Filtru apă potabilă - sistemele oferite de Wellnessist

Află lucrurile esențiale pe care trebuie să știi atunci când vrei să alegi un filtru de apă potabilă:

 • Ce tipuri de filtre de apă potabilă există și care sunt diferențele între ele
 • Cum să alegi un filtru de apă

Filtru apă potabilă - de ce să folosești unul

Filtrele de apă potabilă sunt o necesitate pentru ca apa pe care o bem, cu care gătim și facem băuturi să fie de cea mai înaltă puritate. De aceea, v-am pregătit oferta noastră unică de filtre de apă, produse fiabile și performante, pentru tratarea apei de acasă.


În apa de la robinet se pot găsi o gamă mare de substanțe chimice periculoase pentru sănătatea ta și a familiei tale: plumb, alte metale grele, clor, fluor, compuși organici volatili, substanțe farmaceutice, hormoni, etc. Toate acestea au efecte nocive cum sunt:

 • afectează dezvoltarea mentală și dezvoltarea sistemului nervos la copii; 
 • pot provoca insuficiența multiplă a organelor;
 • pot afecta funcțiile sistemului nervos și ale creierului, sistemul gastrointestinal, ficatul, rinichii și alte organe;
 •  pot provoca boli auto-imune sau cancer;
 • afectează funcția tiroidiană, sistemul endocrin, sistemul respirator;
 • pot afecta sistemul reproductiv, ficatul și rinichii, sistemul cardiovascular;

În oferta noastră din categoria “Filtru apă potabilă” veți găsi filtre clasice, simple, dar și sisteme inovatoare de filtrare, cu cartușe de purificare pe mai multe niveluri, inclusiv mineralizare și alcalinizare, la prețuri corecte.

Filtre de apă potabilă - oferta Wellnessist

Vedeți mai jos toate filtrele de apă din oferta Wellnessist, grupate pe categorii.

Filtre de apă cu ultrafiltrare
Ultrafiltrare și nanofiltrare


Recomandarea noastră: cea mai bună metodă de filtrare, care păstrează mineralele în apă. 

Purificatoare de apă cu osmoză inversă
Purificatoare de apă cu
osmoză inversă

Recomandate în special pentru apa de puț sau apă cu conținut mare de minerale.

Filtru de apa cu microfiltrare
Microfiltrare


Cea mai simplă metodă de filtrare pentru acasă, la cel mai accesibil preț. 

Filtre de apă cu alcalinizare
Filtre de apă cu alcalinizare

Filtrează apa și o alcalinizează.

Căni filtrante
Căni filtrante

Filtrează apa oriunde te-ai afla.

Filtre duș

Folosește apă curată pentru duș.

Welnessist vă oferă sisteme de filtrare a apei potabile de la unul din cei mai mari producători de sisteme din gama „Filtru apă potabilă“, Global Water (Polonia). Această firmă are o experiență de 19 ani în domeniul filtrării și tratării apei, în special pentru consumatorii casnici.


Am ales pentru dumneavoastră cele mai eficiente și convenabile sisteme de filtrare a apei numai după ce ne-am documentat temeinic. Suntem preocupați de calitatea apei pe care o consumăm atât individual cât și pentru clientii noștri de mulți ani; după ce am studiat serios domeniul mai mulți ani și am testat în plan personal efectele, în 2014 am început să oferim soluții de tratarea apei în România. Puteți vedea un rezumat independent al metodelor de filtrare a apei aici: https://en.wikipedia.org/wiki/Membrane


Tipurile de sisteme de filtrare pe care vi le oferim sunt descrise pe scurt în continuare.

Tipuri de filtre de apă potabilă - tabel comparativ

Înainte de a descrie fiecare tip de filtru de apă, mai jos vă oferim o comparație sintetică între diferitele tipuri de filtre.

Sisteme cu ultrafiltrare

Filtrare sedimente grosiere

Filtrare Clor și compuși organici volatili

Filtrare la nivel molecular

Pastrează mineralele din apă

Preț

Sisteme cu osmoză inversă

Filtrare sedimente grosiere

Filtrare Clor și compuși organici volatili

Filtrare la nivel molecular

Pastrează mineralele din apă

Preț

Sisteme cu microfiltrare

Filtrare sedimente grosiere

Filtrare Clor și compuși organici volatili

Filtrare la nivel molecular

Pastrează mineralele din apă

Preț

Filtre de apă potabilă – sisteme cu microfiltrare

Acestea filtrează apa prin filtre cu porozităti cu mărimi între 5 microni și 0,1 microni, din polipropilenă, carbon sau materiale ceramice. Sistemele cu microfiltrare îndepărtează impurități mai grosiere cum ar fi nisip, rugină, nămol  sau contaminanții chimici care se dizolvă în apă, precum clor, pesticide, detergenți.

Filtru de apa cu microfiltrare
Filtru apă potabilă

Filtre de apă – sisteme cu ultrafiltrare

Ultrafiltrarea este o metodă de filtrare mai avansată decât microfiltrarea, filtrele noastre ajungând progresiv (în mai multe stadii de filtrare) până la pori de 0,01 microni. Sistemele cu ultrafiltrare sunt sisteme cu mai multe stadii de filtrare, începând cu procese de microfiltrare (mai grosiere) și terminând cu filtrul cel mai avansat din sistem, etajul de ultrafiltrare.


Rolul acestor sisteme este să înlăture atât depunerile și impuritățile dizolvate (ca în cazul microfiltrării), cât și agenții patogeni inclusiv bacteriile și virusurile din apa brută. Sistemele pe care le oferim produc apă de înaltă calitate la domiciliu, lipsită de majoritatea impurităților găsite în rețelele de alimentare cu apă și sursele de apă private, lăsând în ea compuși minerali suficient de mici pentru a ajunge de cealaltă parte a porilor membranei de ultrafiltrare.

Filtre de apă potabilă – sisteme cu nanofiltrare

Nanofiltrarea este cea mai recentă metodă de purificare a apei și este mai avansata decât ultrafiltrarea, porii din ultimul stadiu de filtrare ajungând la mărimi in jur de 0,001 microni. Membranele de filtrare avansată folosite de sistemele de ultrafiltrare, nanofiltrare sau osmoză inversă acoperă- fiecare din ele- un interval de marimi ale porilor, iar aceste intervale se suprapun partial, fiecare producător definind o membrană ca aparținand uneia sau alteia din aceste clase, in functie de toate proprietatile de filtrare in ansamblu, mărimea porilor fiind unul dintre criterii.


Metoda de purificare prin nanofiltrare este recomandată mai ales persoanelor care consideră osmoza inversă o metodă prea puternică, deoarece nanofiltrarea lasa sa treaca si mineralele o data cu apa filtrate, conferind un gust mai placut apei. Nanofiltrarea este recomandată deasemenea fiecărui utilizator de ionizator de apă, deoarece respinge cea mai mare parte a impurităților din apă și reduce duritatea apei, dar lasă multe minerale importante, ceea ce permite unui ionizator să funcționeze corect și să vă ofere apă alcalină.

Filtru apă cu nanofiltrare
Purificatoare de apă cu osmoză inversă

Purificatoare de apă cu osmoză inversă

Osmoza inversă (RO este prescurtarea de la ”reverse osmosis” din limba engleză) este cea mai avansată metodă de filtrare pentru apa potabilă și oferă apa de cea mai înaltă calitate. Stadiul cel mai avansat de filtrare al acestor sisteme ajunge până la filtre cu pori cu mărimi de până la 0,0001 microni. 


Această tehnologie inovatoare este utilizată pe scară largă și în industria apei îmbuteliate sau industria alimentară dar și in filtrarea apei pentru consum casnic. În gama largă de sisteme de osmoză inversă veți găsi atât filtre de bucătărie simple și ieftine, cât și soluții mai sofisticate.


Osmoza inversă este recomandată mai ales acelora care au o apă cu exces de minerale sau celor care au puț propriu și doresc o siguranță mare a apei atât microbiologic, cât și pentru a reduce excesul de minerale. Sistemele cu osmoză inversă pot fi completate opțional cu etape postfiltrare care pot conferi apei proprietăți suplimentare, sau anumite minerale benefice.Veți găsi în oferta noastră sisteme de filtrare cu opțiuni variate din care puteți alege în acest sens.

Sistemele cu osmoză inversă se împart în 2 mari clase:

Filtre de apă cu osmoză inversă – sisteme cu pompă

 • recomandate celor de la etajele superioare și altor categorii care au o presiune slabă a apei, deoarece membranele cu osmoză funcționează optim între anumite valori ale presiunii apei. Rolul pompei este de a asigura această presiune în cazul când furnizorul de apă menajeră oferă o presiune scăzută sau variabilă.

Filtre de apă cu osmoză inversă – sisteme fără pompă

 • sunt recomandate la etajele inferioare, care au o presiune a apei suficientă la rețea sau celor care au puț și  hidrofor propriu ce asigura presiunea necesară membranei.
Filtre de apă cu alcalinizare

Filtre de apă potabilă cu alcalinizare

Pe lângă filtrarea apei, aceste filtre produc o apă alcalină, antioxidantă, cu proprietăți benefice pentru menținerea sănătății și recuperarea din diverse îmbolnăviri. 


Filtrele de apă cu alcalinizare modifică anumiți parametri ai apei cum sunt:

 • pH-ul (gradul de alcalinitate)
 • ORP-ul (potențialul antioxidant)
 • H2 (concentrația de hidrogen molecular din apă)

Apa rezultată are calități asemănătoare apelor terapeutice de la izvoarele din stațiunile balneoclimaterice. Un filtru de apă cu alcalinizare iți aduce apa terapeutică la tine acasă.

Căni filtrante

Cănile filtrante sunt cele mai simple filtre de apă. Filtrarea pe care o oferă o cană filtrantă este decentă, eliminând din apă clorul și o bună parte din metalele grele și alți contaminanți. 


Cana filtrantă este o metodă comodă și ecologică pentru a vă menține hidratat în permanență fără a fi necesar să cărați constant sticle clasice de apă îmbuteliată. Spre deosebire de sticlele de plastic ce nu sunt deloc prietenoase cu mediul înconjurător, fiind greu degradabile, cănile filtrante se utilizează pe termen lung, fiind necesară doar simpla reînlocuire a cartușelor filtrante.


Cu ajutorul lor, vă puteți bucura de gustul autentic al apei care, odată filtrată, va fi mult mai limpede, iar impuritățile vor fi reduse.

Căni filtrante

Filtre pentru duș

Pe lângă apa pe care o bem, absorbim apă în corpul nostru și prin piele, atunci când facem duș sau baie de exemplu. 


Chiar dacă nu ar exista niciun contaminant în apă, întotdeauna în apa de la robinet există clor, introdus pentru a neutraliza bacteriile. O parte din acest clor se absoarbe prin piele atunci când facem duș și are efecte nocive pentru sănătatea noastră. Clorul este un agent oxidant puternic și este considerat a fi agent cancerigen.


Filtrele de duș opresc clorul și metalele grele din apă și te ajută să te poți bucura de o baie bună fără să îți pui în pericol sănătatea.


Filtrele de duș sunt accesibile ca preț și se montează foarte ușor, deci nu ai niciun motiv să nu te bucuri și tu de unul.

Video - cum te protejează filtrele de apă de îmbolnăviri

Vezi mai jos ce contaminanți există în apa de la robinet și care este eficiența filtrelor de apă UltraWater de la Wellnessist.

Întrebări frecvente despre filtrele de apă

Ce tip de filtru de apă să aleg?

Cât ține un filtru de apă?

Cum mă afectează contaminanții din apă

Filtru de apă sau purificator de apă cu osmoză inversă?

Ce contaminanți sunt în apă?

Ai întrebări despre filtrele de apă? Contactează-ne

Știm că nu e întotdeauna ușor să alegi cel mai bun filtru de apă pentru tine. Trebuie să ții cont de performanțe, fiabilitate, garanție, și să te încadrezi în buget. De aceea la noi pe site găsești toate informațiile de care ai nevoie ca să poți face cea mai bună alegere. Dacă ai orice întrebare la care nu ai găsit încă răspunsul, lasă-ne numărul tău de telefon, emailul și întrebarea ta și un consultant Wellnessist te va contacta în cel mai scurt timp.

© 2020 Wellnessist. All rights reserved

","allow_video_src":"","post_request_data":[],"ip":"168.119.140.252","current_user":[],"post_id":"2904","post_title":"Ionizator de ap\u0103? Generator de hidrogen? Tu decizi","post_type":"post","post_url":"https:\/\/wellnessist.ro\/ionizator-apa-sau-generator-hidrogen\/","is_lp":""}; /* ]]> */

Ionizator de apă? Generator de hidrogen? Tu decizi

0  comments

​Cumpărarea unui ionizator de apă este o investiție serioasă, care îți va schimba viața. Din păcate, pentru mulți acesta este un proces dificil. Sunt atât de multe alternative. Atât de multe informații care se bat cap în cap, și atât de multă publicitate exagerată.

La toate acestea se adaugă acum încă o opțiune pe care tu trebuie să o iei în considerare: generatorul de hidrogen. Din nefericire, deja există înformații eronate și reclamă exagerată în jurul acestor aparate. Asta face ca sarcina ta, care era deja dificilă, să fie și mai grea.

Pentru că Alkaviva importă și oferă atât ionizatoare de apă cât și generatoare de hidrogen, putem să comparăm cele două tehnologii obiectiv. Acest articol va ajuta la clarificarea beneficiilor ambelor tipuri de aparate, va demonta o parte dintre informațiile exagerate sau eronate și îți va ușura luarea unei decizii corecte. 

Generatoarele de hidrogen (H2)

Un generato​r de hidrogen (H2) produce și dizolvă hidrogen molecular într-o cameră de electroliză, la fel ca un ionizator de apă. Diferența dintre ele este membrana. Noile tehnologii din generatoarele de hidrogen folosesc membrane speciale schimbătoare de protoni (Proton Exchange Membranes sau PEM), spre deosebire de membranele schimbătoare de ioni folosite în ionizatoarele de apă. Aceasta este partea tehnică.

Susținătorii generatoarelor de hidrogen fac ca totul să sune complex și nou, dar acest tip de membrană există deja de ceva timp. Este folosit pe scară largă de cercetătorii din industria auto care vor să obțină curent electric din hidrogen. Generatoarele de hidrogen lucrează invers: folosesc curent electric pentru a crea hidrogen. Lăsând termenii tehnici la o parte, lucrurile sunt destul de simple.

O diferență a noii tehnologii este că nu depinde de conținutul de minerale alcaline din apa de la robinet pentru a creea hidrogen. Altă diferență este că noile generatoare creează hidrogen fără să crească pH-ul, ceea ce înseamnă că aparatul creează apă cu hidrogen dar fără să creeze apă alcalină

Din păcate, unii dintre cei care promovează generatoarele de hidrogen exagerează mult când susțin superioritatea generatoarelor de hidrogen față de ionizatoarele de apă. Aceștia sunt foarte critici la adresa ionizatoarelor de apă, care până la urmă sunt cele care ne-au oferit primele posibilitatea de a bea apă cu hidrogen, pe când generatoarele de hidrogen încă nu fuseseră inventate.

Sunt generatoarele de hidrogen “mult superioare” ionizatoarelor de apă? Tuturor ionizatoarelor de apă? Noi nu credem asta.

Chiar dacă generatorul nostru de hidrogen Ionpia H2 produce în mod consistent concentrații mari de hidrogen molecular (H2) pe o varietate de surse de apă, pe multe surse de apă și un ionizator de apă tradițional (în special noua serie avansată H2 de la Alkaviva) are performanțe la fel de bune. În plus, ionizatoarele de apă îți oferă și alte beneficii pe lângă faptul că produc apă cu hidrogen.

În primul rând apa trebuie să fie curată

Numărul crescut de contaminanți din apa de la robinet nu este o noutate. Alkaviva a dedicat ani întregi pentru a perfecționa tehnologia sa patentată de filtrare UltraWater, fabricată în SUA. Filtrele UltraWater reduc majoritatea contaminanților din apa de la rețea, inclusiv cei care sunt cel mai greu de eliminat, cu 99,9%, fapt dovedit de testele făcute în laboratoare independentecertificate EPA (Agenția de Protecția Mediului din SUA).

Unele generatoarele de hidrogen, cum este modelul Ionpia H2 de la Alkaviva, au un și un sistem dual de filtrare compus dintr-un filtru de carbon de tip bloc și un filtru cu membrană de 0,01 microni. Acest sistem de filtrare oferă o bună eliminare a clorului și a altor contaminanți pe care carbonul activ îi elimină, o bună reducere a microorganismelor datorită membranei de 0,10 microni, dar va elimina puțin din alte tipuri de contaminanți.

Poți comanda generatorul de hidrogen Ionpia H2 împreună cu un filtru UltraWater extern, opțional. Asta înseamnă că poți avea cea mai curată apă cu hidrogen. Alte generatoare de hidrogen nu oferă soluții satisfăcătoare pentru acest aspect important al sănătății și siguranței care este filtrarea apei.

Un beneficiu interesant al ionizatorului de apă este că, în timpul procesului de ionizare, nivelurile fluorului și a compușilor chimici cum ar fi nitrații, fosfații și cianurile sunt mult reduse deaorece acestea sunt atrase în apa acidă. Alkaviva are rezultate ale testelor făcute la University of Nevada din Reno care dovedesc acest beneficiu. 

Se depun minerale sau nu?

Un reproș justificat adus unor modele de ionizatoare de apă este că în zonele cu apă dură pe electrozi pot să se depună minerale, ceea ce reduce rapid concentrația de hidrogen (H2) generat aproape de zero. Aceasta este adevărat mai ales pentru ionizatoarele cu tehnologie mai veche care curăță electrozii doar la anumite intervale de timp, sau au nevoie de curățare manuală cu acid citric la intervale scurte.

AlkaViva a introdus tehnologia patentată de autorățare DARC ​în 2006. Aceasta curăță electrozii la fiecare folosire a aparatului, în timp ce acesta funcționează. De-a lungul anilor s-a dovedit în mod repetat că ionizatoarele noastre NU acumulează depuneri de minerale în camera de electroliză. La fel de important este și faptul că noi am creeat în premieră o gamă de tehnologii care previn acumularea depunerii de săruri înainte și după camera de electroliză, chiar și în zonele cu apă foarte dură. 

Promotorii noilor generatoare de hidrogen susțin că în aparatele lor nu apar niciodată depuneri de minerale datorită membranei de nano-filtrare (plasată după primele două filtre) care ar înlătura mineralele care se pot depune. Noi credem că nano-filtrarea este eficientă. Ei descriu un proces neclar în care mineralele care se pot depune sunt eliminate din apă, apoi sunt reintroduse în apă din nou în altă parte a procesului.

Bazându-ne pe datele pe care le avem și pe expertiza noastră, ne întrebăm cum va funcționa conceptul “returnării mineralelor în apă”  după ani de funcțonare. Te poți aștepta oricum la depuneti în aparat, înainte și după membrana de nano-filtrare. De aceea, noi recomandăm soluții de prevenire a depunerii de minerale pentru a-ți proteja generatorul de hidrogen. Simplu spus, dacă folosești apă dură în orice aparat, vor apărea depuneri de minerale. Vrei să îți protejezi aparatul împotriva defecțiunilor provocate de acestea.

Cât de mult hidrogen molecular (H2) produce?

Marea majoritate a cercetărilor făcute în ultimii peste 30 de ani asupra beneficiilor apei alcaline ionizate, au fost făcute pe apă produsă de un ionizator de apă electric.

Milioane de oameni care au băut apă alcalină ionizată în ultimii 35-40 de ani, au raportat o varietate de efecte pozitive pentru sănătate, și cercetătorii au certificat multe dintre acestea. Aceste rezultate benefice dovedite au dus, de asemenea, la clasificarea ionizatoarelor de apă ca dispozitive medicale în Japonia și Coreea.

