...

Câștigătorii concursului de Black Friday 2021

Emil Moldovan

După cum știi deja, anul acesta de Black Friday am avut un concurs special pentru cei care s-au inscris pe lista noastră VIP.

Toți cei înscriși au intrat în tragerea la sorți și au avut șansa de a câștiga un ionizator de apă Alkaviva Vesta H2 în valoare de 12.850 lei, cu 10 ani garanție.

Pe lângă Marele Premiu, alți 37 de participanți care au acumulat puncte în concurs au câștigat Ghidul Esențial al Nutriției Sănătoase de la Wellnessist. De asemenea, 22 de participanți au câștigat reduceri suplimentare de Black Friday la Wellnessist.

În urma tragerii la sorți care a avut loc în data de 24 noiembrie, Marele Premiu al concursului de Black Friday de anul acesta i-a revenit doamnei Iulia Călugăr.

Am contactat-o pe fericita câștigătoare și în scurt ionizatorul a ajuns la dânsa acasă.

Ii dorim să se bucure de el mulți ani și suntem convinși că apa alcalină antioxidantă o va ajuta de doamna Iulia Călugăr să se bucure de o sănătate mai bună.

Te așteptăm și pe tine să revii pe site pentru informații și produse care îți vor adăuga calitate vieții și te vor ajuta să trăiești și mult, dar și bine.

Emil Moldovan
Emil este fondatorul și unul dintre Managing Partner-ii Wellnessist Group. Este Nutrition Coach certificat Precision Nutrition Level 1 și pasionat de wellness. Dezvoltarea personală, antreprenoriatul, marketingul online și drumețiile în natură cu prietenii sunt pasiunile sale.

Alătură-te miilor de abonați

Rămâneți la curent cu tot ce trebuie să știți
Subscription Form