magazinul nostru. Parerea clientilor va fi publicata pe feedback. Trusted. Ro. Informatiile sunt sterse automat de catre sistemul serviciului partener dupa ce scopul a fost atins. Feedback. Trusted. Ro poate folosi terte sisteme pentru trimiterea tehnica a mesajelor, astfel incat sa se asigure ca acestea ajung la clienti.

Securitatea datelor

securitatea paginii wellnessist.ro este una din preocuparile noastre si permanent depunem eforturi pentru pastrarea si cresterea securitatii. Din pacate, la navigarea pe internet nu se poate garanta siguranta de 100%, indiferent de eforturile noastre. Nu ne asumam raspunderea pentru prejudiciile aduse dumneavoastra de catre orice terta persoana in urma incalcarii confidentialitatii de utilizare a site-ului sau a altor informatii pe care le publica pe acest site.

Wellnessist.ro nu-si asuma nici un fel de responsabilitate pentru situatiile in care utilizatorul isi publica adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile wellnessist.ro.

Modificarea / stergerea informatiilor

in conformitate cu dispozitiile legii nr.677/2001, clientii nostri au urmatoarele drepturi:

1) dreptul la informare (art.12)

2) dreptul la acces la date (art.13) – dreptul de a obtine, la cerere si in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date.

3) dreptul la interventie (art.14) – dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si in mod gratuit, urmatoarele:

a) rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale;

b) transformarea datelor personale nelegale in date anonime;

c) notificarea tertilor cu privire la operatiunile prevazute la lit. A) si b).

4) dreptul la opozitie (art.15) – dreptul de a se opune, in mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari.

5) dreptul de a se adresa justitiei (art.18) – dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fost incalcate.

6) dreptul de a face plangere la autoritatea de supraveghere (art.25).

Site-ul wellnessist.ro va pune la dispozitie o interfata prin care va puteti modifica sau sterge datele personale. Totusi, exista situatii cand aceste date nu pot fi sterse, trebuind pastrate cel putin o anumita perioada de timp conform legilor in vigoare.

La solicitarea explicita a utilizatorului trimisa prin email la contact@wellnessist.ro, wellnessist.ro se obliga sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze, sa stearga sau sa transforme in date anonime si sa inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, in mod gratuit, conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Cookies

cookies este un fisier in format text, care se pastreaza in calculatorul utilizatorului in vederea identificarii, si este complet pasiv (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard drive-ul utilizatorului). Putem sa folosim acest fisier in momentul in care reveniti pe site, pentru identificarea dumneavoastra si asigurarea utilizarii optime a site-ului. Fisierele noastre nu contin date personale, de exemplu, numele sau adresa de email.

Cookie-urile folosite pe site-ul nostru provin de la companiile Addthis, DoubleClick, Facebook, Google si SumoMe.

Browser-ele web va permit sa stergeti cookies de pe hard-drive, sa blocati primirea de cookies sau sa primiti un mesaj in momentul in care un cookie este stocat in calculatorul dumneavoastra.

Daca browser-ul este configurat sa nu le accepte, anumite pagini pot sa nu functioneze partial sau in totalitate

Referiri la site-uri terte

site-ul companiei poate contine referiri la terte site-uri, create si operate de terte persoane, asupra carora nu detinem nici un control. Inainte de a oferi informatii sau date cu caracter personal operatorilor acestor site-uri, va recomandam sa va asigurati de siguranta acestor site-uri. Nu suntem responsabili pentru continutul, actiunile sau politica tertelor site-uri. Prezentarea referintelor pe aceste site-uri, nu garanteaza faptul ca suntem in totalitate de acord cu continutul, actiunile sau politica de confidentialitate ale acestora.

Intrebari si comentarii

Wellnessist SRL nu are nici o intentie de a incalca dreptul dumneavoastra la intimitate, de aceea nu vom furniza datele dumneavoastra nici unei organizatii sau persoane inafara celor mentionate mai sus – companii de curierat, procesatori de plati online, furnizori de servicii de email marketing. Pentru mai multe informatii despre politicile Wellnessist SRLsau modul de utilizare a informatiilor existente va rugam trimiteti un email cu solicitarea dumneavoastra la contact@wellnessist.ro.

Modificarea termenilor de confidentialitate

Wellnessist.ro isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.

crossarrow-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram