...

De ce să alegi un ionizator de apă Alkaviva

Emil Moldovan

Cauți cel mai bun ionizator de apă pentru tine? Ionizatoarele Alkaviva sunt o alegere excelentă, cu care nu ai cum să greșești. Află de ce, în continuare.

Se spune că o imagine face cât o mie de cuvinte. Ți-am pregătit nu o imagine, ci un întreg film! Are doar 5 minute, dar conține tot ce trebuie să știi când alegi un ionizator. În continuarea filmului vei găsi toată informația din el și în format scris.

 

Ghidul cumpărătorului de ionizator de apă

5 elemente cheie pentru achiziția inteligentă a unui ionizator:

Dacă ai citit articolul Cum să alegi un ionizator de apă​, deja știi criteriile care contează când alegi un ionizator. Mai jos vom vedea cum stau ionizatoarele Alkaviva la aceste criterii.

1. Cea mai bună filtrare

Apa sănătoasă ar trebui să nu aibă contaminanți. Punct.

Știm toți cât de important este să bem suficientă apă în fiecare zi. Auzim destul de des și de pericolele ascunse în apa de la robinet sau îmbuteliată. Apa tratată standard încă mai conține reziduuri urbane, agricole sau industriale cum ar fi substanțe farmaceutice, metale grele și chiar substanțe chimice folosite la tratarea apei.

Toxinele și poluanții chimici ne distrug sănătatea. Apa alcalină ionizată ne reconstruiește. Dar dacă bem apă care nu este curățată bine de poluanții chimici toxici, atunci ne-am întors de unde am plecat.

De aceea îți datorezi ție și familiei tale să știi ce este în apa pe care o bei, și să găsești o cale să bei o apă pură.

Majoritatea filtrelor din ionizatoare sunt fabricate în Asia și conțin aproape numai carbon activ ieftin, care nu îndepărtează contaminanții cei mai periculoși din apă.

Spre deosebire de acestea, filtrele UltraWater din ionizatoarele Alkaviva creează cea mai curată apă alcalină ionizată posibilă, cu cele mai nocive substanțe eliminate, până la nivelul la care nu mai pot fi detectate de testele din laboratoare. Performanța sistemelor noastre de filtrare este testată în laboratoare certificate independente.

Numai filtrele UltraWater produse în SUA au fost testate riguros de către un laborator acreditat guvernamental, certificat EPA (Agenția de Protecție a Mediului din SUA) și au demonstrat că elimină din apă din 99.9% din contaminanți. Nici un alt filtru dintr-un ionizator nu se compară.

Aici poți vedea un certificat de analiză facut într-un laborator independent, care demonstrează eficiența filtrelor UltraWater produse de Alkaviva.

Află mai multe despre importanța filtrării apei și performanțele filtrelor UltraWater din filmul de mai jos (subtitrat în limba română):

2. Cea mai avansată tehnologie

Bem apă alcalină ionizată pentru beneficiile pe care le are pentru sănătate. Electrozii sunt cei care ionizează apa și îți oferă aceste beneficii. Performanța ionizatorului tău depinde în primul rând de eficiența electrozilor lui.

Unii vânzători de ionizatoare susțin că electrozii mai mari înseamnă performanțe mai bune, ceea ce nu are sens. Pe măsură ce tehnologia avansează, devine mai mică și mai puternică, nu mai mare! Telefoanele, laptopurile, devin din ce în ce mai mici și mai performante, televizoarele devin din ce în ce mai plate. De ce ar fi altfel în cazul ionizatoarelor?

Există de asemenea multe informații exagerate pe internet care susțin că un ionizator este cu atât mai performant cu cât are mai mulți electrozi și/sau folosește mai multă putere.

Numărul de electrozi nu este atât de relevant, cât performanța electrozilor. Există modele care au 5 electrozi performanți și produc rezultate de ionizare cel puțin la fel de bune ca alte modele care au 7 electrozi mai puțin performanți.

În ceea ce privește curentului care ajunge în electrozi, puterea aplicată pe electrozi, lucrurile stau chiar invers decât le prezintă mulți vânzători.

Mai multă putere aplicată electrozilor produce mai multă căldură și solicită mai mult stratul de platină de pe electrozi. Aceasta duce la degradarea mai rapidă a acestora și la performanțe mai slabe ale ionizatorului în timp.

Foarte mulți producători de ionizatoare folosesc ca soluție pentru o ionizare mai bună un voltaj ridicat, pentru că folosesc tehnologie depășită sau ineficientă.

Toate acestea sunt mituri despre ionizatoare. De fapt, electrozii mai mari sau mai mulți Wați nu contează. Ceea ce contează este eficiența. 

AlkaViva a fost prima companie care a introdus tehnologia mesh la electrozi. Acum, noua tehnologie patentată de ionizare SmartElectrode din ionizatoarele AlkaViva stabilește un nou standard în industrie.

În ceea ce privește durata de viată a electrozilor, aparatele noastre au electrozi cu un design avansat și o calitatea foarte bună, având un voltaj de 150 de watt.​

AlkaViva are teste făcute în laboratoare independente certificate EPA, care au demonstrat că ionizatoarele AlkaViva sunt mai eficiente, și că produc transformări mai mari ale apei decât alte ionizatoare mai mari. Vezi comparația între ionizatoare.

3. Performanțe maxime cu minimum de operațiuni de întreținere

Un ionizator de apă este o investiție foarte importantă, de aceea trebuie să iei în calcul ce performanțe are ionizatorul, și în special cum se menține performanța în timp. Aici trebuie să adaugi și cât de mult te costă în timp, energie sau bani mentenanța ionizatorului.

Înafară de tensiunea aplicată pe electrozi, un punct important când vine vorba de menținerea performanțelor ionizatoarelor în timp este sistemul de curățarea al electrozilor.

Pentru a obține apa ionizată cu parametrii cei mai buni, electrozii trebuie să fie curățați, ceea ce face din sistemul de curățare al ionizatorului un element vital. Puteți face teste cu un ionizator nou, dar dacă aveți o apă dură, iar ionizatorul nu are un sistem de curățare performant după o perioadă se vor forma depuneri de calciu și magneziu pe electrozi și performanțele vor scădea semnificativ.

Spre exemplu, o gamă de ionizatoare japoneze foarte populare și foarte scumpe, au un un sistem de curățare depășit. Acestea funcționează aproximativ 15 minute, apoi se curăță doar 30 de secunde, ceea ce face imposibilă o performanță optimă. Este ca și cum ai face doar o scurtă curățenie după ce ai folosit bucătăria de 15-30 de ori. Pe lângă asta, trebuie să aștepți până se curăță pentru a putea să bei apă.

Apoi, trebuie să folosești un cartuș de curățare, timp de 4 ore în fiecare lună, Și apoi trebuie să trimiți anual aparatul în service pentru o curățare generală, dacă nu vrei să pierzi garanția.

Noua noastră serie de ionizatoare H2 depășește problemele prezentate mai sus. Ele includ sistemul de curățare DARC îmbunătățit, care este de 9 ani cel mai bun sistem de curățare din industria ionizatoarelor.

Modelele avansate AlkaViva curăță electrozii de fiecare dată când le folosești, în timp ce le folosești, asigurând cele mai bune performanțe de ORP și hidrogen în timp. Nu trebuie niciodată să te gândești la asta, să faci ceva în plus sau să aștepți. O curățare eficientă, comodă și fără bătăi de cap, de fiecare dată când folosești ionizatorul!​

Deoarece au un sistem de autocurățare atât de performant, ionizatoarele Alkaviva au nevoie de foarte puține operațiuni de întreținere din partea ta. Un ionizator Alkaviva își păstrează performanțele optime chiar și cu o singură cură​țare pe an. A, și poți să faci chiar tu curățarea, la tine acasă, ca să economisești bani. Îți oferim toate instrucțiunile de care ai nevoie.