Noi știm acum că majoritatea ionizatoarelor produc hidrogen molecular (H2), care este dizolvat în diferite concentrații în apa alcalină. De la publicarea primelor cercetări asupra beneficiilor hidrogenului molecular pentru sănătate, în 2007 (1), mulți cercetători sunt convinși acum că hidrogenul molecular (H2) este probabil principala cauză a beneficiilor pentru sănătate a apei alcaline ionizate. (2,3)

Unele cercetări sugerează că nivele crescute de H2 dizolvat în apă au efecte terapeutice mai mari în anumite boli. Diferite modele de ionizatoare de apă diferă foarte mult între ele ca și capacitate de a produce H2. Unele produc cantități neglijabile (0,1 – 0,2 ppm), în timp ce altele (cum sunt cele din seria Alkaviva H2) produc hidrogen molecular până aproape la nivelul de saturație (în jur de 1.2 ppm).

Important: Chiar și un ionizator de apă mai puțin performant produce mult mai mult hidrogen molecular (H2) dizolvat în apă decât cel care se găsește în izvoarele cu proprietăți terapeutice recunoscute la care se face referire de obicei pe internet: Nordenau (Germania), Lourdes (Franța), Tlacote (Mexic), Nadana (India).

În ionizatoarele de apă, concentrații mari de H2 apar de obicei în apa cu pH mare, al cărei gust unii oameni nu îl agreează. Dacă asta ți se întâmplă și ție, adaugă puțin suc de lămâie.

Vesta H2 este poate singurul ionizator de pe piață care îți oferă tot ce e mai bun din ambele lumi: un nivel excelent de hidrogen molecular (H2), la un nivel de pH mai mic, unde apa are gust bun.

Apreciem faptul că generatoarele de hidrogen fac o treabă bună (cel puțin la început) în a produce concentrații foarte bune de hidrogen molecular. Dar sunt aparate noi. Încă nu au o istorie de 35 de ani de folosire de către consumatori. În plus, încă nu există o comparație directă făcută de către cercetători care să arate dacă efectele apei cu hidrogen care are ph neutru sunt la fel de bune cu ale apei alcaline ionizate.

Alcalin sau neutru?

Generatoarele de hidrogen molecular nu pot modifica pH-ul apei. Ionizatoarele de apă pot crește sau scădea pH-ul apei și astfel pot creea apă modificată în mai multe moduri, cum ar fi:

 • apă cu un pH crescut datorită creșterii concentrației de ion hidroxil OH- atunci cand este produs hidrogenul molecular (H2);
 • o biodisponibilitate crescută a mineralelor alcaline din apă;
 • posibile schimbări în structura moleculară a apei.

În unele cercuri noțiunea de apă structurată este considerată acum pseudo-știință chiar de către cei care o promovau în trecut. Ei se bazează doar pe interpretarea unei singure autorități în apa cu hidrogen care neagă posibilitatea că cercetările încă nici nu au dovedit dar nici nu au infirmat în mod unanim și definitiv afirmațiile legate de structura apei.

În legătură cu acest fapt noi preferăm să acceptăm că, în evoluția tuturor științelor, multe lucruri noi pot fi și vor fi descoperite. De exemplu, acum 5 ani teoria despre zona de excludere (Exclusion Zone) din apă a Dr. Gerald Pollack era o presupunere și nu fusese încă dovedită. Acum este un fapt dovedit. De aceea, noi considerăm că nu s-a ajuns la concluzia definitivă în cercetările privind structura apei.

Cercetările publicate despre apele minerale alcaline și echilibrul pH-ului în corpul uman sunt promițătoare (4,5) și sprijină ipoteza care are nevoie de cercetări suplimentare că pH-ul apei alcaline ionizate poate avea aceleași efecte. Beneficiile ionului hidroxil pentru alcalinizarea corpului nu au fost încă complet determinate, pentru că încă nu au fost puse întrebările corecte în cadrul cercetărilor.

