...

Concurs de Black Friday la Wellnessist

Emil Moldovan

Înscrie-te pe lista VIP și intri garantat în tragerea la sorți pentru un ionizator de apă Alkaviva Vesta H2

Poți câștiga un ionizator de apă Alkaviva Vesta H2

Anul acesta de Black Friday, la Wellnessist poți câștiga prin tragere la sorți un ionizator de apă Alkaviva Vesta H2 în valoare de 12.850 lei, cu 10 ani garanție. Este vârful de gamă al ionizatoarelor de apă Alkaviva, cu performanțe excelente.

Pentru a câștiga ionizatorul Vesta H2, tot ce trebuie să faci este să te înscrii pe lista VIP pentru Black Friday de la Wellnessist. Odată înscris, vei participa garantat la tragerea la sorți pentru marele premiu.

Campania se desfășoară între 13 noiembrie ora 00:00 și 28 noiembrie orele 23:59. Marea tragere la sorți va avea loc pe data de 24 noiembrie orele 18:00. Pentru fiecare participant vor fi luate în calcul punctele acumulate până în data de 24 noiembrie la orele 17:59.

Acumulează puncte și crește-ți șansele de câștig

Fiecare punct reprezintă un tichet de participare la tragerea la sorți. Cu cât mai multe puncte ai, cu atât ai mai multe șanse de a câștiga Marele Premiu.

Punctele acumulate îți aduc și alte beneficii garantate

Toți participanții la campanie pot câștiga beneficii exclusive:

  • La 20 de puncte acumulate primești gratuit broșura Ghidul esențial al nutriției sănătoasepremiu garantat.
  • La numai 50 de puncte acumulate, primești un discount suplimentar de 5% la promoția de Black Friday premiu garantat, care se cumulează cu discountul acordat în campanie. Poți folosi acest discount la cumpărarea unui ionizator de apă de la noi. Deci, chiar dacă se va întâmpla să nu fii tu norocosul câștigător, vei putea cumpăra un ionizator de apă Alkaviva cu 5% mai ieftin decât oricine altcineva care nu participă la campania noastră și nu acumulează puncte.

Iată cât de ușor acumulezi puncte

Fiecare dintre acțiunile de mai jos îți aduc puncte care îți cresc șansele de a câștiga Marele Premiu, precum și bonusurile speciale:

  • Înscriere în lista VIP Black Friday Wellnessist: 5 puncte
  • Share campanie Wellnessist pe Facebook, LinkedIn, WhatsApp, Facebook Messenger – câte 1 punct pentru fiecare rețea
  • Like/Follow/Abonare la conturile Wellnessist de Facebook, Instagram, YouTube – câte 5 puncte pentru fiecare cont
  • Vizualizare video-uri selectate pe canalul de YouTube Wellnessist: 10 puncte și respectiv 20 de puncte
  • Înscrierea pe lista VIP Wellnessist a unei persoane invitate de către tine: 10 puncte

Extras din Regulamentul Campaniei

Câștigătorul marelui premiu va fi selectat în mod imparțial și aleatoriu de sistemul informatic de gestiune a Promoției (UpViral.com) și va fi notificat prin e-mail la adresa de email folosită de către Participant în cadrul Promoției, în perioada 25 – 30 noiembrie 2021. În urma tragerii la sorți, toți participanții în campanie vor fi informați despre rezultatul acesteia.

Poți să îți crești numărul de șanse de câștig făcând niște acțiuni simple, cum ar fi să dai Share concursului nostru pe rețelele sociale, sau să îți inviți și prietenii să se înscrie și ei pe lista noastră de așteptare. Fiecare acțiune are un anumit număr de puncte alocat. Cu cât ai mai multe puncte, cu atât șansele tale de a câștiga ionizatorul Vesta H2 sunt mai mari.

Pentru mai multe detalii, consultă Regulamentul Campaniei aici: Regulament Campanie

Emil Moldovan
Emil este fondatorul și unul dintre Managing Partner-ii Wellnessist Group. Este Nutrition Coach certificat Precision Nutrition Level 1 și pasionat de wellness. Dezvoltarea personală, antreprenoriatul, marketingul online și drumețiile în natură cu prietenii sunt pasiunile sale.

Alătură-te miilor de abonați

Rămâneți la curent cu tot ce trebuie să știți
Subscription Form