...
Sterilizator UV 55W, Puretech UVC55A

1.400,00 lei

Credit module tbi bank 3.3.9

360.01 Lei x 4 rate

Sterilizator UV 55W, Puretech UVC55A

1.400,00 lei

Credit module tbi bank 3.3.9

360.01 Lei x 4 rate

SKU: POE-PTS-UV-55W Categorie:

Descriere

Sterilizatorul de apa cu ultraviolete (UV) elimina cu eficacitate algele, ciupercile si bacteriile. Apa va fi expusa la undele UV pentru o perioada scurta de timp. Acidul nucleic, acidul dezoxiribonucleic (DNA) si acidul ribonucleic (RNA) din microorganisme, vor fi absorbiti de razele UV si distrusi de acestea, in acest fel apa fiind sterilizata.

Lampa UV din interiorul sterilizatorului are puterea de 65W, si este perfecta pentru sterilizarea apei din intreaga locuinta. Aceasta lampa asigura sterilizarea completa pentru un debit de 6 m3/h si se poate folosi pe reteaua principala de apa. Instalarea sterilizatorului se face intr-o camera tehnica, inainte de alimentarea echipamentelor electrocasnice.

Avantajele unui sterilizator cu UV: – Se poate folosi atat pentru sisteme cu osmoza inversa, dar si pentru alte filtre de apa. – Nu lasa reziduri si este foarte usor de intretinut. – Lampa de ultraviolete se schimba la 12 luni. – Se instaleaza in linie, dupa sistemul de filtrare a apei. – Carcasa din inox, foarte rezistenta.

Pachetul sterilizatorului UV contine:

  1. Carcasa din inox
  2. Lampa ultraviolete de 55W
  3. Teaca de quartz
  4. Garnitura de etansare
  5. Alimentator 220V (balast)

Este recomandat in sterilizarea apei purificate de fantana, deoarece apele din fantana prezinta permanent un risc de contaminare microbiologic.

[one_third]  [/one_third]

Informatii importante: lampa sterilizatorului trebuie inlocuita la aprox 12 luni. Pe toata durata de functionare, aceasta trebuie sa stea pornita. Lampile UV nu sunt proiectate sa reziste la porniri/opriri succesive. In momentul in care lampa se arde, sursa de alimentare va emite un sunet ascutit. Atunci este momentul sa inlocuiti lampa sau daca au trecut cele 12 luni de la instalare.

Instalarea sterilizatorului:

Verificati existenta tuturor componentelor inainte de a incepe instalarea. Se introduce garnitura pe tubul de quartz si acesta il bagati in teaca de inox. Dupa aceea se conecteaza lampa UV in mufa sursei de alimentare (balast) si acestea se introduc in tubul de quart insuruband piulita sterilizatorului. Pe reteaua de apa se vor folosi 2 conectori de 3/4″, noi recomandam racord flexibil la amnele capete (intrare/iesire). Sterilizatorul se fixeaza in perete cu 2 cleme. Dupa ce acesta este asamblat, stecherul se baga in priza.

Testimoniale

Credit module tbi bank 3.3.9

360.01 Lei x 4 rate

Livrare rapidă

Comandă acum și vei primi produsul(e):

  • în 1-2 zile dacă te afli în România
  • în 3-5 zile dacă te afli în Ungaria, Bulgaria sau Grecia
  • în 3-7 zile dacă te afli în alte țări din Uniunea Europeana
Află detalii

Livrare gratuită

Comandă acest produs și ți-l vom livra gratuit!

Află detalii

Plata în rate

Poți cumpăra acest produs în rate.

Află detalii

Garanție

Ai 5 ani garanție pentru ionizatoarele de apă electrice.

Află detalii