Există produse minune pentru detoxifierea organismului?

2  comments

Azi am vizionat un video şi imediat ce l-am văzut m-am gandit la ceva ce vreau să împărtăşesc cu tine. Te las să-l urmăreşti şi apoi îţi voi spune în câteva cuvinte care este părerea mea despre el.

Cred că toata lumea ar trebui să vadă acest video, pentru că 95% din informaţie este adevarată şi foarte valoroasă. Aş vrea să ne oprim puţin şi la celelalte 5%, şi aici mă refer la fraza că oamenii ar trebui să folosească anumite “produse minune” pentru detoxifiere, pe care le putem cumpăra din anumite farmacii în acest caz.  Aici există un pericol ascuns în sintagma “produs minune”.

Aproape toţi oamenii şi-ar dori un leac minune, un panaceu universal care să le rezolve magic toate problemele de sănatate. Această disponibilitate de a ne grăbi sa folosim orice ni se prezintă ca “leac magic” pare să fie ceva ascuns foarte profund în subconştientul nostru. În loc de a urma această tendinţă, eu cred că suntem datori să înţelegem mai întâi de toate ceea ce vrem să obţinem şi în ce mod “produsul magic” ne poate sau nu oferi acel lucru.

În cazul detoxifierii, mai întâi ar trebui să înţelegem ce este detoxifierea organismului, de ce este importantă şi diferitele moduri în care poate fi realizată. Ar trebui să ştim care sunt principiile care stau la baza diferitelor produse pentru detoxifiere a organismului, cum funcţionează respectivele produse, pe ce ingrediente se bazează.

Dacă ştim ce este detoxifierea organismului, cum poate fi ea realizată, care tipuri de detoxifiere sunt mai eficiente, vom putea alege într-adevăr cel mai bun produs pentru că vom şti ce anume ar trebui să conţina şi să facă acel produs.

Deci înainte să cumperi orice ţi se recomandă ca “produs minune”, studiază, informează-te şi vei putea să alegei în cunoştinţă de cauză ceea ce este mai bun pentru tine. Suntem singurii responsabili de sănătatea noastră, iar detoxifierea este un factor cheie în acest proces. Dă-i atenţia necesară, educă-te înainte de orice, şi investiţia ta de timp îţi va aduce câştiguri înmiite.

Părerea ta este importanta pentru mine. Te rog spune-mi ce crezi despre ceea ce tocmai ai aflat şi abia astept să mai discutam pe tema asta.

Ai grijă de corpul tău şi el va avea grijă de tine!


Tags


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Sunt convins ca detoxifierea organismului poate ajuta la restabilirea sanatatii deteriorate de influenta factorilor nocivi din stmodfera si sol. Ar trebui ca educatia tineretului sa cuprinda ca materie de scoala si avest aspect.

    Tudoran Constantin

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Te-ar mai putea interesa