...

Comparaţii între ionizatoarele de apă

Emil Moldovan

Vrei să afli cum se compară ionizatoarele Alkaviva cu alte ionizatoare? Găsești mai jos un tabel comparativ între câteva modele de ionizatoare din portofoliul Alkavia, și un video cu o comparație între un model Alkaviva și un alt model de ionizator foarte cunoscut.

​Cum compari corect două ionizatoare de apă

Atunci când vezi comparații între ionizatoare pe internet sau demonstrații care arată că un anumit model de ionizator produce un anumit nivel de pH și ORP, sunt câteva aspecte importante pe care trebuie să le știi:

  • Poți compara cu adevărat două ionizatoare doar dacă le măsori performanța pe aceeași sursă de apă, la același moment și la același debit. Calitățile sursei de apă influențează foarte mult performanțele oricărui ionizator, indiferent cât de performant este. De aceea nu poți compara două ionizatoare măsurând performanța unuia pe o sursă de apă și a altuia pe altă sursă de apă. Apoi, apa din aceeași sursă își schimbă parametrii​ în timp. De aceea, trebuie să faci măsurătorile în același timp pentru ambele aparate.
  • Pentru că vrem să fim cât mai obiectivi, în comparațiile noastre folosim fie informații din teste făcute de laboratoare independente, fie informații provenite din măsurători făcute de către AlkaViva, fie măsurători făcute de noi, cei de la Wellnessist. Acolo unde nu avem alte informații folosim informații provenite din specificațiile producătorilor. Dacă nu avem nici un fel de informație de încredere, afișăm valoarea N.A. (Non Available), ceea ce înseamnă că noi nu avem informații credibile la acest moment despre parametrul respectiv.

În tabelul de mai jos am comparat ultima generație de ionizatoare Alkaviva.

Tabel comparativ al ionizatoarelor de apă Alkaviva

Ionizator de apa Alkaviva Melody 2
ProducătorAlkavivaAlkavivaAlkaviva
ModelVesta H2Athena H2Melody 2
Număr electrozi975
Tip electroziSmartDesign – electrozi de tip bloc, din titan placat cu platinăSmartDesign – electrozi de tip bloc, din titan placat cu platinăSmartDesign – electrozi de tip bloc, din titan placat cu platină
Cea mai mare valoare a pH-ului11,511,410,8
Cea mai mică valoare a pH-ului3,53,53,9
Cea mai mare valoare a ORP-ului-760 mv-800 mV-880 mV
Concentrație maximă H2 la un pH de 91,5 ppm1,0 ppm0,8 ppm
Performanța filtrăriiSistem UltraWater patentat, compus din 2 filtre interne. Elimină 99,9% din contaminanții din apă. Cea mai performantă filtrare existentă într-un ionizator de apă.Sistem UltraWater patentat, compus din 2 filtre interne. Elimină 99,9% din contaminanții din apă. Cea mai performantă filtrare existentă într-un ionizator de apă.Sistem UltraWater patentat, compus din 2 filtre interne. Elimină 99,9% din contaminanții din apă. Cea mai performantă filtrare existentă într-un ionizator de apă.
Performanța autocurățăriiSistem de autocurațare DARC de ultimă generație. Curăță electrozii în timpul funcționării. Nu trebuie să aștepți. Aparatul trebuie curățat manual mai rar.Sistem de autocurațare DARC de ultimă generație. Curăță electrozii în timpul funcționării. Nu trebuie să aștepți. Aparatul trebuie curățat manual mai rar.Sistem de autocurațare DARC de ultimă generație. Curăță electrozii în timpul funcționării. Nu trebuie să aștepți. Aparatul trebuie curățat manual mai rar.
Tip sursă alimentareSursă SMPS de ultima generațieSursă SMPS de ultima generațieSursă SMPS de ultima generație
Putere consumată150W150W150W
Garanție5 ani5 ani5 ani
Țara de producțieCoreea de SudCoreea de SudCoreea de Sud
Dimensiuni32cm x 37cm x 14cm32cm x 37cm x 14cm32cm x 37cm x 14cm
Greutate5,7 kg5,7 kg5,7 kg
Preț14800 lei11800 lei7900 lei

În filmul de mai jos poți vedea o comparație între ionizatorul de apă Alkaviva Vesta H2 și modelul Leveluk SD-501 de la Kangen.

Comparație între ionizatorul de apă Alkaviva Vesta H2 și ionizatorul Enagic (Kangen) Leveluk SD-501

Comparație între ionizatorul Alkaviva Vesta H2 și ionizatorul Enagic Leveluk SD-501

Acum ai o idee mult mai clară despre performanțele ionizatoarelor de apă Alkaviva, în comparație cu alte modele de ionizatoare de apă. Dacă vrei un ionizator de apă performant și care să te țină mulți ani, alege un ionizator Alkaviva de la Wellnessist.

Ai întrebări? Folosește chat-ul din colțul dreapta-jos al paginii și poți intra în legătură cu noi pe WhatsApp, Telegram sau email. Sau sună-ne și unul dintre colegii din echipa Wellnessist îți va oferi toate informațiile de care ai nevoie.

Emil Moldovan
Emil este fondatorul și unul dintre Managing Partner-ii Wellnessist Group. Este Nutrition Coach certificat Precision Nutrition Level 1 și pasionat de wellness. Dezvoltarea personală, antreprenoriatul, marketingul online și drumețiile în natură cu prietenii sunt pasiunile sale.

Testimoniale

Nu mai sunt nevoit să iau analgezice

De patru ani de când folosesc ionizatorul, am constatat o îmbunătățire a stării de sănătate, nu a mai fost nevoie să iau medicamente (analgezice) , iar parametrii hemoleucogramei sunt normali. Un prieten s-a vindecat de adenom de prostată după 5 luni de cură cu apă ionizată.

Dumitru, Bucuresti

Nu mai fac crize de gută și mi-a scăzut colesterolul

Pe lângă starea generală îmbunătățită , faptul că nu mai fac crize de gută este extraordinar. De asemeni, mănînc orice , dar fără excese. Am observat și o îmbunătățire a nivelului colesterolului în sânge. Acestea sunt efectele vizibile, palpabile, dar sigur mai sunt și altele care mă fac să mă simt bine. Păcat că există puțină popularizare pe această temă.,

Dan, Constanta

Este un aparat util, care ar trebui să fie în fiecare casă

Este un aparat util și care ar trebui să fie în fiecare casă, pentru un regim de viață mai protector…. Apa alcalină este plăcută, gustoasă și sănătoasă

Sorin, Bucuresti

M-am vindecat de gastrită

Folosesc ionizatorul de apă de peste 6 ani, m-am vindecat de gastrită, iar bunica de ulcer la stomac…pot rezolva aciditatea excesivă a stomacului fără medicamente, și am scăpat de a cumpăra și căra de la supermarket apa plată.
Sunt foarte mulțumit de aparat și recomand călduros pentru îmbunătățirea stării de sănătate și pentru creșterea calității vieții.

Stefan, Bucuresti

Alătură-te miilor de abonați

Rămâneți la curent cu tot ce trebuie să știți
Subscription Form

Mai multe articole