Comparaţii între ionizatoarele de apă

Health
04/03/2014

​Vrei să afli cum se compară ionizatoarele Alkaviva cu alte ionizatoare? Găsești mai jos un tabel comparativ între câteva modele de ionizatoare din portofoliul Alkavia, și un video în care un laborator independent certificat EPA (Agenția de Protecție a Mediului din SUA) testează câteva modele de ionizatoare.

Atunci când vezi comparații între ionizatoare pe internet sau demonstrații care arată că un anumit model de ionizator produce un anumit nivel de pH și ORP, sunt câteva aspecte importante pe care trebuie să le știi:

  • Poți compara cu adevărat două ionizatoare doar dacă le măsori performanța pe aceeași sursă de apă, la același moment și la același debit. Calitățile sursei de apă influențează foarte mult performanțele oricărui ionizator, indiferent cât de performant este. De aceea nu poți compara două ionizatoare măsurând performanța unuia pe o sursă de apă și a altuia pe altă sursă de apă. Apoi, apa din aceeași sursă își schimbă parametrii​ în timp. De aceea, trebuie să faci măsurătorile în același timp pentru ambele aparate.
  • Pentru că vrem să fim cât mai obiectivi, în comparațiile noastre folosim fie informații din teste făcute de laboratoare independente, fie informații provenite din măsurători făcute de către AlkaViva, fie măsurători făcute de noi, cei de la Wellnessist. Acolo unde nu avem alte informații folosim informații provenite din specificațiile producătorilor. Dacă nu avem nici un fel de informație de încredere, afișăm valoarea N.A. (Non Available), ceea ce înseamnă că noi nu avem informații credibile la acest moment despre parametrul respectiv.

În tabelul de mai jos am comparat ultima generație de ionizatoare Alkaviva.

[go_pricing id=”tabel_comparativ1″]

În filmul de mai jos poți vedea un test făcut într-un laborator independent certificat EPA (Agenția de Protecția Mediului din SUA), în care sunt comparate mai multe modele de ionizatoare. Comparația a fost făcută cu generația anterioară de ionizatoare AlkaViva. Imediat ce vom avea o comparație care include ultimele modele AlkaViva, o vom publica aici.

[krioft_oc_shortcode ids=”62,63,64,140″]


Alătură-te miilor de abonați

Rămâneți la curent cu tot ce trebuie să știți

Alte articole

Produse din magazin

Shop

crossarrow-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram