...

Termeni și condiții

  1. Condiţii de utilizare

Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul wellnessist.ro implică acceptarea Condiţiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos.

Pentru folosirea în bune condiţii a site-ului, se recomandă citirea cu atenţie a Termenilor şi Condiţiilor.

Site-ul wellnessist.ro este administrat de Wellnessist SRL cu sediul în Bucureşti, Bd. Basarabia Nr. 116, bl.13B ap.58, Sector 2, înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. J40/14971/2016, CUI: 36737888.

Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări ale acestor Termeni şi Condiţii precum şi orice modificări site-ului wellnessist.ro fără o notificare prealabila. Accesând pagina Termeni şi Condiţii, puteţi citi întotdeauna cea mai recentă versiune a acestor prevederi.

Magazinul nostru respectă standardele TRUSTED.ro.

Accesul şi utilizarea site-ului wellnessist.ro, denumit în continuare Wellnessist.ro, se face sub autoritatea acestor reguli, în termenii şi condiţiile de mai jos. Utilizarea site-ului, logarea şi accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii, cu toate consecinţele care decurg din acceptarea acestora.

Obligaţiile dumneavoastră de înregistrare:

Pentru a putea cumpăra de pe www.wellnessist.ro, trebuie să introduceţi datele dumneavoastră pe website-ul nostru.
În utilizarea serviciului, declaraţi că veţi furniza informaţii reale, corecte, actuale şi complete despre dumneavoastră.
În situaţia în care considerăm că această obligaţie a fost încălcată, ne rezervăm dreptul de a vă bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioadă determinată sau nedeterminată, fără nici o notificare prealabilă.

PREŢ ŞI MODALITĂŢI DE PLATĂ:

Preţul de achiziţie prezentat pe factură va fi acelaşi cu cel prezentat pe site la momentul achiziţiei, preţ la care se adaugă şi costurile de livrare.

Plata produselor se efectuează în numerar/cash, la livrarea produsului sau prin credit/debit card la plasarea comenzii online. Plățile cu cardul sunt procesate prin intermediul procesatorului de plăți Stripe (stripe.com)

INFORMAŢII PRIVITOARE LA COMENZI:
Dacă aveți probleme legate de o comandă, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutați, puteți lua legătura pentru o conciliere internă gratuită cu Emil Moldovan, conciliere@wellnessist.ro

INFORMAŢII PRIVITOARE LA LIVRARE:
TERMENUL DE LIVRARE ESTE DE MAXIM 3 ZILE LUCRATOARE, SOCOTIT DE LA DATA PRELUĂRII COMENZII DUMNEAVOASTRĂ. ACEST TERMEN POATE FI MODIFICAT DIN MOTIVE INDEPENDENTE DE VOINŢA NOASTRĂ.

Taxele de livrare sunt următoarele:

Comenzile în valoare de peste 800 lei sunt livrate gratuit.
Сostul transportului pentru livrarea în ţară a comenzilor cu valoarea până la 799,99 lei este de:
20 lei – în Bucureşti,
20 lei în aria de acoperire a DPD Courier (fără taxă suplimentară)
50 lei – în Ungaria și Bulgaria

Costurile de transport sunt valabile pentru orice localitate din Romania unde DPD Courier livreaza cu tarif standard, fara kilometri suplimentari.

Livrarea se face de către o societate de curierat, la domiciliul clientului, în termen de 24 ore de la expedierea comenzii, si poate ajunge la destinatie dupa maxim 72 ore.

În cazul în care doriţi să specificaţi anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, vă rugăm să introduceţi în căsuţa de observaţii aceste lucruri înainte de finalizarea comenzii.
În ziua în care coletul cu comanda dumneavoastră va fi expediat, veţi fi înştiinţat prin e-mail sau telefonic de către noi.

Coletul poate fi preluat de orice membru al familiei.

Produsele se livrează în limita stocului disponibil.

În cazul în care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai află pe stoc veţi fi înştiinţat în acest sens.

În unele cazuri, produsul comandat poate fi înlocuit cu unul asemănător dacă dumneavoastră doriţi şi sunteţi de acord cu acest lucru.

Răspunderea pentru orice deteriorare cauzată produsului, coletului sau pachetului trimis de către noi, revine societăţii de curierat sau transportatorului conform legislaţiei în vigoare.