Chiar și așa, milioane de oameni consideră că apa alcalină ionizată i-a ajutat la îmbunătățirea unei game largi de probleme de sănătate, le-a adus un nivel crescut de energie, claritate mentală și anduranță, i-a ajutat la menținerea unui pH corect în corp și îmbunătățirea stării de bine în general. Este doar un efect placebo? Rezultatele raportate sunt prea multe, prea consistente și se întind pe o perioadă prea mare de timp, deci noi credem că nu e vorba de efectul placebo.

Diferite tipuri de apă, multiple utilizări

Ionizatoarele de apă fac mai mult decât să producă apă cu hidrogen molecular (H2) pentru băut. Ele creează diferite tipuri de apă, cu diferite funcții. Ele produc și apă alcalină dar și apă acidă. Mulți utilizatori folosesc exclusiv apă puternic acidă sau puternic alcalină pentru curățenia și dezinfectarea casei, economisind sume consistente și reducând cantitatea de chimicale folosite.

Meriți să fii liniștit 

Generatoarele de hidrogen sunt noi ca tehnologie. La fel de noi sunt și companiile care le vând. Până acum. Doar Alkaviva îți oferă certitudinea unei istorii de 13 ani de vânzare și service a celor mai performante și avansate ionizatoare de apă, care la rândul lor au o istorie de 35 de ani în spate.

Acum noi îți oferim de asemenea generatorul de hidrogen premium Ionpia H2. Atât ionizatoarele cât și generatoarele noastre îți oferă siguranța și certitudinea filtrării UltraWater.

Doar AlkaViva îți recomandă și îți poate oferi soluții testate și dovedite de testare a calității apei și tratare a acesteia înainte de ionizare, plus filtrare care elimina 99% din contaminanți. Aceste lucruri sunt foarte importante. Din păcate, industria noastră este plină de magazine online care susțin că produsul lor este cel mai bun, dar nu oferă mai mult decât filtre de carbon. Mai neplăcut, unii dintre acești furnizori dispar lăsând clienții fără filtre de schimb sau service.

Fie că alegi noul generator de hidrogen Ionpia H2 sau unul dintre ionizatoarele de apă Alkaviva din seria H2, vei obține o apă fără contaminanți, cu gust foarte bun, cu un nivel excelent de hidrogen molecular (H2) dizolvat.

Oricare dintre cele două variante ai alege – generator de hidrogen de la Alkaviva sau ionizator de apă de la Alkaviva – nu ai cum să greșești, ambele sunt opțiuni excelente. În plus, ai liniștea că te poți baza pe o firmă cu o istorie solidă în spate.

Referințe

1. Nature Medicine 13, 688 – 694 (2007) “Hydrogen acts as a therapeutic antioxidant by selectively reducing cytotoxic oxygen radicals.” Ikuroh Ohsawa 1, Masahiro Ishikawa 1, Kumiko Takahashi 1, Megumi Watanabe 1,2, Kiyomi Nishimaki 1, Kumi Yamagata], Ken-ichiro Katsura 2, Yasuo Katayama 2, Sadamitsu Asoh 1 & Shigeo Ohta 1

2. Medical Gas Research, 2013. 3(1): p. 10. “The evolution of molecular hydrogen: a noteworthy potential therapy with clinical significance.” Brandon J Dixon, Jiping Tang and John H Zhang

3. BMC Proc 5 Suppl 8, P69. “The neuroprotective effects of electrolyzed reduced water and its model water containing molecular hydrogen and Pt nanoparticles.” Yan H1, Kashiwaki T2, Hamasaki T2, Kinjo T1, Teruya K3, Kabayama S4, Shirahata S3.

4. J Int. Soc. Sports. Nutr. 2010 Sep 13;7:29. doi: 10.1186/1550- 2783-7-29. “Acid-base balance and hydration status following consumption of mineral-based alkaline bottled water.” Heil DP1.

5. Ann Otol Rhinol Laryngol. 2012 Jul;121(7):431-4. “Potential benefits of pH 8.8 alkaline drinking water as an adjunct in the treatment of reflux disease.” Koufman JA1, Johnston N.

Sursa: ​http://alkavivanews.com/water-ionizer-h2-generator-decide


Tags


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Te-ar mai putea interesa