4. Certificări și documentație credibile

AlkaViva este în această afacere din 2003 și are un calificativ A+ din partea Business Bureau. Producătorul lor este cel mai mare din lume și are toate certificările necesare.​

​Alkaviva este cel mai vechi importator de ionizatoare in SUA. Cei doi parteneri fondatori ai afacerii însumează împreună peste 24 de ani de experiență în industria ionizatoarelor de apă din SUA.

Am ajutat la lansarea tuturor tipurilor de produse din domeniu, de la tehnologii ultramoderne de ionizare până la aplicații comerciale.

Poți avea încredere că istoria, experiența și know-how-ul nostru ne permite să producem cea mai bună tehnologie de ionizare, ca tu să fii sigur că ai făcut alegerea corectă.

5. O companie puternică și o garanție solidă în spatele produsului

Alkaviva vinde ionizatoare in SUA și în alte peste 30 de țări.​

În România, oferim 5 ani garanție la orice ionizator electric pentru că avem încredere în fiabilitatea acestora. Astfel, tu poți să fii liniștit că, orice s-ar întâmpla, ești acoperit.

Avem clienți în Romania care au aparate încă din 2007, și ale căror ionizatoare funcționează și acum.

Rata de reparație a ionizatoarelor AlkaViva este foarte mică, iar costurile de reparație foarte accesibile.​ Ținem mereu un stoc de piese de schimb pentru cele mai folosite piese, pentru ca ionizatorul tău să stea la noi în service cât mai puțin. De cele mai multe ori, un ionizator nu stă la noi în service mai mult de 48 de ore.

Emil Moldovan
Emil este fondatorul și unul dintre Managing Partner-ii Wellnessist Group. Este Nutrition Coach certificat Precision Nutrition Level 1 și pasionat de wellness. Dezvoltarea personală, antreprenoriatul, marketingul online și drumețiile în natură cu prietenii sunt pasiunile sale.

Testimoniale

Nu mai sunt nevoit să iau analgezice

De patru ani de când folosesc ionizatorul, am constatat o îmbunătățire a stării de sănătate, nu a mai fost nevoie să iau medicamente (analgezice) , iar parametrii hemoleucogramei sunt normali. Un prieten s-a vindecat de adenom de prostată după 5 luni de cură cu apă ionizată.

Dumitru, Bucuresti

Nu mai fac crize de gută și mi-a scăzut colesterolul

Pe lângă starea generală îmbunătățită , faptul că nu mai fac crize de gută este extraordinar. De asemeni, mănînc orice , dar fără excese. Am observat și o îmbunătățire a nivelului colesterolului în sânge. Acestea sunt efectele vizibile, palpabile, dar sigur mai sunt și altele care mă fac să mă simt bine. Păcat că există puțină popularizare pe această temă.,

Dan, Constanta

Este un aparat util, care ar trebui să fie în fiecare casă

Este un aparat util și care ar trebui să fie în fiecare casă, pentru un regim de viață mai protector…. Apa alcalină este plăcută, gustoasă și sănătoasă

Sorin, Bucuresti

M-am vindecat de gastrită

Folosesc ionizatorul de apă de peste 6 ani, m-am vindecat de gastrită, iar bunica de ulcer la stomac…pot rezolva aciditatea excesivă a stomacului fără medicamente, și am scăpat de a cumpăra și căra de la supermarket apa plată.
Sunt foarte mulțumit de aparat și recomand călduros pentru îmbunătățirea stării de sănătate și pentru creșterea calității vieții.

Stefan, Bucuresti

Alătură-te miilor de abonați

Rămâneți la curent cu tot ce trebuie să știți
Subscription Form

Mai multe articole