Produsele vor fi înlocuite de către noi dacă se va face dovada culpei curierului şi vom fi înștiințați în termen de 24 ore de la primirea coletului.

RESPONSABILITĂŢI PRIVIND PRODUSELE:

Wellnessist SRL nu îşi asumă responsabilitatea şi nu poate fi facută responsabilă pentru orice pagube apărute prin folosirea produselor achiziţionate prin intermediul acestui site, în alte scopuri decât cele menţionate de producător. Returnarea produselor se poate efectua în conformitate cu dispozitiile OG 130/2000, iar pentru mai multe detalii vă rugăm să vizitaţi secţiunea “Returnări“.

  1. Politica de confidenţialitate

Wellnessist SRL garantează securitatea şi confidenţialitatea datelor găzduite şi transmise prin sistemul său informatic (wellnessist.ro). Informaţiile colectate prin intermediul formularelor, chestionarelor, email-urilor vor putea fi utilizate de Wellnessist SRL pentru a elabora estimări, analize sau programe de marketing în vederea îmbunătăţirii serviciilor şi produselor oferite.

Informaţiile personale puse la dispozitia site-ului wellnessist.ro pentru a putea primi sau utiliza unele servicii, bunuri sau produse, sunt protejate în condiţiile Legii 677/2001.

Scopul politicii de confidenţialitate constă în informarea tuturor utilizatorilor site-ului cu privire la tipurile de date cu caracter personal care li se pot solicita în cazul vizualizării sau achiziţionării de produse de pe site. Informaţia va fi utilizată de către Wellnessist SRL doar pentru asigurarea condiţiilor optime în timpul utilizării acestui site, pentru informarea prin e-mail, telefon şi/sau SMS a utilizatorilor despre noile produse şi servicii.

Informaţiile furnizate vor fi păstrate confidenţial şi vor fi folosite doar în relaţia dintre dumneavoastră şi wellnessist.ro; informaţiile nu vor fi vândute nici unei alte organizaţii. Datele dumneavoastră personale nu vor fi divulgate altor persoane sau companii fără acordul dumneavoastră, însa ele vor putea fi transmise autorităţilor de drept pentru verificarea tranzacţiilor comerciale sau altor autorităţi care în baza legii au dreptul să acceseze aceste date.

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvăluite fără consimţământul dumneavoastră în caz de litigii/dispute privind fraudele la plată către următorii destinatari: Băncile implicate în plăţile online, Organismele Internationale de Carduri şi Furnizori de servicii/produse, respectiv conform Legii, către instituţiile abilitate.

Culegerea de informaţii
La înregistrarea pe acest site şi în timpul comandării produselor de pe site există posibilitatea de a vă solicita informaţii şi/sau date cu caracter personal (de ex. nume/prenume, adresa poştală, oraşul, ţara, codul poştal, numărul de telefon, e-mail, etc.). În cazul refuzului dumneavoastră de a ne oferi informaţii şi/sau date detaliate, nu vă vom putea oferi anumite servicii solicitate, de exemplu efectuarea comenzilor pentru produsele de pe site. Culegem şi informaţii şi/sau date suplimentare pentru identificarea tuturor utilizatorilor site-ului nostru (adresa IP, tipul browser-ului web, denumirea sistemului de operare şi versiunea sistemului de operare etc.). Culegerea acestui tip de informaţii şi/sau date se efectuează cu scopul îmbunătăţirii funcţionalităţii şi prezentării site-ului.

Utilizarea informaţiilor şi a datelor
Informaţiile şi/sau datele culese sunt necesare pentru adăugarea utilizatorilor în baza de date pentru transmiterea de e-mailuri, SMS-uri; pentru analiza statisticii de vizitare a site-ului, pentru deservirea clienţilor la cele mai înalte standarde de calitate; pentru confirmarea şi efectuarea comenzilor, pentru controlul livrării comenzilor şi al plăţilor; pentru soluţionarea eventualelor litigii.

