...
Set 3 carcase Big Blue 20″ cu cadru metalic

1.200,00 lei

Credit module tbi bank 3.3.9

310.65 Lei x 4 rate

Set 3 carcase Big Blue 20″ cu cadru metalic

1.200,00 lei

Credit module tbi bank 3.3.9

310.65 Lei x 4 rate

SKU: POE-AF-BB20-3M Categorie:

Descriere

Sistemul de filtrare BIG BLUE 20″ in 3 stadii este format din 3 carcase de filtrare BIG BLUE 20″ sustinute de un cadru metalic rezistent. Acest sistem este unul eficient, dotat cu manometre de intrare si iesire, filet din alama si este fabricat din materiale rezistente certificate de NSF si WRAS.

Va oferim sistemul BIG BLUE 20″ in 3 stadii, special conceput pentru conectarea la reteaua publica si foarte util pentru filtrarea apei din intreaga locatie, asigurand un debit marit de aprox 50 de litri / minut.

Carcasele BIG BLUE sunt compatibile cu o gamă largă de tipuri de cartușe disponibile pe piață. Recomandarea noastra este ca in prima carcasa sa se monteze un cartus din polipropilena de 5 microni, iar in celelalte 3 carcase pot monta cartuse din carbune activat (bloc sau granular). Cu ajutorul acestor 3 cartuse veti elimina din apa sedimentele precum rugina si nisipul si de asemenea carbunele activat va filtra clorul si derivatii acestuia si va imbunatati si gustul si mirosul apei.

Scăderea presiunii poate fi monitorizată cu ajutorul celor două manometre amplasate la intrare și la iesirea apei din sistem. Pe lângă protecția microbiană conferită de carcasele bacteriostatice, sistemul vines si cu 3 inele de centrare, tot bacteriostatice. Acest sistem este echipat cu supape de presiune și un fund rotunjit care crește rezistența la solicitare. Va veti bucura permanent de o apa proaspata si curata.

Pachetul contine urmatoarele:

– 3 carcase BIG BLUE 20″

– 3 manometre cu extensie din alama

– 3 inele de centrare bacteristatice

– cadru metalic de culoare alba

– cheie de strangere pentru carcase

– instructiuni de instalare

Sistemul de 3 carcase BIG BLUE 20″ este gata asamblat si fixat in cadrul lui. Acesta nu contine cartusele de filtrare care se achizitioneaza separat in functie de necesitatile dvs. Dimensiunile cartuselor sunt de 20″ x 4.5″ (25 cm x 11.5 cm). Dimensiunile sistemului sunt: 54 x 22 x 72 cm.

Acesta a fost asamblat si testat in fabrica si rezista la presiuni de pana la 6 bar (90 psi) si la temperaturi de 2-45 grade celsius.

Testimoniale

Credit module tbi bank 3.3.9

310.65 Lei x 4 rate

Livrare rapidă

Comandă acum și vei primi produsul(e):

  • în 1-2 zile dacă te afli în România
  • în 3-5 zile dacă te afli în Ungaria, Bulgaria sau Grecia
  • în 3-7 zile dacă te afli în alte țări din Uniunea Europeana
Află detalii

Livrare gratuită

Comandă acest produs și ți-l vom livra gratuit!

Află detalii

Plata în rate

Poți cumpăra acest produs în rate.

Află detalii

Garanție

Ai 5 ani garanție pentru ionizatoarele de apă electrice.

Află detalii