Transmiterea informaţiilor şi a datelor
În activitatea noastră utilizăm şi serviciile altor companii şi este necesar să le transmitem o parte din informaţiile şi/sau datele oferite de dumneavoastră doar pentru asigurarea în condiţii optime a livrării produselor comandate de către dumneavoastră sau a realizării în siguranţă a plăţilor online. Prin lansarea unei comenzi pe site-ul wellnessist.ro vă exprimaţi acordul în legatură cu aceasta. În cazul în care nu sunteţi de acord, nu putem să vă furnizăm respectivele servicii şi vă rugăm să nu utilizaţi respectivele opţiuni ale site-ului wellnessist.ro.

Anumite informații ce pot fi date cu caracter personal (prenume, adresa de email, județ) sunt transmise pe o durată limitată de timp către serviciul partener Opinii de Încredere by TRUSTED.ro, în scopul trimiterii unui mesaj în numele magazinului pentru a gestiona în mod independent opinia clienților cu privire la magazinul nostru. Părerea clienților va fi publicata pe feedback.trusted.ro. Informațiile sunt șterse automat de către sistemul serviciului partener după ce scopul a fost atins. Feedback.trusted.ro poate folosi terțe sisteme pentru trimiterea tehnică a mesajelor, astfel încât să se asigure că acestea ajung la clienți.

Securitatea datelor
Securitatea paginii wellnessist.ro este una din preocupările noastre şi permanent depunem eforturi pentru păstrarea şi creşterea securităţii. Din păcate, la navigarea pe internet nu se poate garanta siguranţa de 100%, indiferent de eforturile noastre. Nu ne asumăm răspunderea pentru prejudiciile aduse dumneavoastră de către orice terţă persoană în urma încălcării confidenţialităţii de utilizare a site-ului sau a altor informaţii pe care le publică pe acest site.

Wellnessist.ro nu-şi asumă nici un fel de responsabilitate pentru situaţiile în care utilizatorul îşi publică adresa sau orice alte date personale, din proprie iniţiativă, într-un mesaj public, pe oricare dintre paginile wellnessist.ro.

Modificarea / Ştergerea informaţiilor
În conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/2001, clienţii nostri au următoarele drepturi:

1) Dreptul la informare (art.12)
2) Dreptul la acces la date (art.13) – dreptul de a obţine, la cerere şi în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea că datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date.
3) Dreptul la intervenţie (art.14) – dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisă şi în mod gratuit, următoarele:
a) rectificarea, actualizarea, blocarea sau ştergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrărilor nelegale;
b) transformarea datelor personale nelegale în date anonime;
c) notificarea terţilor cu privire la operaţiunile prevăzute la lit. a) si b).
4) Dreptul la opoziţie (art.15) – dreptul de a se opune, în mod gratuit şi printr-o cerere scrisă, din motive întemeiate şi legitime legate de situaţia sa particulară, ca datele care o vizează să facă obiectul unei prelucrări.
5) Dreptul de a se adresa justiţiei (art.18) – dreptul de a se adresa justiţiei pentru apărarea drepturilor garantate de lege şi care au fost încălcate.
6) Dreptul de a face plângere la autoritatea de supraveghere (art.25).

Site-ul wellnessist.ro vă pune la dispoziţie o interfaţă prin care vă puteţi modifica sau şterge datele personale. Totuşi, există situaţii când aceste date nu pot fi şterse, trebuind păstrate cel puţin o anumită perioadă de timp conform legilor în vigoare.

La solicitarea explicită a utilizatorului trimisă prin email la contact@wellnessist.ro, wellnessist.ro se obligă să rectifice, să actualizeze, să blocheze, să şteargă sau să transforme în date anonime şi să înceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, în mod gratuit, conform dispoziţiilor Legii nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Cookies
Cookies este un fişier în format text, care se păstrează în calculatorul utilizatorului în vederea identificării, și este complet “pasiv” (nu conține programe software, viruși sau spyware și nu poate accesa informațiile de pe hard drive-ul utilizatorului). Putem să folosim acest fişier în momentul în care reveniţi pe site, pentru identificarea dumneavoastră şi asigurarea utilizării optime a site-ului. Fişierele noastre nu conţin date personale, de exemplu, numele sau adresa de email.

Cookie-urile folosite pe site-ul nostru provin de la companiile AddThis, DoubleClick, Facebook, Google.

Browser-ele web vă permit să ştergeţi “cookies” de pe hard-drive, să blocaţi primirea de “cookies” sau să primiţi un mesaj în momentul în care un “cookie” este stocat în calculatorul dumneavoastră. Dacă browser-ul este configurat să nu le accepte, anumite pagini pot să nu funcţioneze parţial sau în totalitate.

Referiri la site-uri terţe
Site-ul wellnessist.ro poate conţine referiri la terţe site-uri, create şi operate de terţe persoane, asupra cărora nu deţinem nici un control. Înainte de a oferi informaţii sau date cu caracter personal operatorilor acestor site-uri, vă recomandăm să vă asiguraţi de siguranţa acestor site-uri. Nu suntem responsabili pentru conţinutul, acţiunile sau politica terţelor site-uri. Prezentarea referinţelor pe aceste site-uri, nu garantează faptul că suntem în totalitate de acord cu conţinutul, acţiunile sau politica de confidenţialitate ale acestora.

Întrebări şi comentarii
Wellnessist SRL nu are nici o intenţie de a încălca dreptul Dumneavoastră la intimitate, de aceea nu vom furniza datele Dumneavoastră nici unei organizaţii sau persoane. Pentru mai multe informaţii despre politicile Wellnessist SRL sau modul de utilizare a informaţiilor existente vă rugăm trimiteti un email cu solicitarea dumneavoastră la contact@wellnessist.ro.

Modificarea termenilor de confidenţialitate
wellnessist.ro îşi rezervă dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli în orice moment. Orice modificare va fi făcută publică în această pagină şi va intra efectiv în vigoare din momentul postării ei pe site.

  1. Drepturi de autor, marcă şi proprietate intelectuală
    Întregul conţinut al site-ului wellnessist.ro, incluzând, texte, imagini, grafice, elemente de grafică web, scripturi şi orice alte date, este proprietatea Wellnessist SRL sau partenerilor săi.

    Întregul conţinut al site-ului wellnessist.ro este protejat conform legii dreptului de autor şi a legilor privind dreptul la proprietate intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul scris al Wellnessist SRL a oricăror elemente aparţinând site-ului wellnessist.ro se pedepseşte conform legilor în vigoare.

Societatea îi conferă utilizatorului dreptul de a descărca informaţiile de pe site doar în vederea folosului propriu, necomercial, cu condiţia de a nu modifica simbolurile şi textul cu privire la copyright şi drepturile de autor.

Societatea NU conferă dreptul utilizatorului de a modifica parţial sau integral site-ul web, de a reproduce parţial sau integral site-ul, de a copia, vinde sau exploata site-ul în orice altă manieră fără acordul societăţii.

Vizitatorul / Clientul nu va modifica, copia, distribui, transmite, afişa, publica, reproduce, acorda licenţe, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informaţie sau servicii obţinute de pe sau prin intermediul acestui site web.

Vizitatorul / Clientul nu are dreptul să intervină, prin orice mijloace, în conţinutul acestui site, să şteargă sau să modifice prin orice mijloace materialele şi informaţiile publicate, sau să incerce să acţioneze în acest scop.

Vizitatorul / Clientul nu are dreptul să folosească adresele de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (“spam”) sau pentru orice alt scop în afară de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fără acordul scris al posesorilor acestor adrese.

Wellnessist SRL îşi rezervă dreptul de a modifica structura, conţinutul site-ului şi/sau condiţiile de folosire şi de a face orice alte schimbări fără o avertizare prealabilă. Noile condiţii devin valabile în momentul în care au fost publicate in acest site.
Wellnessist.ro nu este răspunzător faţă de nici un utilizator sau orice terţă persoană fizică sau juridică sau instituţie pentru modificarea, suspendarea sau întreruperea serviciilor furnizate prin intermediul site-ului.

Dacă se consideră că orice material pus la dispoziţie pe acest site, postat de wellnessist.ro, de către terţi sau utilizatori, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, vă rugam să semnalaţi această situaţie la adresa contact@wellnessist.ro.

  1. Informaţii și comunicări

Cei care accesează / vizitează site-ul pot face comentarii şi orice alte comunicări pe adresa de e-mail contact@wellnessist.ro atâta timp cât conţinutul acestora nu este ilegal, obscen, ameninţător sau defăimător. Sunt încurajate comentariile şi comunicările care transmit idei, sugestii, întrebări, informaţii cu privire la site-ul, produsele şi serviciile oferite prin intermediul site-ului.

În cazul în care ne sunt trimise informaţii, materiale, documente, prin orice metodă posibilă incluzând email, poştă, fax, formulare online, se va considera că utilizatorul conferă societăţii dreptul nelimitat, gratuit, irevocabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, de a distribui şi prezenta aceste informaţii prin orice mijloace.

Limitări privind utilizarea anumitor tehnici de comunicaţie la distanţă

Următoarele tehnici de comunicaţie la distanţă necesită acordul prealabil al consumatorului:

a) sistem automatizat de apel fără intervenţie umană (automat de apel);
b) telecopiator (fax)
c) adresa de poşta electronică (e-mail)

Utilizarea altor tehnici de comunicaţie individuală la distanţă în afara celor prevăzute mai sus nu este permisă dacă există un refuz manifestat de consumator.

Lista cuprinzând tehnicile de comunicaţie la distanţă:

a) imprimat neadresat;
b) imprimat adresat;
c) scrisoare tipizată;
d) publicitate tiparită cu bon de comandă;
e) catalog;
f) telefon cu intervenţie umană;
g) telefon fără intervenţie umană (automat de apel, audiotext);
h) radio;
i) videofon (telefon cu imagine);
j) videotext (microordinator, ecran Tv cu tastatură sau ecran tactil);
k) poştă electronică (e-mail);
l) telecopiator (fax);
m) televiziune (teleshopping).

  1. Responsabilităţi și limitări

Acceptând să utilizaţi acest site, declaraţi în mod expres şi implicit că înţelegeţi că sunteti de acord cu următoarele:
Utilizarea site-ului se face pe propria răspundere.

Deşi facem toate eforturile pentru a furniza informaţii complete şi corecte, Wellnessist SRL nu garantează că descrierea produselor sau orice alt conţinut al site-ului wellnessist.ro este total lipsit de erori sau că este complet.

Nici un sfat sau alte informaţii orale sau scrise, obţinute de la site-ul Wellnessist.ro sau prin intermediul serviciilor site-ului, nu constituie o garanţie, dacă acest lucru nu este stipulat în mod expres în Termenii şi condiţiile de utilizare.

Wellnessist SRL nu este responsabilă pentru nici un tip de pierderi cum ar fi: pierderi de date, profituri pierdute, imposibilitatea de a utiliza datele de pe acest site, modificări fără anunţarea în prealabil ale datelor, preţurilor sau structurii site-ului.

Dacă se consideră că orice material pus la dispoziţie pe acest site, postat de WELLNESSIST.RO, de către terţi sau utilizatori, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, vă rugam să semnalaţi această situaţie la adresa contact@wellnessist.ro.

Pentru secţiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, răspunderea asupra conţinutului opiniilor revine în întregime autorilor acestora. wellnessist.ro îşi rezervă dreptul de a nu face publice acele opinii care contravin termenilor şi condiţiilor de utilizare sau pe care le consideră dăunatoare propriei imagini, partenerilor sau terţilor.

Acest site este oferit în această formă fără alte garanţii.

6.Litigii

Prin folosirea,vizualizarea sau cumpărarea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunoştinţă faptul că legile române vor guverna Termenii şi Condiţiile de mai sus şi orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator şi Wellnessist S.R.L. În cazul unor eventuale conflicte între Wellnessist S.R.L. şi clienţii săi, se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă în minim 30 de zile lucrătoare.

Dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluţionat în instanţa competentă în conformitate cu legile române în vigoare.

7.Acceptarea termenilor

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecţiuni Condiţiile şi termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeaşi cu un contract valabil incheiat.

Fiind de acord cu aceşti Termeni şi Conditii clientul îşi asumă în totalitate drepturile şi obligaţiile ce decurg din cumpărarea din magazinul virtual wellnessist.ro.

Vizitatorul / Clientul acceptă să adere la aceşti termeni şi condiţii şi confirmă că a citit şi acceptat aceşti termeni.

Utilizarea site-ului wellnessist.ro de către client implică acceptarea necondiţionată a acestor termeni şi condiţii. În cazul în care nu sunteţi de acord cu aceşti termeni şi condiţii, vă rugăm să nu utilizaţi acest site.